Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamin A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu

Reorder

0

Cart

Account

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Afinitor 5mg Tablet

Preskripsi Diperlukan Tidak mempunyai preskripsi? Klik di sini

Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor. Sila sediakan preskripsi anda semasa pembayaran.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Secara Percuma Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 4003.00
RM 15.00
Baucar
Shipping
Special order (Standard Delivery Only)


Special Order (Standard Delivery Only)

This product is not readily stocked and needs to be pre-ordered. Kindly expect 7-10 working days to receive your product. Once the product has been ordered by our supplier, this order cannot be cancelled. This product cannot be delivered via the express delivery shipping option.
Sahih
Penghantaraan percuma
Penghantaran Ekspres

Terms & Conditions

Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaraan percuma
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM100.
Penghantaran Ekspres
Dapatkan pesanan anda dalam masa 4 jam* dengan pilihan penghantaran ekspres kami(hanya di Lembah Klang, Georgetown, dan Johor Bahru). Semua penghantaran ekspres mesti dibuat sebelum jam 5 petang *; pesanan yang dibuat selepas jam 5 petang akan dihantar keesokan harinya.* Nota: Untuk pembelian ubat preskripsi, pesanan akan dihantar 4 jam setelah selesai bercakap dengan doktor/ahli farmasi. Konsultasi mesti diselesaikan sebelum jam 5 petang untuk pesanan dihantar melalui penghantaran ekspres
Pesanan Khas
Memerlukan 7-10 hari untuk dihantar dan preskripsi yang sah
Pembungkusan

Pilih Varian dan Kuantiti

30 tabs (strip)
Kuantiti
Sahih
Penghantaraan percuma
Penghantaran Ekspres
Produk Serupa

Dikilangkan oleh

Novartis

Bahan Aktif

everolimus 

Pengenalan Afinitor 5mg Tablet

Dos dan kekerapan pengambilan Afinitor 5mg Tablet harus diambil mengikut preskripsi. Ia boleh diambil dengan atau tanpa makanan, tetapi pastikan ia diambil setiap hari pada waktu yang sama. Pengumpulan ubat ini boleh memberi kesan sampingan yang signifikan pada tubuh.

Anda haruslah merujuk doktor anda sebelum mengambil ubat ini jika anda mempunyai ubat-ubatan yang sedang diambil untuk sebarang penyakit yang sedang anda hidapi. Wanita yang hamil dan menyusu juga harus memaklumkan keadaan anda kepada doktor sebelum mengambil ubat Ubat ini boleh mempengaruhi kesuburan lelaki atau wanita, jadi sila berjumpa doktor jika anda merancang untuk memiliki anak.

Amaran Pengambilan Alkohol( Tidak Disarankan )
Ia biasanya tidak digalakkan untuk mengambil alkohol dengan Afinitor 5mg Tablet atau sebarang ubat kemoterapi. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)
Afinitor 5mg Tablet mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. kajian haiwan telah menunjukkan kesan buruk kepada janin, bagaimanapun, terdapat kajian manusia yang terbatas. Manfaat daripada penggunaan di kalangan wanita hamil boleh diterima walaupun risiko. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Amaran Jika Menyusukan Bayi ( Tidak Disarankan )
Kajian haiwan menunjukkan bahawa Afinitor 5mg Tablet dan metabolit dikumuhkan ke dalam susu ibu. Walau bagaimanapun, banyak tidak diketahui tentang pembuangannya ke dalam susu ibu manusia atau potensi risiko kepada bayi suapan. Oleh itu, wanita di Afinitor 5mg Tablet adalah tidak digalakkan untuk menyusukan bayi. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Amaran Jika Memandu ( Selamat )
Afinitor 5mg Tablet boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening, sakit kepala, loya atau keletihan, semua yang boleh menjejaskan keupayaan anda untuk menumpukan perhatian dan memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Keselamatan Organ Ginjal ( Risiko Tinggi )
Afinitor 5mg Tablet harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit buah pinggang sebagai kes-kes kegagalan yang telah dilaporkan dalam pesakit yang dirawat dengan Afinitor 5mg Tablet. pelarasan dos dan pemantauan fungsi buah pinggang mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Keselamatan Organ Hati ( Guna Dengan Berhati-hati )
Afinitor 5mg Tablet harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit hati. pelarasan dos Afinitor 5mg Tablet mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Vesicular, Rash, Keletihan, Cirit-birit, loya, Mengurangkan selera makan, Low sel darah merah, pneumonitis, edema periferal, Peningkatan tahap gula dalam darah, Kehilangan berat badan, kolesterol darah meningkat, berdarah hidung, Batuk, Sakit kepala

N/A

Polisi Pengembalian/Pembatalan

PEMBATALAN

Anda Tidak Diizinkan Membatalkan Pesanan Setelah Pesanan Dipilih dan Dibungkus Oleh Pembekal Kami.

