Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip) - DoctorOnCall Farmasi Online

YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip)

Anda dinasihatkan untuk berunding dengan pakar perubatan sebelum mengambil produk ini
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 7.90
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian
Baucar
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.
Kuantiti
Terhad kepada 6 unit seorang
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.

Product Added to Your Cart

YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip) - DoctorOnCall Farmasi Online

YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip)

RM 7.90

Sering Dibeli Bersama

Product Overview

Jenama

YSP

Bahan Aktif

cimetidine 

Kesan Sampingan

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Cirit-birit, sakit kepala, pening, Keletihan, tachycardia, myalgia, arthralgia, Ruam, Confusion, tindak balas Hipersensitiviti

Amaran Langkah berjaga-jaga

Amaran Pengambilan Alkohol (Tidak Disarankan)

Adalah tidak selamat untuk mengambil alkohol dengan YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip). Mengambil YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip) dengan alkohol boleh meningkatkan kerengsaan mukosa gastrik.

Amaran Jika Hamil (Mungkin Selamat)

YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip) mungkin selamat untuk digunakan semasa mengandung. kajian pembiakan haiwan tidak menunjukkan apa-apa risiko kepada janin. Walau bagaimanapun, YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip) tidak menyeberangi halangan plasenta dan dengan itu mesti digunakan dengan langkah berjaga-jaga. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Data Terhad)

YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip) mungkin selamat digunakan semasa menyusukan anak. YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip) dikumuhkan dalam susu ibu. Terhad data manusia menunjukkan bahawa YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip) tidak mewakili risiko besar kepada bayi. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Jika Memandu (Selamat)

YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip) biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu melainkan anda adalah baik.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)

YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip) harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit buah pinggang. pelarasan dos YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip) mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.

Keselamatan Organ Hati (Data Terhad)

YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip) harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit hati. pelarasan dos YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip) mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.

Penafian

Maklumat dikemas kini pada: Wed Nov 29 2023 20:00:42 GMT+0800 (Malaysia Time) Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia. YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip) boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


YSP Shintamet 400mg Film Coated Tablet 10s (strip) boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
Anis Izzah
5/5
Good service...fast respond.. recommended..
Fatin Syahirah
5/5
I'm very happy using their service. I bought 4 boxes of Akurit 4 and get RM40 discount. …MoreI'm very happy using their service. I bought 4 boxes of Akurit 4 and get RM40 discount.On top of that.. the medications arrived exactly the day that I needed it to arrive.
Farish Ziegler
5/5
Very pleased when I deal with DoctorOnCall. Very low price and get free shipping. Very helpful to all customers.. each question asked is answered promptly. Thank you