Apo-Atorvastatin 80mg Tablet

Preskripsi Diperlukan
RM 92.50
 Cashback
Voucher
Pembungkusan

Select Variant and Quantity

30 tabs (box)


Dapatkan simpanan dengan pembelian anda
Sering Dibeli Bersama

Dikilangkan oleh

Apotex

Bahan Aktif

atorvastatin 

Cara Penggunaan Apo-Atorvastatin 80mg Tablet

undefined
Langkah berjaga-jaga bagi Apo-Atorvastatin 80mg Tablet

-
Amaran Alkohol( Not Advisable )
Adalah tidak selamat untuk mengambil alkohol dengan Apo-Atorvastatin 80mg Tablet. Anda mungkin mengalami sakit kepala, pening, pening dan loya. Sila rujuk kepada doktor anda untuk maklumat lanjut.

Amaran Kehamilaan (Not Safe - High Risk)
Apo-Atorvastatin 80mg Tablet tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. Manusia dan haiwan kajian telah menunjukkan bukti positif risiko janin. Risiko menggunakan Apo-Atorvastatin 80mg Tablet di kalangan wanita hamil melebihi manfaat yang berpotensi.

Amaran Penyusuan ( Not Advisable )
Apo-Atorvastatin 80mg Tablet tidak selamat untuk digunakan semasa laktasi. Apo-Atorvastatin 80mg Tablet mempunyai berat molekul yang tinggi dan mencadangkan bahawa ia tidak dikumuhkan dalam susu, tetapi sesetengah perkumuhan dijangkakan. Oleh itu, wanita yang ditetapkan dengan Apo-Atorvastatin 80mg Tablet tidak boleh menyusukan kerana kesan sampingan Apo-Atorvastatin 80mg Tablet yang berpotensi di dalam bayi yang menyusu.

Amaran Memandu ( Generally Safe )
Apo-Atorvastatin 80mg Tablet biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Amaran Buah Pinggang ( Use With Care )
Apo-Atorvastatin 80mg Tablet harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit buah pinggang yang teruk. Apo-Atorvastatin 80mg Tablet terutamanya dikumuhkan melalui air kencing dan ia juga boleh meningkatkan tahap serum kreatinin. pelarasan dos Apo-Atorvastatin 80mg Tablet mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Hati ( Use With Care )
Apo-Atorvastatin 80mg Tablet tidak mungkin akan digunakan pada pesakit dengan penyakit hati. Penggunaan Apo-Atorvastatin 80mg Tablet pada pesakit dengan penyakit hati contraindicated dengan aktif. Sila rujuk kepada doktor anda untuk maklumat lanjut.
Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Tinnitus, buang air besar yang berubah, Loya, Keletihan, Hyperglycaemia, Sakit kepala, pening, Rash

N/A

Maklumat dikemas kini pada: : Thu Apr 15 2021 08:04:22 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Apo-Atorvastatin 80mg Tablet boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Apo-Atorvastatin 80mg Tablet boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.

Butiran Penulis
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua UlasanLihat Semua Ulasan
Subhash Surana
5/5
Highly recommended as now you can get medicines delivered to home on same day and no need to go to find a pharmacy and then medicines as you just can order online and at cheaper rates than the usual clinic and pharmacy's rates.
Ismail Mohd Baroja
5/5
Excellent service. Responses were fast and informative. Dr.Chong had attended me and consultation given was as what I expected. Congrats to DoctorOnCall, keep your good service and hope to work with you again in the future.
Gurunathan Govindan
5/5
Amazing service! I get my monthly medicines/supplements quickly and delivered directly to me - often at prices cheaper than the pharmacy. Highly recommended, they also have doctors available for prescription medication or if you have other issues you need them to quickly and efficiently answer from the comfort of your home.