Cari Ujian COVID

Tempah slot untuk diuji dalam keselesaan kereta anda, di klinik atau di rumah

Saringan Kesihatan

Pakej penjagaan kesihatan terbaik di Malaysia dengan harga yang berpatutan disesuaikan dengan keperluan kesihatan dan kesihatan individu anda.

Tanya Doktor

Forum Kesihatan # 1 Malaysia. Kemukakan pertanyaan berkaitan kesihatan kepada doktor kami secara peribadi

Atur Temu Janji Dengan Pakar

Cari hospital dan perkhidmatan pakar terkini untuk konsultasi video & telefon dalam talian!

Konsultasi Doktor

Cakap dengan Doktor melalui Panggilan Video, Panggilan Audio atau Sembang Dalam Talian secara peribadi dari RM19.99

Atazor-300 Capsule

Preskripsi Diperlukan Tidak mempunyai preskripsi? Klik di sini

RM 446.30
 Cashback
Voucher
Pesanan Khas
Memerlukan 7-10 hari untuk dihantar dan preskripsi yang sah
Pembungkusan

Pilih Varian dan KuantitiDikilangkan oleh

Medispec

Bahan Aktif

atazanavir 

Cara Penggunaan Atazor-300 Capsule

Untuk kegunaan oral sahaja. Telan sebiji ubat ini dengan air. Jangan kunyah, potong atau hancurkan. Ubat ini sebaiknya diambil pada masa yang tetap.
Langkah berjaga-jaga bagi Atazor-300 Capsule

-
Amaran Pengambilan Alkohol( Selamat )
Tiada data yang mencukupi untuk mencadangkan apa-apa risiko atau interaksi antara Atazor-300 Capsule dan alkohol apabila dimakan bersama-sama. Ia dianggap selamat untuk mengambil alkohol dengan Atazor-300 Capsule.

Amaran Jika Hamil (Mungkin Selamat)
kajian haiwan dan mengandung manusia meta-analisis mencadangkan Atazor-300 Capsule adalah selamat untuk digunakan semasa hamil kerana tiada kecacatan janin dikesan. Berhati-hati masih perlu diambil sebagai risiko seperti kelahiran pramatang boleh meningkatkan dengan rawatan Atazor-300 Capsule.

Amaran Jika Menyusukan Bayi ( Tidak Disarankan )
Atazor-300 Capsule telah dikesan dalam susu ibu manusia dan boleh menyebabkan kesan sampingan kepada bayi yang baru lahir. Ia adalah disyorkan untuk tidak menyusukan bayi ketika menjalani rawatan ini.

Amaran Jika Memandu ( Tidak Disarankan )
Ia tidak digalakkan untuk pesakit mengambil Atazor-300 Capsule untuk memandu selepas mengambil ubat yang disebabkan oleh kesan sampingan yang berpotensi seperti pening dan sakit kepala yang boleh menjejaskan keupayaan untuk menumpukan perhatian dan memandu.

Keselamatan Organ Ginjal ( Risiko Tinggi )
kerosakan buah pinggang termasuk penyakit buah pinggang kronik dan nefritis celahan granuloma telah dilaporkan. Ia tidak digalakkan untuk digunakan dalam pesakit dengan buah pinggang Penyakit Akhir-Stage dan pesakit dialisis.

Keselamatan Organ Hati ( Guna Dengan Berhati-hati )
Ia tidak digalakkan untuk digunakan dalam pesakit kemerosotan hepatik yang teruk. Atazor-300 Capsule boleh menyebabkan hepatitis dan enzim hati tinggi dengan itu keperluan untuk memantau dengan teliti pada asas dan semasa rawatan.
Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Penyakit kuning, pening, sakit kepala, insomnia, keletihan, ruam kulit, pembesaran payudara, otot lemah, kencing Diabetes

N/A

Polisi Pengembalian/Pembatalan

Butiran Penulis
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua UlasanLihat Semua Ulasan
filza aqilah Azmi
5/5
Such a good services. Just consult the doctors online and my medication was delivered to the doorstep as promised. Not waste my time to que up. Thank you!
Farish Ziegler
5/5
Very pleased when I deal with DoctorOnCall. Very low price and get free shipping. Very helpful to all customers, each question asked is answered promptly. Thank you
Subhash Surana
5/5
Highly recommended as now you can get medicines delivered to home on same day and no need to go to find a pharmacy and then medicines as you just can order online and at cheaper rates than the usual clinic and pharmacy's rates.

Maklumat dikemas kini pada: : Mon Oct 11 2021 17:12:06 GMT+0800 (Malaysia Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Atazor-300 Capsule boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Atazor-300 Capsule boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.

Perlu Bantuan?