KEMBALI DAN / ATAU PERTUKARAN

Anda Boleh Mengembalikan Dan / Atau Menukar Produk Anda Kerana Sebab-Sebab Berikut: Sekiranya Sebarang Produk Dihantar Dalam Keadaan Yang Rosak Atau Cacat; Atau Sekiranya Produk Telah Luput Atau Hampir Luput (Kurang Dari 6 Bulan); Atau Sekiranya Produk Yang Dihantar Berbeza Dari Yang Dipesan "Perubahan Pikiran" Tidak Diizinkan Sebagai Sebab Pengembalian Dan / Atau Permintaan Pertukaran Untuk Pengembalian Dan / Atau Pertukaran Hendaklah Diterima Dalam Satu (1) Hari Menerima Pesanan Melalui E-mel (Contact@Doctoroncall.Com.My) Atau Telefon (+03 8408 2000).

Lihat Lebih

PEMBATALAN

Anda Tidak Diizinkan Membatalkan Pesanan Setelah Pesanan Dipilih dan Dibungkus Oleh Pembekal Kami.

KEMBALI DAN / ATAU PERTUKARAN

1- Pengembalian dan / atau Pertukaran Produk dapat diatur dengan alasan berikut:

a. Sekiranya Produk dihantar dalam keadaan rosak atau cacat; atau
b. Sekiranya Produk telah luput atau hampir tamat (kurang dari 6 bulan); atau
c. Sekiranya produk yang dihantar berbeza dengan yang dipesan
d. "Perubahan fikiran" tidak dibenarkan sebagai alasan untuk kembali dan / atau bertukar.

2. Pelanggan akan memeriksa Produk dengan segera setelah menerima sebarang kekurangan dan / atau kerosakan.

3. Sekiranya Pelanggan ingin kembali dan / atau bertukar, DoctorOnCall harus diberitahu melalui e-mel perkhidmatan pelanggan kami di contact@DoctorOnCall.com.my atau talian hotline di 03 - 8048 2000 dalam satu (1) hari setelah menerima produk. DoctorOnCall berhak untuk menolak permintaan pengembalian dan / atau pertukaran jika tidak diberitahu oleh Pelanggan dalam satu (1) hari sejak penerimaan produk.

4. Pelanggan akan dihubungi oleh DoctorOnCall dalam satu (1) hari dari permintaan pengembalian dan / atau pertukaran untuk memberitahu Pelanggan mengenai proses pengembalian dan / atau pertukaran.

5. Setelah mendapat persetujuan permintaan Pengembalian dan / atau Pertukaran, Pelanggan harus mengirimkan kembali Produk yang terkena ke alamat vendor seperti yang dinyatakan pada bungkusan yang diterima

6. Produk yang terjejas HARUS dikembalikan dalam keadaan asalnya yang baru, tidak terpakai, dengan kuantiti dan bungkusan dihantar kepada Pelanggan.

7 Untuk produk pemulihan, kerusi roda, produk elektronik, dan alat perubatan, semua produk mesti dikembalikan dalam kemasan asalnya dengan kabel, aksesori, dan dokumentasi termasuk manual dan kad jaminan yang utuh.

8. Kegagalan mengembalikan Produk seperti yang dijelaskan dalam klausa 6 dan 7 akan mengakibatkan pembatalan permintaan pengembalian dan / atau pertukaran, dan biaya apa pun yang timbul dalam pengiriman kembali paket kepada Pelanggan akan ditanggung oleh Pelanggan

9. Pengembalian Produk oleh Pelanggan tidak secara automatik menjamin pertukaran atau pengembalian dana. DoctorOnCall akan memeriksa Produk yang dikembalikan setelah menerima barang yang sama. Sekiranya syarat dalam klausa No. 6 dan 7 dari Dasar Pengembalian dan / atau Pertukaran ini telah dipenuhi, pengembalian dana / pertukaran akan dilakukan kepada Pelanggan, dan Pelanggan akan diganti oleh DoctorOnCall untuk setiap biaya kurir yang timbul dalam pengembalian Produk. . Slip pembayaran kurier hendaklah diberikan kepada DoctorOnCall untuk tujuan penggantian.

