Cari Ujian COVID

Tempah slot untuk diuji dalam keselesaan kereta anda, di klinik atau di rumah

Saringan Kesihatan

Pakej penjagaan kesihatan terbaik di Malaysia dengan harga yang berpatutan disesuaikan dengan keperluan kesihatan dan kesihatan individu anda.

Tanya Doktor

Forum Kesihatan # 1 Malaysia. Kemukakan pertanyaan berkaitan kesihatan kepada doktor kami secara peribadi

Atur Temu Janji Dengan Pakar

Cari hospital dan perkhidmatan pakar terkini untuk konsultasi video & telefon dalam talian!

Konsultasi Doktor

Cakap dengan Doktor melalui Panggilan Video, Panggilan Audio atau Sembang Dalam Talian secara peribadi dari RM19.99

0
EN
Produk Serupa
Sering Dibeli Bersama

Cara Penggunaan Revcox 200mg Capsule 10s (strip)

Untuk kegunaan oral sahaja. Telan sebiji ubat ini dengan air. Jangan kunyah, potong atau hancurkan. Ubat ini sebaiknya diambil pada masa yang tetap.

Dikilangkan oleh

Lek Pharmaceuticals D.D.

Brands

Novartis
Amaran Pengambilan Alkohol (Tidak Disarankan)
Revcox 200mg Capsule 10s (strip) tidak boleh digunakan dengan alkohol. pengambilan alkohol adalah salah satu faktor risiko untuk komplikasi gastrousus atas dan bawah seperti tebukan, ulser atau bleedings. Memakan Revcox 200mg Capsule 10s (strip) dengan alkohol boleh meningkatkan kemungkinan mendapat komplikasi.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)
Revcox 200mg Capsule 10s (strip) mesti digunakan dengan berhati-hati semasa mengandung. kajian pembiakan haiwan menunjukkan kesan buruk kepada janin, dan tidak ada kajian yang mencukupi di kalangan wanita hamil sebelum 30 minggu kehamilan. Di kalangan wanita selepas 30 minggu kehamilan, terdapat bukti kesan buruk pada sistem buah pinggang janin dan penutupan pramatang arteriosus ductus itu. Revcox 200mg Capsule 10s (strip) hanya boleh digunakan selepas manfaat dan risiko telah ditimbang dengan betul. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Tidak Disarankan)
Revcox 200mg Capsule 10s (strip) ditunjukkan yang akan dikeluarkan pada kepekatan sama dengan dalam plasma dalam susu tikus. Walaupun dikatakan bahawa terdapat sangat sedikit perkumuhan Revcox 200mg Capsule 10s (strip) ke dalam manusia susu ibu, ia tidak digalakkan untuk wanita menyusu ketika menggunakan Revcox 200mg Capsule 10s (strip).

Amaran Jika Memandu (Selamat)
Revcox 200mg Capsule 10s (strip) biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)
Revcox 200mg Capsule 10s (strip) harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan kemerosotan buah pinggang. pelarasan dos Revcox 200mg Capsule 10s (strip) diperlukan. Walau bagaimanapun, ia adalah contraindicated jika pesakit mempunyai buah pinggang yang teruk kemerosotan nilai. Sila rujuk kepada doktor anda sebelum digunakan.

Keselamatan Organ Hati (Guna Dengan Berhati-hati)
Revcox 200mg Capsule 10s (strip) harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan gangguan hati yang lembut atau sederhana. pelarasan dos Revcox 200mg Capsule 10s (strip) adalah diperlukan. Walau bagaimanapun, ia adalah contraindicated jika pesakit mempunyai kemerosotan hati yang teruk Sila berjumpa dengan doktor.
Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

undefined
Tekanan darah tinggi, Upper jangkitan saluran pernafasan, batuk. infarksi miokardium, Hipersensitiviti, Insomnia, Sakit kepala, pening, loya, muntah, sakit perut, sindrom usus Rengsa, GERD, Edema, ruam kulit atau pruritus

Polisi Pengembalian/Pembatalan

Butiran Penulis
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua UlasanLihat Semua Ulasan
Nor Shafahana Shaik Abdul Shukkor
5/5
DoctorOnCall medical delivery is super fast and convenient. I received my meds in less than 3 hrs. Awesome!
Hafiz Jalil
5/5
Fast, simple and easy.. the best place if you are to busy with your job. Everything doing on call. Only Rm 20 for a consultation from a doctor. Is worth to try it.
KL Wong
5/5
Very good response and service. Made an order for meds via whatsapp and the team responded very well & helped with the prescription. Same day delivery, too.

Maklumat dikemas kini pada: : Tue Jun 06 2023 18:20:09 GMT+0800 (Malaysia Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Revcox 200mg Capsule 10s (strip) boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Revcox 200mg Capsule 10s (strip) boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.