Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Kehabisan stok

Newgene COVID-19 Antigen Detection Home Test Kit (RTK) - Saliva/Nasal Samples 1s - DoctorOnCall Farmasi Online
Newgene COVID-19 Antigen Detection Home Test Kit (RTK) - Saliva/Nasal Samples 1s - DoctorOnCall Farmasi Online
Newgene COVID-19 Antigen Detection Home Test Kit (RTK) - Saliva/Nasal Samples 1s - DoctorOnCall Farmasi Online Newgene COVID-19 Antigen Detection Home Test Kit (RTK) - Saliva/Nasal Samples 1s - DoctorOnCall Farmasi Online

Newgene COVID-19 Antigen Detection Home Test Kit (RTK) - Saliva/Nasal Samples 1s

CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 3.40
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian

Pilih Varian

CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.

Product Added to Your Cart

Newgene COVID-19 Antigen Detection Home Test Kit (RTK) - Saliva/Nasal Samples 1s - DoctorOnCall Farmasi Online

Newgene COVID-19 Antigen Detection Home Test Kit (RTK) - Saliva/Nasal Samples 1s

RM 3.40

Product Overview

Tentang Produk Ini

Kit Pengesan Antigen Newgene COVID-19 ini boleh digunakan untuk dua jenis sampel. Hanya gunakan SATU pilihan sampel ketika menggunakan kit untuk melakukan ujian.

  1. Pilihan Sampel Air Liur
  2. Pilihan Sampel Calitan Hidung


   

 

PERHATIAN SEBELUM MENGGUNAKAN PRODUK

  1. Baca risalah arahan di dalam kit dengan teliti sebelum menggunakannya untuk kali pertama.
  2. Bagi individu yang tidak dapat melakukan ujian sendiri, ujian tersebut harus dilakukan oleh penjaga yang sah.
  3. Bagi kanak-kanak di bawah umur 15 tahun, ujian kendiri harus dilakukan di bawah pengawasan orang dewasa.
  4. Ujian ini mengesan antigen SARS-CoV-2 dengan sampel calitan hidung atau sampel air liur.
  5. Bagi orang yang mengalami trauma hidung atau pembedahan baru-baru ini, atau mengalami koagulopati yang teruk, pengambilan sampel calitan hidung perlu dilakukan dengan lembut untuk mengelakkan kecederaan pada hidung.
  6. Sila gunakan komponen yang disediakan dalam kit untuk ujian. Jangan gunakan komponen dari sumber lain.
  7. Sila gunakan produk ini di tempat dengan cahaya yang cukup, untuk mentafsirkan hasilnya dengan tepat.

Apa yang ada di dalam kotak kit ujian ini?

Negara Asal: China

Keputusan Positif
Sekiranya anda melihat dua garis merah pada bahagian C dan T, ini menunjukkan keputusan yang positif. Garisan boleh kelihatan jelas atau samar-samar. Ini bermakna anda positif Covid-19.


Keputusan Negatif 
Sekiranya anda melihat satu garis merah di C, dan tidak ada garis di T, itu menunjukkan keputusan negatif.


Keputusan Tidak Sah
Sekiranya anda tidak melihat sebarang garisan, atau satu garisan di T sahaja, ini adalah keputusan ujian yang tidak sah. Ini bermakna ujian tidak berjaya


Reference

https://www.universal-therapeutics.com/products/p/new-gene-covid-19-antigen-detection-test">https://www.universal-therapeutics.com/products/p/new-gene-covid-19-antigen-detection-test

Penjual: Klinik Mediviron UOA

Penafian

Maklumat dikemas kini pada: Tue Jan 30 2024 18:17:19 GMT+0800 (Malaysia Time) Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia. Newgene COVID-19 Antigen Detection Home Test Kit (RTK) - Saliva/Nasal Samples 1s boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Newgene COVID-19 Antigen Detection Home Test Kit (RTK) - Saliva/Nasal Samples 1s boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
Qoqo A. Samad
5/5
Dr. Jun has answered all my questions patiently & clarifies anything I need to know regarding my issue. Great service. I’m glad I found this website.
Dream Catcher
5/5
First time use doctor on call services.. the doctor and service very pleasant..sangat memuaskan and responds dari doctor pon sekejap.. For those yang tak ada masa utk pergi klinik can get the consultancy from doctor on call..very recommended..
Raven Murugesan
5/5
At first I was sceptical about the online service but after giving it a try.. I learnt it is a genuine and bona-fide process . They are true professionals and competent and they carry out the consultation with utmost assiduity and assuredness.