Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

HOE U-Closone 0.05% Cream 15g - DoctorOnCall Farmasi Online
HOE U-Closone 0.05% Cream 15g - DoctorOnCall Farmasi Online
HOE U-Closone 0.05% Cream 15g - DoctorOnCall Farmasi Online HOE U-Closone 0.05% Cream 15g - DoctorOnCall Farmasi Online

HOE U-Closone 0.05% Cream 15g

Anda dinasihatkan untuk berunding dengan pakar perubatan sebelum mengambil produk ini
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 16.00
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian

Pilih Varian

Baucar
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.
Penghantara hari sama
Penghantaran Hari Sama Hanya layak untuk penghantaran hari yang sama hanya jika semua item dalam troli anda layak untuk penghantaran hari yang sama. Hanya pengguna yang berdaftar layak untuk penghantaran hari yang sama, daftar sekarang!
Kuantiti
Terhad kepada 6 unit seorang
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.
Penghantara hari sama
Penghantaran Hari Sama Hanya layak untuk penghantaran hari yang sama hanya jika semua item dalam troli anda layak untuk penghantaran hari yang sama. Hanya pengguna yang berdaftar layak untuk penghantaran hari yang sama, daftar sekarang!

Product Added to Your Cart

HOE U-Closone 0.05% Cream 15g - DoctorOnCall Farmasi Online

HOE U-Closone 0.05% Cream 15g

RM 16.00

Sering Dibeli Bersama
Fucidin H Cream - DoctorOnCall Farmasi Online
RM 18.80
Ego QV Cream - DoctorOnCall Farmasi Online
RM 40.40
Bio-Oil Skincare Oil - DoctorOnCall Farmasi Online
RM 42.00

Product Overview

Produk Serupa

Cara Penggunaan HOE U-Closone 0.05% Cream 15g

Ubat ini adalah untuk kegunaan luaran sahaja. Ia hanya boleh disapukan pada kulit yang bersih, kering dan tiada luka. Pastikan anda basuh tangan dengan bersih sebelum dan selepas menggunakan krim ini. Urut lembut krim ini pada bahagian yang diperlukan untuk membantu penyerapan. Tutup semula dengan ketat selepas setiap kali digunakan.

Jenama

HOE

Bahan Aktif

clobetasone butyrate 

Dikilangkan oleh

HOE Pharma

Kesan Sampingan

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Kulit gatal, sensasi membakar kulit, kulit kemerahan, kekeringan kulit dan kerengsaan, Papular ruam dan folliculitis, Jerawat, hypopigmentation, jangkitan menengah, atrofi kulit, striae

Amaran Langkah berjaga-jaga

Amaran Pengambilan Alkohol (Selamat)

Ia adalah selamat untuk mengambil alkohol dengan HOE U-Closone 0.05% Cream 15g. Tidak ada interaksi antara alkohol dan ubat.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)

HOE U-Closone 0.05% Cream 15g mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa hamil kerana kajian haiwan telah menunjukkan kesan buruk kepada perkembangan janin, bagaimanapun, tiada data mengenai kajian manusia. Penggunaan adalah dibenarkan jika manfaat kepada ibu melebihi risiko kepada janin.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Data Terhad)

HOE U-Closone 0.05% Cream 15g tidak selamat digunakan semasa menyusukan anak kerana tidak ada maklumat mengenai kehadiran ubat dalam susu ibu. Walau bagaimanapun, tidak digunakan untuk dada topically untuk mengelakkan pemakanan oleh bayi.

Amaran Jika Memandu (Selamat)

HOE U-Closone 0.05% Cream 15g tidak mempunyai keupayaan untuk mempengaruhi perhatian umum semasa memandu.

Keselamatan Organ Ginjal (Selamat)

pelarasan dos yang dikehendaki dalam hal penyerapan sistemik apabila permohonan adalah di kawasan permukaan yang besar untuk tempoh yang berpanjangan kerana terdapat risiko yang lebih tinggi ketoksikan sistemik.

Keselamatan Organ Hati (Data Terhad)

pelarasan dos HOE U-Closone 0.05% Cream 15g yang dikehendaki dalam hal penyerapan sistemik apabila permohonan adalah di kawasan permukaan yang besar untuk tempoh yang berpanjangan kerana terdapat risiko yang lebih tinggi ketoksikan sistemik.

Penafian

Maklumat dikemas kini pada: Tue Nov 07 2023 16:29:45 GMT+0800 (Malaysia Time) Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia. HOE U-Closone 0.05% Cream 15g boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


HOE U-Closone 0.05% Cream 15g boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
Muhammad Ridzwan Zakaria
5/5
It was fast and efficient. Beats all the lining up in hospital or appointments. Just provide all the information required and wait for prescription and medicine.
hijazi Ahmad
5/5
cheap.. fast and easier to get consults from doctor. I got my medication delivered right away without even need to leave my bed. MUST USE.
abd azis azrin
5/5
1 day i had a bad fever but nobody was at home to drive me to the clinic and i wasnt well enough to drive so i search on web for doctor on call and saw the page and review. Was very doubtful at first as i didnt know what to expect. But once …More1 day i had a bad fever but nobody was at home to drive me to the clinic and i wasnt well enough to drive so i search on web for doctor on call and saw the page and review. Was very doubtful at first as i didnt know what to expect. But once the doctor arrived i was at ease.. so easygoing and experienced.. they can even send the medication to you. Its true what they say.. everything is at your fingertips.