Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Kehabisan stok

Easiflam Mouthwash 100ml - DoctorOnCall Farmasi Online

Easiflam Mouthwash 100ml

Anda dinasihatkan untuk berunding dengan pakar perubatan sebelum mengambil produk ini
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 13.70
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian

Pilih Varian

Produk kehabisan stok.  Pilih produk alternatif di bawah, atau bercakap dengan ahli farmasi kami.
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.

Product Added to Your Cart

Easiflam Mouthwash 100ml - DoctorOnCall Farmasi Online

Easiflam Mouthwash 100ml

RM 13.70

Product Overview

Produk Serupa

Cara Penggunaan Easiflam Mouthwash 100ml

Tuang sebanyak yang disarankan menggunakan sukatan metrik dan tuang ke dalam mulut. Kumur mulut anda dengan cecair mengikut tempoh yang disarankan. Jangan telan dan ludahkan setelah selesai. Bilas mulut dengan air. Elakkan makan, minum atau merokok selepas 30 minit selepas membilas untuk mengelakkan ubat hilang dalam masa yang terlalu singkat.

Jenama

Hovid

Bahan Aktif

benzydamine 

Dikilangkan oleh

Hovid Berhad

Kesan Sampingan

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Amaran Langkah berjaga-jaga

Amaran Pengambilan Alkohol (Selamat)

Tidak ada interaksi diketahui Easiflam Mouthwash 100ml dengan alkohol.

Amaran Jika Hamil (Data Terhad)

Easiflam Mouthwash 100ml mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. Walau bagaimanapun, terdapat kajian terhad manusia yang terkawal mengenai risiko pada janin. Easiflam Mouthwash 100ml boleh digunakan jika faedah melebihi risiko. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Tidak Disarankan)

Easiflam Mouthwash 100ml mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa laktasi. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Jika Memandu (Selamat)

Easiflam Mouthwash 100ml biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)

Easiflam Mouthwash 100ml harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit buah pinggang kerana ia dikumuhkan dalam air kencing. Pelarasan dos Easiflam Mouthwash 100ml mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.

Keselamatan Organ Hati (Guna Dengan Berhati-hati)

Easiflam Mouthwash 100ml harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit hati. pelarasan dos Easiflam Mouthwash 100ml mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.

Penafian

Maklumat dikemas kini pada: Tue Feb 27 2024 15:45:53 GMT+0800 (Malaysia Time) Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia. Easiflam Mouthwash 100ml boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Easiflam Mouthwash 100ml boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
Bilal Malik
5/5
Good Quality Service
Awin Nurin
5/5
Save time for me! Amazing services
Jie Tan
5/5
Efficient with good service. Will order again from you guys in the future. Recommended