Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
0
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Duopharma Oral Aid Lotion 6ml - DoctorOnCall Farmasi Online
Duopharma Oral Aid Lotion 6ml - DoctorOnCall Farmasi Online
Duopharma Oral Aid Lotion 6ml - DoctorOnCall Farmasi Online Duopharma Oral Aid Lotion 6ml - DoctorOnCall Farmasi Online

Duopharma Oral Aid Lotion 6ml

Anda dinasihatkan untuk berunding dengan pakar perubatan sebelum mengambil produk ini
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 6.00
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian
6ml

Pilih Varian

Baucar
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.
Penghantara hari sama
Penghantaran Hari Sama Hanya layak untuk penghantaran hari yang sama hanya jika semua item dalam troli anda layak untuk penghantaran hari yang sama. Hanya pengguna yang berdaftar layak untuk penghantaran hari yang sama, daftar sekarang!
Kuantiti

Product Added to Your Cart

Duopharma Oral Aid Lotion 6ml - DoctorOnCall Farmasi Online

Duopharma Oral Aid Lotion 6ml

RM 6.00

Sering Dibeli Bersama

Dos

Oral aid lotion diperbuat daripada bahan-bahan tersebut:
 • Lidocaine (2.5%) 
 • Chlorhexidine hydrochloride (0.5%) 
 • Triamcinolone acetonide (0.1%)

Kesan ubat Oral aid lotion bergantung kepada sebab penggunaannya dan dos ubat yang diambil. Jika simptom tidak berkurangan, sila bercakap dengan doktor bagi mencari jalan penyelesaian yang lain.

Ubat ini sepatutnya hanya diambil mengikuti dos yang telah ditentukan oleh doktor.

Anda boleh membeli ubat Oral aid lotion dari farmasi terdekat. Terdapat juga versi generik lain. Secara umumnya, ubat ini tidak dianggap terlalu mahal,dan boleh diambil seperti yang tertera dalam preskripsi doktor.

Sila semak tarikh luput di atas paket ubat. 
Cara pengambilan Oral aid lotion? - Ambil mengikut dos yang sudah ditentukan oleh doctor.

Cara Penggunaan Duopharma Oral Aid Lotion 6ml

Ubat ini adalah untuk kegunaan luaran sahaja. Ia hanya boleh disapukan pada kulit yang bersih, kering dan tiada luka. Sentiasa cuci tangan anda sebelum dan selepas menggunakan losen. Ambil sebanyak yang diperlukan dan urut lembut pada bahagian yang diperlukan untuk membantu penyerapan. Tutup semula dengan ketat setiap kali selepas digunakan.

Dikilangkan oleh

Duopharma Marketing Sdn Bhd

Jenama

Duopharma

Langkah berjaga-jaga bagi Duopharma Oral Aid Lotion 6ml

Sebelum mengambil ubat Oral aid lotion, sila rujuk nasihat doktor terutama sekali jika anda mempunyai mana-mana penyakit berikut. 
Kontraindikasi penyakit:
 • Jangkitan pada kawasan yang terlibat
 • Alahan kepada ubat Oral aid lotion atau apa-apa ramuannnya
 • ‘Anterior tooth restorations’ ( front-tooth fillings )
 • Periodontitis.
 • Ia tidak disarankan untuk digunakan oleh kanak-kanak bayi. Sila menyimpannya jauh dari kanak-kanak
 • Hipersensitiviti
 • Menyusukan anak

Sila berhenti mengambil ubat tersebut jika anda mengalami simptom berikut.

Tindak balas antara ubat Oral aid lotion:

Tindak balas berbeza mengikut individu. Anda digalakkan untuk bertanya dengan doktor anda tentang kemungkinan terjadinya tindak balas antara ubat sebelum mengambilnya.
 • Alkohol
 • ‘B-blocker’
 • Cimetidine
 • Phenytoin
Ini adalah senarai tindak balas antara ubat dan penyakit yang tidak lengkap yang mungkin mengganggu ubat Oral aid lotion.

