Cari Ujian COVID

Tempah slot untuk diuji dalam keselesaan kereta anda, di klinik atau di rumah

Saringan Kesihatan

Pakej penjagaan kesihatan terbaik di Malaysia dengan harga yang berpatutan disesuaikan dengan keperluan kesihatan dan kesihatan individu anda.

Tanya Doktor

Forum Kesihatan # 1 Malaysia. Kemukakan pertanyaan berkaitan kesihatan kepada doktor kami secara peribadi

Atur Temu Janji Dengan Pakar

Cari hospital dan perkhidmatan pakar terkini untuk konsultasi video & telefon dalam talian!

Konsultasi Doktor

Cakap dengan Doktor melalui Panggilan Video, Panggilan Audio atau Sembang Dalam Talian secara peribadi dari RM19.99

0
EN

Kehabisan stok

Appeton Essentials MV 21 Caplet 30s

RM 45.16
Pembungkusan
Select Variant
Produk kehabisan stok.  Pilih produk alternatif di bawah, atau bercakap dengan ahli farmasi kami.
Multivitamins+Minerals
Produk Serupa

Pengenalan Appeton Essentials MV 21 Caplet 30s

Appeton Multivitamin Hi-Q Taurine Syrup ialah suplemen pemakanan yang diperkaya taurine untuk menggalakkan perkembangan yang sihat. Ia mengandungi vitamin yang mudah diserap dan menjadikannya lebih mudah untuk digunakan. Produk ini amat disyorkan untuk menyokong perkembangan kanak-kanak.


Kebaikan/Manfaat

  • Mengandungi multivitamin penting untuk menyokong pertumbuhan sihat secara keseluruhan.
  • Taurine menggalakkan perkembangan yang sihat, yang diperlukan untuk potensi pertumbuhan maksimum.

Cara Penggunaan Appeton Essentials MV 21 Caplet 30s

Kanak-kanak (1 tahun - 4 tahun): 2.5 ml sekali sehari
Kanak-kanak (4 tahun ke atas) dan Dewasa: 5 ml sekali sehari

Ambil bersama makanan.

Cara Pengambilan

Oral

Cara Penyimpanan Appeton Essentials MV 21 Caplet 30s

Simpan di tempat kering di bawah 30˚C, jauh dari cahaya matahari dan kelembapan.

Tempoh lupus

Semak tarikh luput pada bungkusan.

Dikilangkan oleh

Kotra Pharma (M) Sdn Bhd

Brands

Appeton

Kandungan

Taurine, vitamin A, vitamin D3, vitamin E, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, nicotinamide, pantothenic acid.

Interaksi Ubat-ubatan/Makanan

Rujuk pengamal penjagaan kesihatan anda jika anda sedang mengambil sebarang ubat-ubatan, mempunyai sejarah perubatan, atau sedang mempertimbangkan rawatan perubatan.

Amaran Langkah berjaga-jaga

- Jauhkan daripada kanak-kanak.
- Penggunaan pada kanak-kanak hendaklah di bawah pengawasan orang dewasa.
- Jangan gunakan jika bungkusan atau penutupnya rosak.

Polisi Pengembalian/Pembatalan

Tentang Appeton Essentials MV 21 Caplet 30s

Kanak-kanak sering cerewet soal makanan, menjadikan sukar untuk memastikan mereka mendapat semua nutrien yang diperlukan oleh tubuh mereka yang sedang membesar. Multivitamin seperti Champs Multivitamin, iaitu Sirap Appeton Multivitamin Hi-Q Taurine dapat membantu mengatasi kekurangan nutrisi.

Vitamin dan mineral penting untuk kesihatan anak anda. Terdapat banyak enzim dan hormon yang membantu menguatkan sistem imun mereka dan memastikan saraf serta organ mereka berfungsi dengan baik.

Berikut adalah manfaat suplemen appeton hi-q (hi-q taurine):

  1. Membantu dalam perkembangan tulang dan gigi yang kuat: vitamin (D) penting untuk membantu anak-anak yang sedang membesar untuk menyerap kalsium.
  2. Membantu untuk meningkatkan sistem imun: Multivitamin menyumbang kepada penghasilan antioksidan dan membantu memastikan sistem imun anak anda.
  3. Membekalkan tenaga untuk bermain: Kanak-kanak yang sedang membesar, seperti orang dewasa, memerlukan penambahan vitamin B setiap hari untuk menyokong metabolisma tenaga agar mereka dapat menikmati sepenuhnya aktiviti harian dengan penuh keseronokan.

Sirap Appeton untuk bayi, seperti produk ini, yang mudah diambil dan rasanya yang sedap dapat membantu pengambilan suplemen dalam kalangan kanak-kanak. Ini dapat memastikan mereka menerima semua vitamin dan mineral yang diperlukan untuk pertumbuhan dan perkembangan yang sihat.

Butiran Penulis
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua UlasanLihat Semua Ulasan
Hafiz Jalil
5/5
Fast, simple and easy.. the best place if you are to busy with your job. Everything doing on call. Only Rm 20 for a consultation from a doctor. Is worth to try it.
Roger Lok
5/5
Quick service. Although location is difficult to find but still delivered within the time frame. Kudos.. Keep up the good work.
Subhash Surana
5/5
Highly recommended as now you can get medicines delivered to home on same day and no need to go to find a pharmacy and then medicines as you just can order online and at cheaper rates than the usual clinic and pharmacy's rates.

Maklumat dikemas kini pada: : Tue May 30 2023 17:58:39 GMT+0800 (Malaysia Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Appeton Essentials MV 21 Caplet 30s boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Appeton Essentials MV 21 Caplet 30s boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.