Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Kehabisan stok

Niquitin 14mg Patch 7s - DoctorOnCall Farmasi Online

Niquitin 14mg Patch 7s

Anda dinasihatkan untuk berunding dengan pakar perubatan sebelum mengambil produk ini
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 83.80
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian

Pilih Varian

Produk kehabisan stok.  Pilih produk alternatif di bawah, atau bercakap dengan ahli farmasi kami.
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.

Product Added to Your Cart

Niquitin 14mg Patch 7s - DoctorOnCall Farmasi Online

Niquitin 14mg Patch 7s

RM 83.80

Product Overview

Produk Serupa

Cara Penggunaan Niquitin 14mg Patch 7s

Catatkan hari,tarikh dan masa anda mula menggunakan tampalan untuk mengingatkan anda bila anda perlu menukarnya. Tanggalkan alas tampalan tanpa memegang bahagian yang bergam. Tampalkan pada bahagian kulit yang bersih, kering, rata, tidak bersendi atau berlekuk, tiada luka dan tiada rambut atau bulu roma. Licinkan tampalan dengan seragam pada kulit dan cuci tangan selepas selesai. Apabila tiba masa untuk menanggalkannya, kupik perlahan lahan dari kulit dan lipat kepada dua bahagian dengan bahagian bergam ke dalam. Jangan letakkan tampalan pada bahagian yang sama dua kali berturut-turut kerana ia boleh menyebabkan keradangan kulit.

Jenama

GSK

Bahan Aktif

nicotine 

Dikilangkan oleh

GlaxoSmithKline

Kesan Sampingan

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

sakit perut, cirit-birit, loya, muntah, pening, sakit kepala, berdebar-debar, kebimbangan, cepat marah, lacrimation, air liur, berair hidung, Insomnia

Amaran Langkah berjaga-jaga

Amaran Pengambilan Alkohol (Selamat)

Ia adalah selamat untuk mengambil alkohol semasa nikotin. Walau bagaimanapun, gabungan kedua-duanya boleh menyebabkan peningkatan dalam siaran dopamine yang bertanggungjawab menyebabkan keghairahan.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)

Ia adalah disyorkan bahawa wanita hamil perlu berhenti merokok tanpa memerlukan terapi penggantian nikotin. Kajian terhadap manusia telah melaporkan bahawa terdapat risiko kepada janin, tetapi manfaat yang berpotensi boleh membenarkan penggunaan Niquitin 14mg Patch 7s dalam kehamilan. Ini kerana risiko janin mungkin lebih rendah daripada risiko yang disebabkan oleh rokok kerana terdapat plasma maksimum lebih rendah kepekatan nikotin. Pada trimester ketiga, nikotin boleh menyebabkan perubahan dalam kadar jantung janin dan ini boleh menjejaskan berhampiran janin untuk penghantaran.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Data Terhad)

Nikotin boleh didapati dalam susu ibu bagi ibu-ibu pada rawatan oleh itu, ia harus dielakkan semasa menyusukan bayi. Terdapat data yang terhad pada penggunaan nikotin penyusuan. Jika terapi penggantian nikotin adalah penting, ia perlu diambil hanya selepas menyusu dan tidak dua jam sebelum penyusuan.

Amaran Jika Memandu (Selamat)

Nikotin biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)

Nikotin harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan kemerosotan buah pinggang yang teruk sebagai pelepasan nikotin atau metabolit boleh dikurangkan dan oleh itu, terdapat peningkatan risiko kesan sampingan.

Keselamatan Organ Hati (Data Terhad)

Nikotin harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan sederhana kepada kemerosotan hati yang teruk sebagai pelepasan nikotin atau metabolit boleh berkurangan. Hasilnya, terdapat peningkatan risiko kesan sampingan.

Penafian

Maklumat dikemas kini pada: Wed Jan 24 2024 22:26:55 GMT+0800 (Malaysia Time) Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia. Niquitin 14mg Patch 7s boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Niquitin 14mg Patch 7s boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
Lee Soon Chaw
5/5
The best online pharmacy service and efficient with good service.
Colin Han
5/5
Quick and fast services.
natasya amira
5/5
A very good services 😊