Stay Well Q-Gel Coq10 30mg Tablet

Stay Well Q-Gel Coq10 30mg Tablet

★ ★ ★ ★ ★ (4.9)
RM 93.02
Tekan untuk menebus baucar
Cashback Rewards
Dikilangkan oleh
Bahan Aktif
Pembungkusan
strip of 30 tablets


filza aqilah Azmi
★ ★ ★ ★ ★ (5)
Such a good services. Just consult the doctors online and my medication was delivered to the doorstep as promised. Not waste my time to que up. Thank you! Lihat Lagi Lihat Lagi
Hafiz Jalil
★ ★ ★ ★ ★ (5)
Fast, simple and easy.. the best place if you are to busy with your job. Everything doing on call. Only Rm 20 for a consultation from a doctor. Is worth to try it. Lihat Lagi Lihat Lagi
Kami berusaha untuk memberi anda maklumat perubatan terkini dan yang paling tepat, namun bahagian ini masih dalam pembangunan. Untuk maklumat lanjut tentang produk ini, sila hubungi Perunding Kesihatan kami di sini
Amaran Alkohol (Safe)
Ia adalah selamat untuk mengambil CQ10 dengan alkohol. Walau bagaimanapun, terdapat bukti pengurangan koenzim Q10 pada pesakit beralkohol

Amaran Kehamilaan (B)
Tiada sebarang bukti risiko kepada janin dan terdapat tidak mencukupi kajian yang terkawal dalam manusia

Amaran Penyusuan (Limited Data)
Terdapat data yang terhad mengenai penggunaan koenzim Q10 dalam penyusuan. Walau bagaimanapun, langkah berjaga-jaga khas perlu diambil untuk ibu-ibu yang menyusu.

Amaran Memandu (Safe)
Stay Well Q-Gel Coq10 30mg Tablet biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Amaran Buah Pinggang (Safe)
Ia adalah disyorkan pada pesakit dengan penyakit buah pinggang kerana mereka akan mempunyai tahap rendah koenzim Q10

Amaran Hati (Limited information)
Tidak ada kesan sampingan dilaporkan mengenai penggunaan koenzim Q10 dalam penyakit hati dan ia juga boleh digunakan sebagai rawatan untuk penyakit hati yang berkaitan dengan alkohol yang disebabkan.

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

gejala gastrousus ringan, Sakit kepala, Pedih ulu hati, loya

Keterlebihan
Cara Pengunaan
Oral
Mechanisme Tindakan
Stay Well Q-Gel Coq10 30mg Tablet adalah antioksidan larut lemak. Ia didapati dalam jantung, hati, buah pinggang, dan pankreas dalam kepekatan yang tinggi di mana ia memainkan peranan penting dalam penjanaan tenaga daripada laluan metabolik.

Maklumat dikemas kini pada: : Wed May 20 2020 16:17:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Stay Well Q-Gel Coq10 30mg Tablet boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Stay Well Q-Gel Coq10 30mg Tablet boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.