Cari Ujian COVID

Tempah slot untuk diuji dalam keselesaan kereta anda, di klinik atau di rumah

Saringan Kesihatan

Pakej penjagaan kesihatan terbaik di Malaysia dengan harga yang berpatutan disesuaikan dengan keperluan kesihatan dan kesihatan individu anda.

Tanya Doktor

Forum Kesihatan # 1 Malaysia. Kemukakan pertanyaan berkaitan kesihatan kepada doktor kami secara peribadi

Atur Temu Janji Dengan Pakar

Cari hospital dan perkhidmatan pakar terkini untuk konsultasi video & telefon dalam talian!

Konsultasi Doktor

Cakap dengan Doktor melalui Panggilan Video, Panggilan Audio atau Sembang Dalam Talian secara peribadi dari RM19.99

0
EN

Kehabisan stok

Appeton Essentials MV21G + Selenium Tablet 30s

RM 61.74
Pembungkusan
Select Variant
Produk kehabisan stok.  Pilih produk alternatif di bawah, atau bercakap dengan ahli farmasi kami.
Multivitamins+Minerals
Produk Serupa

Pengenalan Appeton Essentials MV21G + Selenium Tablet 30s

Appeton Multivitamin Hi-Q Taurine dengan tablet DHA ialah suplemen pemakanan yang ditambah dengan Taurine dan DHA untuk membantu mengekalkan kesihatan mata dan otak. Ia boleh didapati dalam bentuk tablet kunyah berbentuk bintang berwarna kuning dengan rasa buah.

Kebaikan/Manfaat

  • Multivitamin dalam Appeton Multivitamin Hi-Q Taurine dengan DHA Tablet adalah penting untuk pertumbuhan sihat secara am dan mencegah defisit pemakanan.
  • Taurin menyumbang kepada perkembangan tubuh yang sihat dan optimum.
  • DHA menyumbang kepada pemeliharaan pertumbuhan normal, penglihatan, dan perkembangan tisu untuk mengekalkan kulit dan membran mukus yang sihat.

Cara Penggunaan Appeton Essentials MV21G + Selenium Tablet 30s

Diambil selepas makan

Cara Pengambilan

Oral

Cara Penyimpanan Appeton Essentials MV21G + Selenium Tablet 30s

Simpan di dalam bekas yang bertutup rapat. Simpan di bawah suhu 30°C. Jauhkan dari cahaya matahari secara langsung dan kelembapan.

Tempoh lupus

Semak tarikh luput pada bungkusan.

Dikilangkan oleh

Kotra Pharma (M) Sdn Bhd

Brands

Appeton

Kandungan

Vitamin A 1,500 IU, vitamin D3 100 IU, vitamin B1 0.25 mg, vitamin B2 0.25 mg, vitamin B6 0.25 mg, vitamin B12 2 mcg, vitamin C 50 mg, vitamin E 10 IU, nicotinamide 2.5 mg, folic acid 0.25 mg, taurine 50 mg, and DHA from fish oil 5 mg

Status Halal

Halal

Interaksi Ubat-ubatan/Makanan

Tiada kesan interaksi dengan ubat-ubatan atau makanan pernah dilaporkan sebelum ini, tetapi sila dapatkan nasihat perubatan jika anda mengalami sebarang gejala selepas menggunakan produk ini.

Amaran Langkah berjaga-jaga

- Jauhkan daripada kanak-kanak.
- Penggunaan pada kanak-kanak hendaklah di bawah pengawasan orang dewasa.
- Jangan gunakan jika bungkusan atau penutup rosak.

Polisi Pengembalian/Pembatalan

Butiran Penulis
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua UlasanLihat Semua Ulasan
Faizah Ismail
5/5
Was having some health issue and too busy to run to a clinic, doctoroncall helps me to get the medical advice i need about my condition
Shahariz Aziz
5/5
Great service and speedy delivery. Highly recommended !
Roger Lok
5/5
Quick service. Although location is difficult to find but still delivered within the time frame. Kudos.. Keep up the good work.

Maklumat dikemas kini pada: : Tue May 30 2023 17:58:43 GMT+0800 (Malaysia Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Appeton Essentials MV21G + Selenium Tablet 30s boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Appeton Essentials MV21G + Selenium Tablet 30s boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.