Sebelum anda mengambil ubat ini, sila maklumkan doktor anda tentang semua ubat yang anda ambil.Sila ingati perkara-perkara berikut amaran juga:

 • Elak pendedahan berlebihan kepada cahaya matahari
 • Elak mengguna ubat ini secara berpanjangan
 • Alkohol mungkin memberi kesan kepada hati anda jika diambil dengan ubat ini

Maklumkan doktor anda tentang penyakit lain yang anda mengalami atau mengenai ubat lain yang anda guna. Jangan berhenti mengambil ubat yang telah ditentukan oleh doktor

Amaran Pengambilan Alkohol (Tidak Disarankan)
Ia adalah mungkin selamat untuk mengambil alkohol dengan Chlorhexidine Glukonat. Mengambil Chlorhexidine Glukonat dengan alkohol tidak mempunyai interaksi yang diketahui. Walau bagaimanapun, sila berjumpa dengan doktor.Ia umumnya selamat untuk mengambil alkohol dengan Duopharma Oral Aid Lotion 6ml/Duopharma Oral Aid Lotion 6ml Polymyxin B Acetic Acid. Alkohol tidak mempunyai interaksi yang diketahui dengan Duopharma Oral Aid Lotion 6ml/Duopharma Oral Aid Lotion 6ml Polymyxin B Acetic Acid.Adalah tidak selamat untuk mengambil alkohol dengan Duopharma Oral Aid Lotion 6ml / Duopharma Oral Aid Lotion 6ml. Mengambil Duopharma Oral Aid Lotion 6ml / Duopharma Oral Aid Lotion 6ml dengan alkohol boleh mengganggu keberkesanan ubat itu dan boleh memberi kekuasaan kesan sampingan.Jangan minum alkohol semasa anda mengambil Duopharma Oral Aid Lotion 6ml kerana ia mungkin memburukkan lagi kesan sampingan.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)
data terhad tidak menunjukkan kadar peningkatan kerosakan janin dengan penggunaan Chlorhexidine Glukonat. Walau bagaimanapun, menggunakannya dengan langkah berjaga-jaga semasa mengandung.Data terhad dari penggunaan Duopharma Oral Aid Lotion 6ml/Duopharma Oral Aid Lotion 6ml Polymyxin B Acetic Acid semasa kehamilan. Dapatkan nasihat doktor atau ahli farmasi anda sebelum bermula pada ubat.Duopharma Oral Aid Lotion 6ml / Duopharma Oral Aid Lotion 6ml mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. kajian haiwan telah menunjukkan tiada risiko kepada janin. Walau bagaimanapun, terdapat adalah terhad kajian manusia yang terkawal. Manfaat daripada penggunaan Duopharma Oral Aid Lotion 6ml / Duopharma Oral Aid Lotion 6ml di kalangan wanita hamil boleh diterima walaupun risiko. Sila berjumpa dengan doktor.Sila beritahu doktor anda jika anda mengandung kerana Duopharma Oral Aid Lotion 6ml boleh melintasi plasenta. Kajian haiwan melaporkan beberapa kesan sampingan pada janin dan tidak ada kajian yang mencukupi dan yang terkawal pada manusia. Gunakannya hanya apabila manfaat melebihi risiko kerana terdapat risiko penindasan adrenocortical pada bayi dan ibu yang menjalani terapi kortikosteroid jangka panjang.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Tidak Disarankan)
Chlorhexidine Glukonat yang digunakan semasa laktasi tidak muncul untuk menjejaskan bayi yang menyusu susu ibu. Oleh itu ia adalah yang terbaik untuk digunakan dengan berhati-hati dan merujuk kepada doktor anda sebelum menggunakannya.Data terhad dari penggunaan Duopharma Oral Aid Lotion 6ml/Duopharma Oral Aid Lotion 6ml Polymyxin B Acetic Acid semasa ibu menyusu. Dapatkan nasihat doktor atau ahli farmasi anda sebelum bermula pada ubat.Duopharma Oral Aid Lotion 6ml / Duopharma Oral Aid Lotion 6ml tidak digalakkan untuk digunakan semasa menyusukan anak kerana beberapa jumlah Duopharma Oral Aid Lotion 6ml / Duopharma Oral Aid Lotion 6ml dikumuhkan dalam susu ibu. Sila berjumpa dengan doktor.Data yang tidak mencukupi didapati untuk Duopharma Oral Aid Lotion 6ml dilekuarkan dalam susu ibu dan boleh menyebabkan kemudaratan kepada bayi. Dapatkan nasihat doktor anda sebelum mengambil Duopharma Oral Aid Lotion 6ml kerana Duopharma Oral Aid Lotion 6ml boleh menjejaskan pertumbuhan kanak-kanak.

