Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Axcel Oxymetazoline 0.05% Nasal Spray 10ml - DoctorOnCall Farmasi Online

Axcel Oxymetazoline 0.05% Nasal Spray 10ml

Anda dinasihatkan untuk berunding dengan pakar perubatan sebelum mengambil produk ini
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 42.20
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian

Pilih Varian

Baucar
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.
Kuantiti
Terhad kepada 6 unit seorang
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.

Product Added to Your Cart

Axcel Oxymetazoline 0.05% Nasal Spray 10ml - DoctorOnCall Farmasi Online

Axcel Oxymetazoline 0.05% Nasal Spray 10ml

RM 42.20

Product Overview

Produk Serupa

Jenama

Axcel

Bahan Aktif

oxymetazoline 

Dikilangkan oleh

Kotra Pharma (M) Sdn Bhd

Kesan Sampingan

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

mulut kering dan tekak, Burning atau rasa pedih sensasi, Bersin, Rebound hidung rinitis, Kering, Rebound hidung tersumbat, kerengsaan Tempatan, Rinitis medicamentosa

Amaran Langkah berjaga-jaga

Amaran Pengambilan Alkohol (Selamat)

Ia adalah selamat untuk mengambil alkohol dengan Axcel Oxymetazoline 0.05% Nasal Spray 10ml kerana ia hanya mempunyai rumusan topikal.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)

kajian haiwan telah melaporkan bahawa terdapat risiko kepada janin dan terdapat kajian yang tidak mencukupi pada manusia, bagaimanapun, potensi faedah Axcel Oxymetazoline 0.05% Nasal Spray 10ml boleh membenarkan penggunaan dalam kehamilan.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Data Terhad)

Profil keselamatan Axcel Oxymetazoline 0.05% Nasal Spray 10ml semasa menyusu belum ditubuhkan oleh itu, sila rujuk kepada doktor anda terlebih dahulu.

Amaran Jika Memandu (Selamat)

Axcel Oxymetazoline 0.05% Nasal Spray 10ml biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)

Ia adalah disyorkan untuk menggunakan Axcel Oxymetazoline 0.05% Nasal Spray 10ml dengan berhati-hati pada pesakit dengan kerosakan buah pinggang kerana ada data terhad pada profil keselamatan ubat ini.

Keselamatan Organ Hati (Data Terhad)

Ia adalah disyorkan untuk menggunakan Axcel Oxymetazoline 0.05% Nasal Spray 10ml dengan berhati-hati pada pesakit dengan kemerosotan hati kerana ada data terhad pada profil keselamatan Axcel Oxymetazoline 0.05% Nasal Spray 10ml.

Penafian

Maklumat dikemas kini pada: Tue Feb 27 2024 15:34:00 GMT+0800 (Malaysia Time) Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia. Axcel Oxymetazoline 0.05% Nasal Spray 10ml boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Axcel Oxymetazoline 0.05% Nasal Spray 10ml boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
NUR ILAHI MD SHAH
5/5
Fast response and dependable to get my medication on time.
zi song puah
5/5
Overall I am very pleased with the services. Finding the doctor is hassle free.. it helps me to save a lot of time. Highly recommend this service!
Jeremy Teo
5/5
Efficient platform with very quick response rate. Wasn't expecting such a quick reply on a public holiday but surprised to get a reply within minutes of sending a message. Great stuff!