10. Semua penggantian atau pertukaran Produk akan dilaksanakan bergantung pada ketersediaan stok.

11. Sekiranya Produk yang dipesan dan ditagih tidak termasuk dalam pengiriman, DoctorOnCall akan mengembalikan nilai Produk tersebut kepada Pelanggan, atau mengganti Produk yang dipesan.

12. Sekiranya ada Produk yang tidak termasuk dalam reoder Pelanggan dikirimkan kepada Pelanggan, DoctorOnCall akan mengumpulkan Produk dari Pelanggan.

13. Sekiranya Pelanggan dikenakan biaya lebih dari nilai Produk seperti yang ditunjukkan di laman web ketika Pelanggan membuat Pesanannya, DoctorOnCall akan mengembalikan perbezaannya kepada Pelanggan.

14. Semua bayaran balik akan dibuat melalui kaedah pembayaran yang sama dalam 2 bulan. Penerimaan pengembalian wang oleh pelanggan akan bergantung pada jangka masa yang diperlukan oleh institusi kewangan untuk menyelesaikan pembayaran balik. DoctorOnCall tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan, kerosakan, kos atau perbelanjaan yang mungkin ditanggung oleh Pelanggan atau mana-mana orang yang disebabkan oleh kelewatan dalam institusi kewangan memproses pengembalian wang tersebut.

- Amaran Pengambilan Alkohol (Tidak Disarankan)
Ia biasanya tidak digalakkan untuk mengambil alkohol dengan Afinitor 5mg Tablet atau sebarang ubat kemoterapi. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)
Afinitor 5mg Tablet mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. kajian haiwan telah menunjukkan kesan buruk kepada janin, bagaimanapun, terdapat kajian manusia yang terbatas. Manfaat daripada penggunaan di kalangan wanita hamil boleh diterima walaupun risiko. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Tidak Disarankan)
Kajian haiwan menunjukkan bahawa Afinitor 5mg Tablet dan metabolit dikumuhkan ke dalam susu ibu. Walau bagaimanapun, banyak tidak diketahui tentang pembuangannya ke dalam susu ibu manusia atau potensi risiko kepada bayi suapan. Oleh itu, wanita di Afinitor 5mg Tablet adalah tidak digalakkan untuk menyusukan bayi. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Amaran Jika Memandu (Selamat)
Afinitor 5mg Tablet boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening, sakit kepala, loya atau keletihan, semua yang boleh menjejaskan keupayaan anda untuk menumpukan perhatian dan memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Keselamatan Organ Ginjal (Risiko Tinggi)
Afinitor 5mg Tablet harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit buah pinggang sebagai kes-kes kegagalan yang telah dilaporkan dalam pesakit yang dirawat dengan Afinitor 5mg Tablet. pelarasan dos dan pemantauan fungsi buah pinggang mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Keselamatan Organ Hati (Guna Dengan Berhati-hati)
Afinitor 5mg Tablet harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit hati. pelarasan dos Afinitor 5mg Tablet mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

-
Vesicular, Rash, Keletihan, Cirit-birit, loya, Mengurangkan selera makan, Low sel darah merah, pneumonitis, edema periferal, Peningkatan tahap gula dalam darah, Kehilangan berat badan, kolesterol darah meningkat, berdarah hidung, Batuk, Sakit kepala

-
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
Rizwan Ahmad
5/5
great work... fast response and very2 recommended...
Roger Lok
5/5
Quick service. Although location is difficult to find but still delivered within the time frame. Kudos.. Keep up the good work.
Mardiana Abdul Azis
5/5
very fast reply via whatsapp and over the phone. convenience for me to get the medicine as just done the surgery. recommended for those who have busy lifetime and having issue with transport.

Maklumat dikemas kini pada: : Fri Jul 02 2021 16:11:04 GMT+0800 (Malaysia Time) 4.9

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Afinitor 5mg Tablet boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Afinitor 5mg Tablet boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.

Perlu Bantuan?