Amaran Jika Memandu (Tidak Disarankan)
Duopharma Oral Aid Lotion 6ml biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.Duopharma Oral Aid Lotion 6ml/Duopharma Oral Aid Lotion 6ml Polymyxin B Acetic Acid biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu.Jangan memandu kecuali anda sihat. Duopharma Oral Aid Lotion 6ml / Duopharma Oral Aid Lotion 6ml boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening atau mengantuk, semua yang boleh menjejaskan keupayaan untuk menumpukan perhatian dan memandu.Duopharma Oral Aid Lotion 6ml biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)
Chlorhexidine Glukonat adalah selamat untuk digunakan pada pesakit dengan penyakit buah pinggang. Ada penyerapan sistemik minimum Chlorhexidine Glukonat.Duopharma Oral Aid Lotion 6ml/Duopharma Oral Aid Lotion 6ml Polymyxin B Acetic Acid umumnya selamat digunakan pada pesakit dengan penyakit buah pinggang. Terdapat penyerapan sistemik minimum Duopharma Oral Aid Lotion 6ml/Duopharma Oral Aid Lotion 6ml Polymyxin B Acetic Acid.Duopharma Oral Aid Lotion 6ml / Duopharma Oral Aid Lotion 6ml harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit buah pinggang yang teruk. pelarasan dos Duopharma Oral Aid Lotion 6ml / Duopharma Oral Aid Lotion 6ml mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.Duopharma Oral Aid Lotion 6ml hanya boleh digunakan dengan nasihat doktor kerana ubat ini mengandungi natrium dan dikumuhkan melalui buah pinggang, oleh itu ia boleh menyebabkan kemerosotan dalam penyakit buah pinggang yang sedia ada.

Keselamatan Organ Hati (Guna Dengan Berhati-hati)
Chlorhexidine Glukonat adalah selamat digunakan pada pesakit dengan penyakit hati. Ada penyerapan sistemik minimum Chlorhexidine Glukonat.Duopharma Oral Aid Lotion 6ml/Duopharma Oral Aid Lotion 6ml Polymyxin B Acetic Acid umumnya selamat digunakan pada pesakit dengan penyakit hati. Terdapat penyerapan sistemik minimum Duopharma Oral Aid Lotion 6ml/Duopharma Oral Aid Lotion 6ml Polymyxin B Acetic Acid.Duopharma Oral Aid Lotion 6ml / Duopharma Oral Aid Lotion 6ml harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit hati yang teruk. pelarasan dos Duopharma Oral Aid Lotion 6ml / Duopharma Oral Aid Lotion 6ml mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.Duopharma Oral Aid Lotion 6ml dimetabolismekan dalam hati, oleh itu ia perlu digunakan dengan berhati-hati dalam pesakit dengan penyakit hati. Sila dapatkan nasihat doktor.

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Selain dari fungsi tersebut Oral aid lotion dan kegunaannya, mungkin terdapat kesan sampingan yang dikaitkan dengan ubat ini. Sila lihat senarai di bawah:
 1. ‘Allergic contact dermatitis’
 2. Ruam pada badan
 3. Kemerahan
 4. Kegatalan
 5. Alahan
 6. Angioedema
 7. Rasa seperti panas terbakar pada lidah
 8. Rasa menyengat
 9. Bengkak
 10. Rasa kelat dalam mulut

Walaupun beberapa simptom biasa terjadi, terdapat simptom yang lebih jarang berlaku.Jika anda mengalami sebarang simptom di atas, sila bercakap dengan doktor dengan segera. Anda juga perlu merujuk nasihat doktor jika mengalami pengaburan penglihatan atau ruam kulit. Senarai di atas mungkin tidak lengkap dan sila maklumkan jika anda mengalami simptom lain. Simptom-simptom ini lebih terserlah jika ubat diguna secara berpanjangan.

