Beazyme 150000u Tablet

4.9/5
RM 3.20
RM 2.50
 Cashback
Voucher
Pembungkusan

Select Variant and Quantity

10 tabs (strip)


Dikilangkan oleh

CCM Duopharma

Bahan Aktif

papain 

Cara Penggunaan Beazyme 150000u Tablet

undefined
Langkah berjaga-jaga bagi Beazyme 150000u Tablet

Sebelum mengambil ubat Beazyme, sila rujuk nasihat doktor terutama sekali jika anda mempunyai mana-mana penyakit atau keadaan berikut.
·    Alahan terhadap betik
·    Alahan kepada ubat Beazyme
·    Alahan terhadap latex
·    Masalah pendarahan
·    Mengambil ubat cair darah
·    Sekiranya akan mengalami pembedahan dalam masa 2 minggu
·    Mengandung
·    Menyusukan anak
·    Mengalami kencing manis atau mengambil ubat kencing manis
 
Sila berhenti mengambil ubat tersebut jika anda mengalami simptom berikut.
 
Tindak balas antara ubat Beazyme:
 
Tindak balas berbeza mengikut individu. Anda digalakkan untuk bertanya dengan doktor anda tentang kemungkinan terjadinya tindak balas antara ubat sebelum mengambilnya.
●  Ubat cair darah
●  Ubat kencing manis
●  Ubat yang menurunkan tahap gula dalam badan
 
Ini adalah senarai tindak balas antara ubat dan penyakit yang tidak lengkap yang mungkin mengganggu ubat Beazyme.
 
Sebelum anda mengambil ubat ini, sila maklumkan doktor anda tentang semua ubat yang anda ambil.Sila ingati perkara-perkara berikut amaran juga:
 
●  Elak pendedahan berlebihan kepada cahaya matahari
●  Elak mengguna ubat ini secara berpanjangan
 
Maklumkan doktor anda tentang penyakit lain yang anda mengalami atau mengenai ubat lain yang anda
guna. Jangan berhenti mengambil ubat yang telah ditentukan oleh doktor
 

Amaran Alkohol( Limited Data )
makanan dan ubat-ubatan tertentu akan mempunyai interaksi dengan digunakan serentak Beazyme 150000u Tablet tetapi tidak ada data tertentu yang menyatakan demikian. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Amaran Kehamilaan (Limited Data)
Beazyme 150000u Tablet tidak dinyatakan untuk kegunaan semasa mengandung. Kerana kajian haiwan atau kajian manusia tidak menunjukkan kesan buruk kepada janin, sila berunding dengan doktor anda sebelum menggunakannya.

Amaran Penyusuan ( Limited Data )
perkumuhan Beazyme 150000u Tablet ke dalam susu ibu dan kesannya terhadap menyusukan bayi masih tidak diketahui. Sila berbincang dengan doktor anda sebelum menggunakannya.

Amaran Memandu ( Limited Data )
kesan sampingan Beazyme 150000u Tablet terhadap keupayaan anda untuk menumpukan perhatian dan memandu tidak diketahui. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Amaran Buah Pinggang ( Use With Care )
Oleh kerana data yang terhad, Beazyme 150000u Tablet harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit buah pinggang. pelarasan dos Beazyme 150000u Tablet mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Amaran Hati ( Limited Data )
Oleh kerana data yang terhad, Beazyme 150000u Tablet harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit hati. pelarasan dos Beazyme 150000u Tablet mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.
Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Selain dari fungsi tersebut ubat Beazyme dan kegunaannya, mungkin terdapat kesan sampingan yang dikaitkan dengan ubat ini. Sila lihat senarai di bawah:

1. Alahan
2. Sakit tekak
3. Menyebabkan pendarahan keterlaluan semasa pembedahan
4. Ulser perut
5. Cirit-birit
6. Meningkatkan risiko pendarahan sekiranya mempunyai masalah pendarahan
 
Walaupun beberapa simptom biasa terjadi, terdapat simptom yang lebih jarang berlaku.Jika anda mengalami sebarang simptom (samada disenaraikan di atas atau tidak), sila merujuk kepada doktor dengan segera. Anda juga perlu merujuk nasihat doktor jika mengalami pengaburan penglihatan atau ruam kulit. Senarai di atas mungkin tidak lengkap dan sila maklumkan jika anda mengalami simptom lain. Simptom-simptom ini lebih terserlah jika ubat diguna secara berpanjangan.

Urtikaria, pruritus, pening, loya, muntah, cirit-birit, Pemekaan,

N/A

Maklumat dikemas kini pada: : Sat Apr 10 2021 06:25:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Beazyme 150000u Tablet boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Beazyme 150000u Tablet boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.

Butiran Penulis
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua UlasanLihat Semua Ulasan
Farish Ziegler
5/5
Very pleased when I deal with DoctorOnCall. Very low price and get free shipping. Very helpful to all customers, each question asked is answered promptly. Thank you
KL Wong
5/5
Very good response and service. Made an order for meds via whatsapp and the team responded very well & helped with the prescription. Same day delivery, too.
filza aqilah Azmi
5/5
Such a good services. Just consult the doctors online and my medication was delivered to the doorstep as promised. Not waste my time to que up. Thank you!