Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Kehabisan stok

YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip) - DoctorOnCall Farmasi Online

YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip)

CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 4.90
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian
Produk kehabisan stok.  Bercakap dengan ahli farmasi kami.
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.

Product Added to Your Cart

YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip) - DoctorOnCall Farmasi Online

YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip)

RM 4.90

Product Overview

Cara Penggunaan YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip)

Untuk kegunaan oral sahaja. Telan sebiji ubat ini dengan air. Jangan kunyah, potong atau hancurkan. Ubat ini sebaiknya diambil pada masa yang tetap.

Jenama

YSP

Bahan Aktif

doxycycline 

Kesan Sampingan

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

penumbuhan yang terlalu cepat mikrob, Loya, muntah, sakit perut, gangguan Visual, Jaundis, Urtikaria, arthralgia atau myalgia, Pankreatitis, tachycardia, Hypotension

Amaran Langkah berjaga-jaga

Amaran Pengambilan Alkohol (Selamat)

Ia adalah selamat untuk mengambil alkohol dengan YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip). Memakan YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip) dengan alkohol tidak akan campur tangan dengan cara kerja ubat. Walau bagaimanapun, jika kesan-kesan sampingan Doxycyline dilafazkan pada sesetengah orang, langkah amaran adalah dinasihatkan apabila mengambil alkohol.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)

Penggunaan YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip) tidak boleh diterima semasa mengandung. kajian pembiakan haiwan menunjukkan bukti kesan buruk kepada janin dengan menggunakan YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip). YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip) adalah contraindicated dalam kehamilan kerana kemungkinan kesannya ke atas pembangunan rangka pada janin.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Tidak Disarankan)

YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip) dipaparkan kepada dikumuhkan dalam susu ibu. Ia tidak digalakkan untuk wanita menyusu ketika menggunakan YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip) kerana kesan buruk YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip) potensi pada bayi.

Amaran Jika Memandu (Tidak Disarankan)

Jangan memandu kecuali anda sihat. Doxycyclin boleh menyebabkan kesan sampingan seperti kabur penglihatan yang boleh menjejaskan keupayaan untuk menumpukan perhatian dan memandu.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)

YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip) boleh digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan kemerosotan buah pinggang. pelarasan dos YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip) mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.

Keselamatan Organ Hati (Guna Dengan Berhati-hati)

YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip) boleh digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan gangguan hati. pelarasan dos YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip) mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.

Penafian

Maklumat dikemas kini pada: Wed Nov 29 2023 12:16:51 GMT+0800 (Malaysia Time) Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia. YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip) boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


YSP Doxymycin 100mg Capsule 10s (strip) boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
Marissa Zahara
5/5
Very friendly and helpful portal that replies to your query even at ungodly hour at 6AM! With very detailed.. thorough.. and solid proofs of the doctors you're consulting with.. you dont have to worry whether it's legit or not!
Ahmad Razif Mohd Ismail
5/5
Fast response and very dependable to get my medication on time. Two thumbs up.
Kenny Kang
5/5
Great discount on meds and very good and service from the patient care consultant.