Cari Ujian COVID

Tempah slot untuk diuji dalam keselesaan kereta anda, di klinik atau di rumah

Saringan Kesihatan

Pakej penjagaan kesihatan terbaik di Malaysia dengan harga yang berpatutan disesuaikan dengan keperluan kesihatan dan kesihatan individu anda.

Tanya Doktor

Forum Kesihatan # 1 Malaysia. Kemukakan pertanyaan berkaitan kesihatan kepada doktor kami secara peribadi

Atur Temu Janji Dengan Pakar

Cari hospital dan perkhidmatan pakar terkini untuk konsultasi video & telefon dalam talian!

Konsultasi Doktor

Cakap dengan Doktor melalui Panggilan Video, Panggilan Audio atau Sembang Dalam Talian secara peribadi dari RM19.99

0
Produk Serupa

Pengenalan Gaviscon Peppermint Liquid Sachet

Gaviscon memberikan kelegaan yang cepat, berterusan, serta mengurangkan rasa sakit dan ketidakselesaan yang disebabkan pedih ulu hati (penyakit refluks gastroesophageal) dan ketidakhadaman.

Cuba Gaviscon Peppermint Liquid Sachet dengan formulasi asli ini untuk melegakan rasa pedih dengan cepat dan membantu mengekalkan asid pencernaan di dalam perut. 

Amaran Langkah berjaga-jaga

- Jauhkan daripada kanak-kanak.
- Produk ini mengandungi natrium dan kalsium. Sila semak dengan doktor anda jika anda telah ditetapkan dengan diet rendah/sekatan ke atas garam ini sebelum menggunakan produk.
- Jangan gunakan produk ini selepas tarikh luput.
- Sentiasa baca label sebelum menggunakan produk.

Penerangan Keselamatan Pengambilan Ketika Hamil untuk Gaviscon Peppermint Liquid Sachet

Produk Gaviscon selamat digunakan semasa mengandung dan menyusukan anak.

Sekiranya terlepas dos, tidak perlu menggandakan dos, hanya ambil dos seterusnya. Jika simptom berterusan berunding dengan doktor.

Polisi Pengembalian/Pembatalan

Tentang Gaviscon Peppermint Liquid Sachet

Kerana ia mengandungi antasid, produk seperti Gaviscon Peppermint Liquid Sachet dapat membantu melegakan pedih ulu hati dan ketidakhadaman.

Antasid ialah ubat yang mengurangkan keasidan perut dan digunakan untuk merawat ketidakselesaan perut yang dikaitkan dengan asid perut berlebihan seperti asid refluks.

Ia boleh didapati dalam bentuk cecair atau tablet boleh kunyah dan boleh dibeli tanpa preskripsi.

Bahan lain, seperti alginat (yang melapisi kerongkong anda dengan lapisan pelindung) dan simethicone, juga terdapat dalam beberapa jenis antasid (yang mengurangkan kembung perut). Produk Gaviscon mengandungi natrium alginat yang diekstrak daripada dinding sel rumpai laut.

Butiran Penulis
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua UlasanLihat Semua Ulasan
Shahariz Aziz
5/5
Great service and speedy delivery. Highly recommended !
Roger Lok
5/5
Quick service. Although location is difficult to find but still delivered within the time frame. Kudos.. Keep up the good work.
Farish Ziegler
5/5
Very pleased when I deal with DoctorOnCall. Very low price and get free shipping. Very helpful to all customers, each question asked is answered promptly. Thank you

Maklumat dikemas kini pada: : Fri Jun 24 2022 06:21:18 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Gaviscon Peppermint Liquid Sachet boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Gaviscon Peppermint Liquid Sachet boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.

Perlu Bantuan?