Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
0

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Blackmores Omega-3 Fish Oil 1000mg 30 Capsules - DoctorOnCall
Blackmores Omega-3 Fish Oil 1000mg 30 Capsules - DoctorOnCall
Blackmores Omega-3 Fish Oil 1000mg 30 Capsules - DoctorOnCall
Blackmores Omega-3 Fish Oil 1000mg 30 Capsules - DoctorOnCall Blackmores Omega-3 Fish Oil 1000mg 30 Capsules - DoctorOnCall Blackmores Omega-3 Fish Oil 1000mg 30 Capsules - DoctorOnCall

Blackmores Omega-3 Fish Oil 1000mg 30 Capsules

Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor. Sila sediakan preskripsi anda semasa pembayaran.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Secara Percuma Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 38.00
RM 26.90
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian
30 Capsules
Baucar

Terms & Conditions

100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM100
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM100.
Kuantiti

Product Added to Your Cart

Blackmores Omega-3 Fish Oil 1000mg 30 Capsules - DoctorOnCall

Blackmores Omega-3 Fish Oil 1000mg 30 Capsules

RM 26.90

Produk Serupa

Pengenalan Blackmores Omega-3 Fish Oil 1000mg 30 Capsules

Blackmores Omega-3 Fish Oil adalah sumber asid lemak omega-3 semulajadi yang sangat bermanfaat. Ia membekalkan 300 mg omega-3 setiap kapsul untuk menyokong kesihatan jantung, kulit, mata dan otak dan disyorkan untuk mereka yang tidak mengambil ikan dalam hidangan mereka sekurang-kurangnya 2-3 kali seminggu.

Cara Penggunaan Blackmores Omega-3 Fish Oil 1000mg 30 Capsules

Ambil bersama makanan.

Cara Pengambilan

Oral

Cara Penyimpanan Blackmores Omega-3 Fish Oil 1000mg 30 Capsules

Simpan pada suhu di bawah 30°C jauh dari cahaya dan kelembapan.

Tempoh lupus

Semak tarikh luput pada bungkusan.

Dikilangkan oleh

Catalent Australia Pty Ltd

Jenama

Blackmores

Kandungan

Kandungan Blackmores Omega-3 Fish Oil ialah:
Omega-3 trigliserida-marine - 300mg
Mengandungi trigliserida marin omega-3 300mg sebagai:
Asid Eicosapentaenoic (EPA) -180 mg
Asid Docosahexaenoic (DHA) - 120 mg

Status Halal

Halal

Interaksi Ubat-ubatan/Makanan

Tiada interaksi antara ubat uabtan atau makanan yang diketahui sebelum ini, namun sila rujuk kepada doktor jika anda mengalami sebarang gejala membimbangkan selepas menggunakan ubat ini.

Amaran Langkah berjaga-jaga

Rujuk kepada doktor anda sebelum mengambil produk suplemen ini jika anda mempunyai sebarang penyakit sedia ada atau sedang mengambil sebarang ubat-ubatan.

Penerangan Keselamatan Pengambilan Ketika Hamil untuk Blackmores Omega-3 Fish Oil 1000mg 30 Capsules

Sila dapatkan nasihat doktor anda sebelum mengambil produk jika anda hamil, merancang untuk hamil atau sedang menyusukan anak.

Polisi Pengembalian/Pembatalan

PEMBATALAN

Anda Tidak Diizinkan Membatalkan Pesanan Setelah Pesanan Dipilih dan Dibungkus Oleh Pembekal Kami.

KEMBALI DAN / ATAU PERTUKARAN

Anda Boleh Mengembalikan Dan / Atau Menukar Produk Anda Kerana Sebab-Sebab Berikut: Sekiranya Sebarang Produk Dihantar Dalam Keadaan Yang Rosak Atau Cacat; Atau Sekiranya Produk Telah Luput Atau Hampir Luput (Kurang Dari 6 Bulan); Atau Sekiranya Produk Yang Dihantar Berbeza Dari Yang Dipesan "Perubahan Pikiran" Tidak Diizinkan Sebagai Sebab Pengembalian Dan / Atau Permintaan Pertukaran Untuk Pengembalian Dan / Atau Pertukaran Hendaklah Diterima Dalam Satu (1) Hari Menerima Pesanan Melalui E-mel (Contact@Doctoroncall.Com.My) Atau Telefon (+60102151669).

