Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

YSP Virless Cream 5g - DoctorOnCall Farmasi Online
YSP Virless Cream 5g - DoctorOnCall Farmasi Online
YSP Virless Cream 5g - DoctorOnCall Farmasi Online YSP Virless Cream 5g - DoctorOnCall Farmasi Online

YSP Virless Cream 5g

Anda dinasihatkan untuk berunding dengan pakar perubatan sebelum mengambil produk ini
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 22.20
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian

Pilih Varian

Baucar
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.
Kuantiti
Terhad kepada 6 unit seorang
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.

Product Added to Your Cart

YSP Virless Cream 5g - DoctorOnCall Farmasi Online

YSP Virless Cream 5g

RM 22.20

Product Overview

Produk Serupa
Lovir 400mg Tablet - DoctorOnCall Farmasi Online Lovir 400mg Tablet
RM 10.25
Virless 800mg Tablet - DoctorOnCall Farmasi Online Virless 800mg Tablet
RM 21.00
Herpevex 800mg Tablet - DoctorOnCall Farmasi Online Herpevex 800mg Tablet
RM 42.50

Cara Penggunaan YSP Virless Cream 5g

Ubat ini adalah untuk kegunaan luaran sahaja. Ia hanya boleh disapukan pada kulit yang bersih, kering dan tiada luka. Pastikan anda basuh tangan dengan bersih sebelum dan selepas menggunakan krim ini. Urut lembut krim ini pada bahagian yang diperlukan untuk membantu penyerapan. Tutup semula dengan ketat selepas setiap kali digunakan.

Jenama

YSP

Bahan Aktif

acyclovir 

Kesan Sampingan

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.
Kesan sampingan

Mungkin terdapat kesan sampingan yang dikaitkan dengan ubat ini. Sila lihat senarai di bawah:
 1. Kepekaan kulit
 2. Ruam kulit
 3. Rasa terbakar pada kulit
 4. Susah untuk bernafas
 5. Warna kulit berubah

Simptom-simptom di atas merupakan simptom-simptom yang biasa terjadi, terdapat juga beberapa simptom-simptom yang jarang berlaku. Jika anda mengalami sebarang simptom, sila bercakap terus dengan seorang doktor segera. Senarai di atas mungkin tidak penuh dan lengkap. Sila maklumkan kepada doktor jika anda mengalami simptom-simptom yang lain. Simptom-simptom ini lebih terserlah jika ubat yang digunakan tersebut adalah secara berpanjangan.


Loya, muntah, sakit perut, cirit-birit, ruam kulit atau gatal-gatal, pening, mengantuk, Malaise, Sakit kepala, Kekeliruan, Halusinasi

Amaran Langkah berjaga-jaga

Langkah berjaga-jaga bagi YSP Virless Cream 5g

Amaran
Sebelum mengambil ubat Zorax cream, sila rujuk nasihat doktor terutama sekali jika anda mempunyai mana-mana penyakit berikut. Kontraindikasi penyakit:
 • Alahan kepada ubat Zorax cream atau apa-apa ramuannnya
 • Ia tidak disarankan untuk digunakan oleh kanak-kanak dan bayi. Sila simpankan pada tempat yang jauh daripada kanak-kanak dan bayi
 • Hipersensitiviti
 • Mengandung
 • Penyusuan 

Sila berhenti daripada mengambil ubat Zorax cream jika anda mempunyai ciri-ciri seperti di atas.

Tindak balas antara ubat Zorax cream:

Tindak balas berbeza mengikut individu.Bincang dengan doktor jika anda mengambil ubat-ubat di bawah:-
 • Probenecid 

Ini adalah senarai tindak balas antara ubat dan penyakit yang tidak lengkap yang mungkin mengganggu ubat Zorax cream.

Sebelum anda mengunakan ubat ini, sila maklumkan kepada doktor anda tentang ubat-ubat yang anda sedang ambil. Sila ingati perkara-perkara berikut sebagai amaran:

 • Elakkan daripada menggunakan ubat ini secara berpanjangan

Maklumkan doktor anda tentang penyakit lain yang anda sedang alami atau mengenai ubat lain yang sedang digunakan oleh anda. Jangan berhenti mengambil ubat yang telah ditentukan oleh doktor.

Amaran Pengambilan Alkohol (Selamat)

Ia adalah selamat untuk mengambil alkohol bersama dengan YSP Virless Cream 5g. Pengambilan YSP Virless Cream 5g dengan alkohol tidak akan mengganggu cara ubat berfungsi.

Amaran Jika Hamil (Mungkin Selamat)

Penggunaan YSP Virless Cream 5g boleh diterima semasa mengandung. kajian pembiakan haiwan tidak menunjukkan kesan buruk kepada janin, dan tidak ada kajian yang mencukupi dalam kalangan wanita hamil. YSP Virless Cream 5g hanya boleh digunakan apabila terdapat indikasi yang jelas jangkitan. Sila rujuk kepada doktor anda sebelum digunakan.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Data Terhad)

YSP Virless Cream 5g adalah yang paling mungkin selamat untuk digunakan semasa laktasi. data yang terhad mencadangkan bahawa ubat itu tidak mendatangkan risiko besar kepada bayi. Sila rujuk kepada doktor anda sebelum digunakan.

Amaran Jika Memandu (Selamat)

YSP Virless Cream 5g biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)

YSP Virless Cream 5g harus digunakan dengan berhati-hati bagi pesakit yang mempunyai kemerosotan buah pinggang dan pesakit tua yang kurang fungsiny buah pinggang sejak ia disingkirkan melalui buah pinggang. pelarasan dos YSP Virless Cream 5g diperlukan. Sila rujuk kepada doktor sebelum digunakan.

Keselamatan Organ Hati (Guna Dengan Berhati-hati)

YSP Virless Cream 5g harus digunakan dengan berhati-hati bagi pesakit dengan gangguan hati. pelarasan dos YSP Virless Cream 5g mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.

Penafian

Maklumat dikemas kini pada: Tue Sep 19 2023 15:05:01 GMT+0800 (Malaysia Time) Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia. YSP Virless Cream 5g boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


YSP Virless Cream 5g boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
Jeremy Teo
5/5
Efficient platform with very quick response rate. Wasn't expecting such a quick reply on a public holiday but surprised to get a reply within minutes of sending a message. Great stuff!
Amirul Faiz Bin Idris
5/5
Very helpful and fast reponse
Lim Ting Qing
5/5
Great service.. the doctors on forums and staff on duty were all really friendly and gave great advice.