Cari Ujian COVID

Tempah slot untuk diuji dalam keselesaan kereta anda, di klinik atau di rumah

Saringan Kesihatan

Pakej penjagaan kesihatan terbaik di Malaysia dengan harga yang berpatutan disesuaikan dengan keperluan kesihatan dan kesihatan individu anda.

Tanya Doktor

Forum Kesihatan # 1 Malaysia. Kemukakan pertanyaan berkaitan kesihatan kepada doktor kami secara peribadi

Atur Temu Janji Dengan Pakar

Cari hospital dan perkhidmatan pakar terkini untuk konsultasi video & telefon dalam talian!

Konsultasi Doktor

Cakap dengan Doktor melalui Panggilan Video, Panggilan Audio atau Sembang Dalam Talian secara peribadi dari RM19.99

0
EN

Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup

Anda dinasihatkan untuk berunding dengan pakar perubatan sebelum mengambil produk ini
Pembungkusan
Select Variant
Voucher
,


Sering Dibeli Bersama

Cara Penggunaan Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup

Untuk kegunaan oral sahaja. Periksa label untuk melihat arahan sebelum menggunakan ubat ini. Goncang sebelum guna. Sukat menggunakan sudu penyukat yang disediakan. Ubat ini diambil secara makan.
Amaran Pengambilan Alkohol (Tidak Disarankan)
Ia adalah selamat untuk mengambil alkohol dengan Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup kerana tiada interaksi ubat yang diketahui.Ia tidak digalakkan untuk minum alkohol dengan Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup kerana ia meningkatkan kesan CNS daripada Alkohol.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)
Langkah perlindungan khas perlu diambil kira untuk menggunakan Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup semasa mengandung.Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. kajian haiwan telah menunjukkan kesan sampingan pada janin, bagaimanapun, terdapat kajian manusia yang terbatas. Manfaat daripada penggunaan di kalangan wanita hamil boleh diterima walaupun risiko. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Tidak Disarankan)
Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup harus digunakan dengan berhati-hati semasa laktasi kerana tidak ada maklumat mengenai kehadiran Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup dalam susu ibu manusia.Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup dipaparkan kepada dikumuhkan dalam susu ibu. Ia tidak digalakkan untuk wanita menyusu ketika menggunakan Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup kerana kesan buruk Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup potensi pada bayi.

Amaran Jika Memandu (Tidak Disarankan)
Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening, sakit kepala, semua yang boleh menjejaskan keupayaan anda untuk menumpukan perhatian dan memandu.Jangan memandu kecuali anda sihat. Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup boleh menyebabkan kesan sampingan seperti mengantuk ketara yang boleh menjejaskan keupayaan untuk menumpukan perhatian dan memandu.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)
pelarasan dos Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup tidak diperlukan pada pesakit dengan penyakit buah pinggang.Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan kemerosotan buah pinggang. pelarasan dos Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.

Keselamatan Organ Hati (Guna Dengan Berhati-hati)
No titratan dos Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup diperlukan pada pesakit dengan penyakit hati.Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan gangguan hati. pelarasan dos Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.
Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

gangguan, Insomnia, Confusion, Mengantuk, kemurungan pernafasan, sindrom Serotonin pening, loya, muntah, Gastro-usus

Bradycardia, tachycardia, Hypotension, Jaundis, neuroleptic malignan Syndrome (NMS)

Polisi Pengembalian/Pembatalan

Butiran Penulis
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua UlasanLihat Semua Ulasan
Nor Shafahana Shaik Abdul Shukkor
5/5
DoctorOnCall medical delivery is super fast and convenient. I received my meds in less than 3 hrs. Awesome!
KL Wong
5/5
Very good response and service. Made an order for meds via whatsapp and the team responded very well & helped with the prescription. Same day delivery, too.
Gurunathan Govindan
5/5
Amazing service! I get my monthly medicines/supplements quickly and delivered directly to me - often at prices cheaper than the pharmacy. Highly recommended, they also have doctors available for prescription medication or if you have other issues you need them to quickly and efficiently answer from the comfort of your home.

Maklumat dikemas kini pada: : Fri Aug 05 2022 08:30:19 GMT+0800 (Malaysia Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Pharmaniaga Dextromethorphan Compound Syrup boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.