Lihat Lebih

PEMBATALAN

Anda Tidak Diizinkan Membatalkan Pesanan Setelah Pesanan Dipilih dan Dibungkus Oleh Pembekal Kami.

KEMBALI DAN / ATAU PERTUKARAN

1- Pengembalian dan / atau Pertukaran Produk dapat diatur dengan alasan berikut:

a. Sekiranya Produk dihantar dalam keadaan rosak atau cacat; atau
b. Sekiranya Produk telah luput atau hampir tamat (kurang dari 6 bulan); atau
c. Sekiranya produk yang dihantar berbeza dengan yang dipesan
d. "Perubahan fikiran" tidak dibenarkan sebagai alasan untuk kembali dan / atau bertukar.

2. Pelanggan akan memeriksa Produk dengan segera setelah menerima sebarang kekurangan dan / atau kerosakan.

3. Sekiranya pelanggan memenuhi syarat pada Klausa 1 bagi kriteria untuk pemulangan dan/atau pertukaran seperti yang dinyatakan, pelanggan berkenaan hendaklah menghubungi pihak khidmat pelanggan kami melalui emel contact@doctoroncall.com.my atau hubungi kami di talian 03-80482000 dalam masa satu (1) hari selepas menerima produk berkenaan. DoctorOnCall berhak untuk menolak permintaan untuk pemulangan dan/atau pertukaran jika tidak dimaklumkan oleh pihak pelanggan dalam masa satu (1) hari selepas penerimaan produk berkenaan.

4. Pelanggan akan dihubungi oleh DoctorOnCall dalam satu (1) hari dari permintaan pengembalian dan / atau pertukaran untuk memberitahu Pelanggan mengenai proses pengembalian dan / atau pertukaran.

5. Setelah mendapat persetujuan permintaan Pengembalian dan / atau Pertukaran, Pelanggan harus mengirimkan kembali Produk yang terkena ke alamat vendor seperti yang dinyatakan pada bungkusan yang diterima

6. Produk yang terjejas HARUS dikembalikan dalam keadaan asalnya yang baru, tidak terpakai, dengan kuantiti dan bungkusan dihantar kepada Pelanggan.

7 Untuk produk pemulihan, kerusi roda, produk elektronik, dan alat perubatan, semua produk mesti dikembalikan dalam kemasan asalnya dengan kabel, aksesori, dan dokumentasi termasuk manual dan kad jaminan yang utuh.

8. Kegagalan mengembalikan Produk seperti yang dijelaskan dalam klausa 6 dan 7 akan mengakibatkan pembatalan permintaan pengembalian dan / atau pertukaran, dan biaya apa pun yang timbul dalam pengiriman kembali paket kepada Pelanggan akan ditanggung oleh Pelanggan

9. Pengembalian Produk oleh Pelanggan tidak secara automatik menjamin pertukaran atau pengembalian dana. DoctorOnCall akan memeriksa Produk yang dikembalikan setelah menerima barang yang sama. Sekiranya syarat dalam klausa No. 6 dan 7 dari Dasar Pengembalian dan / atau Pertukaran ini telah dipenuhi, pengembalian dana / pertukaran akan dilakukan kepada Pelanggan, dan Pelanggan akan diganti oleh DoctorOnCall untuk setiap biaya kurir yang timbul dalam pengembalian Produk. . Slip pembayaran kurier hendaklah diberikan kepada DoctorOnCall untuk tujuan penggantian.

10. Semua penggantian atau pertukaran Produk akan dilaksanakan bergantung pada ketersediaan stok.

11. Sekiranya Produk yang dipesan dan ditagih tidak termasuk dalam pengiriman, DoctorOnCall akan mengembalikan nilai Produk tersebut kepada Pelanggan, atau mengganti Produk yang dipesan.

12. Sekiranya ada Produk yang tidak termasuk dalam reoder Pelanggan dikirimkan kepada Pelanggan, DoctorOnCall akan mengumpulkan Produk dari Pelanggan.

13. Sekiranya Pelanggan dikenakan biaya lebih dari nilai Produk seperti yang ditunjukkan di laman web ketika Pelanggan membuat Pesanannya, DoctorOnCall akan mengembalikan perbezaannya kepada Pelanggan.

14. Semua bayaran balik akan dibuat melalui kaedah pembayaran yang sama dalam 2 bulan. Penerimaan pengembalian wang oleh pelanggan akan bergantung pada jangka masa yang diperlukan oleh institusi kewangan untuk menyelesaikan pembayaran balik. DoctorOnCall tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan, kerosakan, kos atau perbelanjaan yang mungkin ditanggung oleh Pelanggan atau mana-mana orang yang disebabkan oleh kelewatan dalam institusi kewangan memproses pengembalian wang tersebut.

