Cari Ujian COVID

Tempah slot untuk diuji dalam keselesaan kereta anda, di klinik atau di rumah

Saringan Kesihatan

Pakej penjagaan kesihatan terbaik di Malaysia dengan harga yang berpatutan disesuaikan dengan keperluan kesihatan dan kesihatan individu anda.

Tanya Doktor

Forum Kesihatan # 1 Malaysia. Kemukakan pertanyaan berkaitan kesihatan kepada doktor kami secara peribadi

Atur Temu Janji Dengan Pakar

Cari hospital dan perkhidmatan pakar terkini untuk konsultasi video & telefon dalam talian!

Konsultasi Doktor

Cakap dengan Doktor melalui Panggilan Video, Panggilan Audio atau Sembang Dalam Talian secara peribadi dari RM19.99

0
EN
Produk Serupa

Pengenalan Eno Fruit Salt 100g (Regular)

Ensure Gold Complete Nutrition - Perisa Gandummembekalkan nutrisi lengkap dan seimbang untuk membina kekuatan dan menyokong pemulihan. Ia mengandungi HMB yang akan membina, membaiki dan melindungi tisu otot.
2 gelas Ensure Gold akan memberikan anda 1.5g HMB yang terbukti secara saintifik meningkatkan kekuatan dalam 8 minggu. Ia amatbermanfaat bagi individuyang mempunyaitahap nutrisi yang rendahmengalamipenurunan berat badan secara tidak sengaja, baru pulih daripada penyakit atau pembedahan, atau perlu mengambil diet rendah serat.
Ia juga bebas gluten dan laktosa dan boleh digunakan sebagai suplemen nutrisi oral atau sebagai pengganti makanan.

Kebaikan/Manfaat

Manfaat Ensure Gold berperisa gandum:

  • HMB dan gabungan tiga protein - meningkatkan kekuatan otot
  • Omega 3 – asid lemak penting untuk fungsi badan
  • Vitamin D yang lebih tinggi – menguatkan kesihatan tulang dan mengurangkan risiko untuk jatuh
  • Campuran dwi prebiotik - penyerapan nutrien yang lebih baik, fungsi pencernaan yang normal dan imuniti yang dipertingkatkan.

Cara Penggunaan Eno Fruit Salt 100g (Regular)

-Ambil 2 hidangan susu Ensure Gold setiap hari.

-Untuk 1 hidangan standard 230ml Ensure Gold, tuangkan 185ml air suam/sejuk ke dalam gelas, masukkan 6 sudu besar serbuk Ensure Gold secara beransur-ansur sambil kacau dan gaul sehingga larut.

Cara Pengambilan

Oral

Cara Penyimpanan Eno Fruit Salt 100g (Regular)

Simpan pada suhu di bawah 30°C jauh dari cahaya dan kelembapan.

Tempoh lupus

Semak tarikh luput pada bungkusan.

Brands

Eno

Kandungan

Ramuan Ensure Gold Berperisa Gandum: Ensure Gold yang baharu dan dipertingkatkan kini lebih baik dengan kandungan nutrien, protein + HMB, omega 3, vitamin D yang lebih tinggi dan 28 vitamin & mineral.

Status Halal

Halal

Amaran Langkah berjaga-jaga

Jauhkan daripada kanak-kanak.

Ambil mengikut keperluan.

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Orang yang mempunyai alahan gandum harus mengelak daripada mengambil produk ini.

Polisi Pengembalian/Pembatalan

Butiran Penulis
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua UlasanLihat Semua Ulasan
nur syahida
5/5
Overall I am very pleased with the services. Finding the doctor is hassle free, it helps me to save a lot of time. Highly recommend this service
Roger Lok
5/5
Quick service. Although location is difficult to find but still delivered within the time frame. Kudos.. Keep up the good work.
Hafiz Jalil
5/5
Fast, simple and easy.. the best place if you are to busy with your job. Everything doing on call. Only Rm 20 for a consultation from a doctor. Is worth to try it.

Maklumat dikemas kini pada: : Tue May 30 2023 19:14:25 GMT+0800 (Malaysia Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Eno Fruit Salt 100g (Regular) boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Eno Fruit Salt 100g (Regular) boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.