Hovid Gentamicin Cream

Hovid Gentamicin Cream

Preskripsi Diperlukan
RM 10.80
Tekan untuk menebus baucar
Penafian
Cashback Rewards
Dikilangkan oleh
Bahan Aktif
Pembungkusan
15 g (tube)


Amaran Alkohol (Safe)
Ia adalah selamat untuk mengambil alkohol dengan Hovid Gentamicin Cream.

Amaran Kehamilaan (D)
Hovid Gentamicin Cream telah menunjukkan bukti bahawa mungkin terdapat risiko kepada janin manusia. Ia masih munasabah untuk digunakan jika faedah melebihi risiko. Oleh itu, sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Penyusuan (Not Safe To Breastfeed)
Hovid Gentamicin Cream terdapat dalam jumlah yang kecil dalam susu ibu. Oleh itu, adalah tidak selamat untuk menyusukan anak kerana ia mungkin risiko pembangunan bayi.

Amaran Memandu (Not Advisable)
Jangan memandu kecuali anda sihat. Hovid Gentamicin Cream boleh menyebabkan kesan sampingan seperti taklimat kabur penglihatan yang boleh menjejaskan keupayaan untuk menumpukan perhatian dan memandu.

Amaran Buah Pinggang (Use With Care)
Jika Hovid Gentamicin Cream diberikan melalui laluan Parenteral, pelarasan dos diperlukan untuk pesakit dengan penyakit buah pinggang. Sila berjumpa dengan doktor untuk selamat sebelum memulakan Hovid Gentamicin Cream.

Amaran Hati (Safe)
Hovid Gentamicin Cream adalah selamat pada pesakit dengan penyakit hati.

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

ketoksikan telinga, ruam alahan, loya, muntah, Confusion, Keletihan, ketoksikan hati, Sakit di tempat suntikan, gangguan Visual

Maklumat dikemas kini pada: : Sun Jan 24 2021 05:07:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time) 4.9

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Hovid Gentamicin Cream boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Hovid Gentamicin Cream boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.

References

Roger Lok
★ ★ ★ ★ ★ (5)
Quick service. Although location is difficult to find but still delivered within the time frame. Kudos.. Keep up the good work. Lihat Lagi Lihat Lagi
Faizah Ismail
★ ★ ★ ★ ★ (5)
Was having some health issue and too busy to run to a clinic, doctoroncall helps me to get the medical advice i need about my condition Lihat Lagi Lihat Lagi