Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Ysp Voker 20mg Film Coated Tablet 10s (strip) - DoctorOnCall Farmasi Online

Ysp Voker 20mg Film Coated Tablet 10s (strip)

Anda dinasihatkan untuk berunding dengan pakar perubatan sebelum mengambil produk ini
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 2.10
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian
Baucar
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.
Kuantiti
Terhad kepada 6 unit seorang
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.

Product Added to Your Cart

Ysp Voker 20mg Film Coated Tablet 10s (strip) - DoctorOnCall Farmasi Online

Ysp Voker 20mg Film Coated Tablet 10s (strip)

RM 2.10

Sering Dibeli Bersama

Product Overview

Produk Serupa

Jenama

YSP

Bahan Aktif

famotidine 

Kesan Sampingan

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Sembelit, Cirit-birit, sakit kepala, pening, Rash, aritmia, atrioventricular blok, berdebar-debar, Tinnitus, Keletihan, sakit Musculoskeletal

Amaran Langkah berjaga-jaga

Amaran Pengambilan Alkohol (Tidak Disarankan)

Secara umumnya, alkohol adalah salah satu faktor risiko untuk ulser gastrik dan duodenum. Oleh itu, ia tidak digalakkan untuk pesakit serentak mengambil alkohol, walaupun pada Ysp Voker 20mg Film Coated Tablet 10s (strip).

Amaran Jika Hamil (Mungkin Selamat)

Ysp Voker 20mg Film Coated Tablet 10s (strip) mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. Kedua-dua kajian haiwan dan kajian manusia tidak dapat disimpulkan. Lebih banyak penyelidikan diperlukan untuk meneroka kesan-kesan sampingan. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Data Terhad)

Ysp Voker 20mg Film Coated Tablet 10s (strip) dikumuhkan ke dalam susu ibu dalam jumlah yang kecil. Walau bagaimanapun, terdapat data yang tidak mencukupi pada kesannya dalam memberi makan bayi mungkin selamat untuk digunakan semasa laktasi. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Amaran Jika Memandu (Selamat)

Ysp Voker 20mg Film Coated Tablet 10s (strip) boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening, sakit kepala atau keletihan, semua yang boleh menjejaskan keupayaan anda untuk menumpukan perhatian dan memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)

Ysp Voker 20mg Film Coated Tablet 10s (strip) harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan sederhana kepada penyakit buah pinggang yang teruk. pelarasan dos Ysp Voker 20mg Film Coated Tablet 10s (strip) mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Keselamatan Organ Hati (Data Terhad)

Farmakokinetik Ysp Voker 20mg Film Coated Tablet 10s (strip) tidak terjejas pada pesakit dengan penyakit hati. Ysp Voker 20mg Film Coated Tablet 10s (strip) telah ditunjukkan untuk dapat diterima dengan baik dan berkesan dalam rawatan ulser gastrik dan duodenum dikaitkan dengan penyakit hati. Walau bagaimanapun, sila rujuk kepada doktor anda sebelum menggunakannya.

Penafian

Maklumat dikemas kini pada: Sat Nov 04 2023 10:25:15 GMT+0800 (Malaysia Time) Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia. Ysp Voker 20mg Film Coated Tablet 10s (strip) boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Ysp Voker 20mg Film Coated Tablet 10s (strip) boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
ameerul amri
5/5
Trusted online doctor and pharmacist.. easy to communicate and buy the products.
anne hamdan
5/5
Good service and a fast response. Super friendly customer service and doctor.
Chiak Tang
5/5
Great and fast service!