Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Kehabisan stok

Axcel Hydrocortisone Cream 15g - DoctorOnCall Farmasi Online
Axcel Hydrocortisone Cream 15g - DoctorOnCall Farmasi Online
Axcel Hydrocortisone Cream 15g - DoctorOnCall Farmasi Online Axcel Hydrocortisone Cream 15g - DoctorOnCall Farmasi Online

Axcel Hydrocortisone Cream 15g

Anda dinasihatkan untuk berunding dengan pakar perubatan sebelum mengambil produk ini
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 14.90
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian

Pilih Varian

Produk kehabisan stok.  Pilih produk alternatif di bawah, atau bercakap dengan ahli farmasi kami.
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.
HOE H-Cort 1% Cream - DoctorOnCall Farmasi Online
RM 9.00

Product Added to Your Cart

Axcel Hydrocortisone Cream 15g - DoctorOnCall Farmasi Online

Axcel Hydrocortisone Cream 15g

RM 14.90

Sering Dibeli Bersama
Fucidin H Cream - DoctorOnCall Farmasi Online
RM 18.80
Ego QV Cream - DoctorOnCall Farmasi Online
RM 40.40
Bio-Oil Skincare Oil - DoctorOnCall Farmasi Online
RM 42.00

Product Overview

Produk Serupa

Cara Penggunaan Axcel Hydrocortisone Cream 15g

Ubat ini adalah untuk kegunaan luaran sahaja. Ia hanya boleh disapukan pada kulit yang bersih, kering dan tiada luka. Pastikan anda basuh tangan dengan bersih sebelum dan selepas menggunakan krim ini. Urut lembut krim ini pada bahagian yang diperlukan untuk membantu penyerapan. Tutup semula dengan ketat selepas setiap kali digunakan.

Jenama

Axcel

Bahan Aktif

hydrocortisone hydrocortisone-topical 

Dikilangkan oleh

Kotra Pharma (M) Sdn Bhd

Kesan Sampingan

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Otot membuang, Osteoporosis, Kelemahan, Sakit kepala, Kemurungan, Obesiti, Psychosis, penyelewengan haid, Jangkitan, terencat pertumbuhan pada kanak-kanak

Amaran Langkah berjaga-jaga

Amaran Pengambilan Alkohol (Guna Dengan Berhati-hati)

Alkohol boleh menyebabkan kerengsaan perut dan penggunaan seiring alkohol dan Axcel Hydrocortisone Cream 15g boleh wrosen masalah gastrik.Oleh kerana Axcel Hydrocortisone Cream 15g Topical digunakan secara topikal , risiko berinteraksi dengan alkohol yang digunakan adalah tidak penting.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)

Axcel Hydrocortisone Cream 15g mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. kajian haiwan telah menunjukkan kesan sampingan pada janin, bagaimanapun, terdapat kajian manusia yang terbatas. Manfaat daripada penggunaan di kalangan wanita hamil boleh diterima walaupun risiko. Sila berjumpa dengan doktor.Axcel Hydrocortisone Cream 15g Topical mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. kajian pembiakan haiwan telah menunjukkan kesan buruk kepada janin. Walau bagaimanapun, terdapat adalah terhad kajian manusia yang terkawal. Manfaat daripada penggunaan Axcel Hydrocortisone Cream 15g Topical di kalangan wanita hamil boleh diterima walaupun risiko. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Data Terhad)

Terdapat data yang terhad kepada penggunaan Axcel Hydrocortisone Cream 15g semasa menyusu. Didapati bahawa Axcel Hydrocortisone Cream 15g dikumuhkan dalam kuantiti yang sangat sedikit dalam susu ibu dan tidak mencukupi untuk menyebabkan kesan berbahaya. Walau bagaimanapun, adalah dinasihatkan untuk amalan berhati-hati ketika mengambil Axcel Hydrocortisone Cream 15g semasa menyusu.Axcel Hydrocortisone Cream 15g Topical mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa laktasi. Haiwan kajian menunjukkan Axcel Hydrocortisone Cream 15g Topical dikumuhkan dalam susu tikus. Terhad data manusia menunjukkan bahawa Axcel Hydrocortisone Cream 15g Topical tidak mewakili risiko besar kepada bayi.

Amaran Jika Memandu (Selamat)

Axcel Hydrocortisone Cream 15g biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.Axcel Hydrocortisone Cream 15g Topical biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)

Axcel Hydrocortisone Cream 15g boleh digunakan pada pesakit dengan kemerosotan buah pinggang. Walau bagaimanapun ia boleh dalam keadaan tertentu menyebabkan pembendungan cecair.Axcel Hydrocortisone Cream 15g Topical adalah selamat untuk digunakan pada pesakit yang mempunyai masalah buah pinggang.

Keselamatan Organ Hati (Data Terhad)

Axcel Hydrocortisone Cream 15g harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit hati. pelarasan dos Axcel Hydrocortisone Cream 15g mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.Axcel Hydrocortisone Cream 15g Topical secara umumnya selamat untuk pesakit dengan penyakit hati.

Penafian

Maklumat dikemas kini pada: Sat Nov 04 2023 10:13:16 GMT+0800 (Malaysia Time) Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia. Axcel Hydrocortisone Cream 15g boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Axcel Hydrocortisone Cream 15g boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
ashley tze wei
5/5
A very convenient platform to get quick consultation and medication without all the fuss of going over to the clinic! Save time and energy!
Ming Jer Gan
5/5
Feeling sick but don't want to wait in line in a clinic or a hospital? DoctorOnCall was the answer for me.. doctors were available in a quick and orderly fashion and was able to explain to me what was going on with a prescription medication which was sent to my home
Ismail Mohd Baroja
5/5
Excellent service. Responses were fast and informative. Dr.Chong had attended me and consultation given was as what I expected. Congrats to DoctorOnCall.. keep your good service and hope to work with you again in the future.