Sakit gigi, Upper jangkitan saluran pernafasan, reaksi Sinusitis, Hipersensitiviti.


Sakit kepala, mengantuk, Halusinasi, Ringan kepala, lesu, loya, muntah, Bradycardia, Aritmia, Edema, Hypotension, hasutan, kebimbangan, Confusion, rasa logam, pertuturan tidak jelas

Loya, Muntah, pengekalan cecair, Sakit kepala, Peningkatan selera makan, berat badan, sakit sendi, Kesukaran menelan, immunosuppressi, gangguan psikiatrik (Insomnia dan kemurungan).

Polisi Pengembalian/Pembatalan

PEMBATALAN

 1. Anda Tidak Diizinkan Membatalkan Pesanan Setelah Pesanan Dipilih dan Dibungkus Oleh Pembekal Kami.

KEMBALI DAN / ATAU PERTUKARAN

Anda Boleh Mengembalikan Dan / Atau Menukar Produk Anda Kerana Sebab-Sebab Berikut: Sekiranya Sebarang Produk Dihantar Dalam Keadaan Yang Rosak Atau Cacat; Atau Sekiranya Produk Telah Luput Atau Hampir Luput (Kurang Dari 6 Bulan); Atau Sekiranya Produk Yang Dihantar Berbeza Dari Yang Dipesan "Perubahan Pikiran" Tidak Diizinkan Sebagai Sebab Pengembalian Dan / Atau Permintaan Pertukaran Untuk Pengembalian Dan / Atau Pertukaran Hendaklah Diterima Dalam Satu (1) Hari Menerima Pesanan Melalui E-mel (Contact@Doctoroncall.Com.My) Atau Telefon (+60102151669).