Blackmores Fish Oil 1000mg provides a high-quality natural source of omega-3. It contains 300 mg of omega-3 per capsule to maintain heart, skin, eye and brain health and is ideal if you don’t eat fish 2-3 times per week. 

Omega-3 fatty acids are also important components of substances known as prostaglandins and leukotrienes. Prostaglandins and leukotrienes are important in immune function. It also helps in maintaining cell membrane structure and functions.

Ingredients

Natural fish oil
Approximately equivalent to:
Omega-3 marine triglycerides 300 mg as:
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 180 mg
DHA (Docosahexaenoic Acid) 120 mg

1000mg

 

Directions

Take 1 capsule 3 times daily with meals, or as directed by your doctor or pharmacist.

Disclaimer
While DoctorOnCall strives to ensure the accuracy of its product images and information, some manufacturing changes to packaging and/or ingredients may be pending update on our site.

Tentang Blackmores Omega-3 Fish Oil 1000mg 30 Capsules

Asid lemak Omega-3 mempunyai banyak manfaat kesihatan fizikal dan mental. Berikut adalah beberapa manfaat pengambilannya:

1. Baik untuk Kesihatan Mata
DHA, asid lemak omega-3, adalah komponen struktur retina. Paras DHA yang rendah mungkin menyebabkan masalah penglihatan. Pengambilan omega-3 yang mencukupi telah dikaitkan dengan risiko degenerasi makula yang lebih rendah, yang merupakan salah satu punca utama kerosakan mata kekal dan buta.

2. Membantu Mengekalkan Kesihatan Otak Semasa Hamil dan Perkembangan Otak Kanak-kanak
Omega-3 adalah penting untuk perkembangan otak bayi dalam kandungan. DHA terdiri daripada 40% asid lemak tak tepu dalam otak dan 60% dalam retina. Pengambilan omega-3 yang mencukupi semasa kehamilan mempunyai banyak kelebihan untuk bayi anda, termasuk:

  • Kurang masalah tingkah laku
  • Meningkatkan keupayaan komunikasi dan sosial
  • Mengurangkan kemungkinan kelewatan perkembangan
  • Mengurangkan risiko gangguan hiperaktif kekurangan perhatian, autisme, dan cerebral palsy
  • Kepintaran yang unggul

3. Membantu Kanak-kanak ADHD
ADHD adalah penyakit tingkah laku yang dicirikan oleh ketidakpedulian, hiperaktif, dan impulsif. Kajian menunjukkan bahawa kanak-kanak ADHD mempunyai tahap asid lemak omega-3 yang lebih rendah daripada rakan sebaya mereka. Omega-3 membantu mereka untuk fokus dalam penyelesaian tugas. Ini juga mengurangkan pergolakan, impulsif, kegelisahan, dan keganasan.

4. Membantu Melegakan Simptom Sindrom Metabolik
Sindrom metabolik adalah istilah yang merujuk kepada sekumpulan penyakit seperti tekanan darah tinggi, rintangan insulin, trigliserida tinggi, dan kolesterol HDL "baik" rendah. Ia adalah isu kesihatan awam yang besar kerana ia meningkatkan risiko penyakit jantung dan diabetes. Asid lemak omega-3 boleh membantu mengurangkan rintangan insulin, keradangan, dan mengurangkan risiko penyakit jantung.

Terdapat banyak manfaat lain asid lemak Omega 3, dan suplemen seperti Blackmores Omega-3 Fish Oil boleh membantu anda menikmati manfaatnya.

Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
zi song puah
5/5
Overall I am very pleased with the services. Finding the doctor is hassle free.. it helps me to save a lot of time. Highly recommend this service!
Raven Murugesan
5/5
At first I was sceptical about the online service but after giving it a try.. I learnt it is a genuine and bona-fide process . They are true professionals and competent and they carry out the consultation with utmost assiduity and assuredness.
Dinesh Rajan
5/5
Fast response. Good pricing

Maklumat dikemas kini pada: : Thu Jun 30 2022 14:15:04 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Blackmores Omega-3 Fish Oil 1000mg 30 Capsules boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Blackmores Omega-3 Fish Oil 1000mg 30 Capsules boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.

Perlu Bantuan?