Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamin A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu

Reorder

0

Apo-Atorvastatin 20mg Tablet

Preskripsi Diperlukan
RM 46.20
Tekan untuk menebus baucar
Penafian
Cashback Rewards
Dikilangkan oleh
Bahan Aktif
Pembungkusan
30 tabs (strip)
Kuantiti


Sering Dibeli Bersama
Jenama Lain
Amaran Alkohol (Not Advisable)
Adalah tidak selamat untuk mengambil alkohol dengan Apo-Atorvastatin 20mg Tablet. Anda mungkin mengalami sakit kepala, pening, pening dan loya. Sila rujuk kepada doktor anda untuk maklumat lanjut.

Amaran Kehamilaan (X)
Apo-Atorvastatin 20mg Tablet tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. Manusia dan haiwan kajian telah menunjukkan bukti positif risiko janin. Risiko menggunakan Apo-Atorvastatin 20mg Tablet di kalangan wanita hamil melebihi manfaat yang berpotensi.

Amaran Penyusuan (Not Safe To Breastfeed)
Apo-Atorvastatin 20mg Tablet tidak selamat untuk digunakan semasa laktasi. Apo-Atorvastatin 20mg Tablet mempunyai berat molekul yang tinggi dan mencadangkan bahawa ia tidak dikumuhkan dalam susu, tetapi sesetengah perkumuhan dijangkakan. Oleh itu, wanita yang ditetapkan dengan Apo-Atorvastatin 20mg Tablet tidak boleh menyusukan kerana kesan sampingan Apo-Atorvastatin 20mg Tablet yang berpotensi di dalam bayi yang menyusu.

Amaran Memandu (Safe)
Apo-Atorvastatin 20mg Tablet biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Amaran Buah Pinggang (Use With Care)
Apo-Atorvastatin 20mg Tablet harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit buah pinggang yang teruk. Apo-Atorvastatin 20mg Tablet terutamanya dikumuhkan melalui air kencing dan ia juga boleh meningkatkan tahap serum kreatinin. pelarasan dos Apo-Atorvastatin 20mg Tablet mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Hati (Safe)
Apo-Atorvastatin 20mg Tablet tidak mungkin akan digunakan pada pesakit dengan penyakit hati. Penggunaan Apo-Atorvastatin 20mg Tablet pada pesakit dengan penyakit hati contraindicated dengan aktif. Sila rujuk kepada doktor anda untuk maklumat lanjut.

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Tinnitus, buang air besar yang berubah, Loya, Keletihan, Hyperglycaemia, Sakit kepala, pening, Rash

Nuruljannah Ramli
★ ★ ★ ★ ★ (5)
Save time. No need to wait in the long queue of the clinics/hospitals to get con ... See more
Toby Paul
★ ★ ★ ★ ★ (5)
Very convenient & helpful. Used them 3 times so far. Thanks for the health camp! ... See more

Maklumat dikemas kini pada: : Mon Feb 22 2021 05:00:20 GMT+0000 (Coordinated Universal Time) 4.9

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Apo-Atorvastatin 20mg Tablet boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Apo-Atorvastatin 20mg Tablet boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.

Kurang pasti dengan ubat anda?
Minta bantuan daripada doktor bertauliah
Bercakap dengan Doktor
Perlu Bantuan?