Lihat Lebih

PEMBATALAN

 1. Anda Tidak Diizinkan Membatalkan Pesanan Setelah Pesanan Dipilih dan Dibungkus Oleh Pembekal Kami.

KEMBALI DAN / ATAU PERTUKARAN

 1. Pengembalian dan / atau Pertukaran Produk dapat diatur dengan alasan berikut:
  1. Sekiranya Produk dihantar dalam keadaan rosak atau cacat; atau
  2. Sekiranya Produk telah luput atau hampir tamat (kurang dari 6 bulan); atau
  3. Sekiranya produk yang dihantar berbeza dengan yang dipesan
  4. "Perubahan fikiran" tidak dibenarkan sebagai alasan untuk kembali dan / atau bertukar.
 2. Pelanggan akan memeriksa Produk dengan segera setelah menerima sebarang kekurangan dan / atau kerosakan.
 3. Sekiranya pelanggan memenuhi syarat pada Klausa 1 bagi kriteria untuk pemulangan dan/atau pertukaran seperti yang dinyatakan, pelanggan berkenaan hendaklah menghubungi pihak khidmat pelanggan kami melalui WhatsApp +60 17-972 2669 dalam masa satu (1) hari selepas menerima produk berkenaan. DoctorOnCall berhak untuk menolak permintaan untuk pemulangan dan/atau pertukaran jika tidak dimaklumkan oleh pihak pelanggan dalam masa satu (1) hari selepas penerimaan produk berkenaan.
 4. Pelanggan akan dihubungi oleh DoctorOnCall dalam satu (1) hari dari permintaan pengembalian dan / atau pertukaran untuk memberitahu Pelanggan mengenai proses pengembalian dan / atau pertukaran.
 5. Setelah mendapat persetujuan permintaan Pengembalian dan / atau Pertukaran, Pelanggan harus mengirimkan kembali Produk yang terkena ke alamat vendor seperti yang dinyatakan pada bungkusan yang diterima
 6. Produk yang terjejas HARUS dikembalikan dalam keadaan asalnya yang baru, tidak terpakai, dengan kuantiti dan bungkusan dihantar kepada Pelanggan.
 7. Untuk produk pemulihan, kerusi roda, produk elektronik, dan alat perubatan, semua produk mesti dikembalikan dalam kemasan asalnya dengan kabel, aksesori, dan dokumentasi termasuk manual dan kad jaminan yang utuh.
 8. Kegagalan mengembalikan Produk seperti yang dijelaskan dalam klausa 6 dan 7 akan mengakibatkan pembatalan permintaan pengembalian dan / atau pertukaran, dan biaya apa pun yang timbul dalam pengiriman kembali paket kepada Pelanggan akan ditanggung oleh Pelanggan
 9. Pengembalian Produk oleh Pelanggan tidak secara automatik menjamin pertukaran atau pengembalian dana. DoctorOnCall akan memeriksa Produk yang dikembalikan setelah menerima barang yang sama. Sekiranya syarat dalam klausa No. 6 dan 7 dari Dasar Pengembalian dan / atau Pertukaran ini telah dipenuhi, pengembalian dana / pertukaran akan dilakukan kepada Pelanggan, dan Pelanggan akan diganti oleh DoctorOnCall untuk setiap biaya kurir yang timbul dalam pengembalian Produk. . Slip pembayaran kurier hendaklah diberikan kepada DoctorOnCall untuk tujuan penggantian.
 10. Semua penggantian atau pertukaran Produk akan dilaksanakan bergantung pada ketersediaan stok.
 11. Sekiranya Produk yang dipesan dan ditagih tidak termasuk dalam pengiriman, DoctorOnCall akan mengembalikan nilai Produk tersebut kepada Pelanggan, atau mengganti Produk yang dipesan.
 12. Sekiranya ada Produk yang tidak termasuk dalam reoder Pelanggan dikirimkan kepada Pelanggan, DoctorOnCall akan mengumpulkan Produk dari Pelanggan.
 13. Sekiranya Pelanggan dikenakan biaya lebih dari nilai Produk seperti yang ditunjukkan di laman web ketika Pelanggan membuat Pesanannya, DoctorOnCall akan mengembalikan perbezaannya kepada Pelanggan.
 14. Semua bayaran balik akan dibuat melalui kaedah pembayaran yang sama dalam 2 bulan. Penerimaan pengembalian wang oleh pelanggan akan bergantung pada jangka masa yang diperlukan oleh institusi kewangan untuk menyelesaikan pembayaran balik. DoctorOnCall tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan, kerosakan, kos atau perbelanjaan yang mungkin ditanggung oleh Pelanggan atau mana-mana orang yang disebabkan oleh kelewatan dalam institusi kewangan memproses pengembalian wang tersebut.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
Colin Han
5/5
Quick and fast services.
Naqeeb Ashraf
5/5
top notch online service that we can get just by sitting at home. very useful and helpful as well in getting me the infos about the medications that i needed. keep it up!
charis tan
5/5
DoctorOnCall.. great experience purchase online.. life saving.. convenient.. affordable for all and awesome services. First timer.. Dr Ho is very knowledgeable and helpful.. gave the right dosage quick and easy.. he understand my conditions. …MoreDoctorOnCall.. great experience purchase online.. life saving.. convenient.. affordable for all and awesome services. First timer.. Dr Ho is very knowledgeable and helpful.. gave the right dosage quick and easy.. he understand my conditions. Unlike my bad experiences going to government hospital and clinic where the female doctors told me to go private hospital and unwilling to give me the correct dosage for my infection. I was charged few thousands going to private clinic and was diagnosed wrongly. DoctorOnCall customer service are extremely good.. patient.. email replied within hour.. unexpected fast response and quick follow up with whatsapp. Delivery malay guy is friendly. Although the medicine was given different cheaper brand by the pharmacy but they promise for refund. Very happy experience and definitely will recommend this to everyone. Thank you for awesome.. sincere services and touching lives of many.

Maklumat dikemas kini pada: : Fri Mar 24 2023 08:10:02 GMT+0800 (Malaysia Time) 4.9

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Duopharma Oral Aid Lotion 6ml boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Duopharma Oral Aid Lotion 6ml boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.