Gengigel Gel

4.9/5
RM 40.80
 Cashback
Voucher
,
Pembungkusan

Select Variant and Quantity

20 ml (tube)


Dikilangkan oleh

Pharmaniaga

Bahan Aktif

Hyaluronic Acid/Sodium Hyaluronate 

Cara Penggunaan Gengigel Gel

undefined
Langkah berjaga-jaga bagi Gengigel Gel

-
Amaran Alkohol( Safe )
Asid hyaluronik adalah biasanya selamat untuk digunakan dengan alkohol pada masa yang sama.Asid hyaluronik adalah biasanya selamat untuk digunakan dengan alkohol pada masa yang sama.

Amaran Kehamilaan (Limited Data)
Asid hyaluronik adalah biasanya selamat untuk digunakan semasa mengandung.Asid hyaluronik adalah biasanya selamat untuk digunakan semasa mengandung.

Amaran Penyusuan ( Safe If Prescribed )
Asid hyaluronik adalah biasanya selamat untuk digunakan semasa menyusu.Asid hyaluronik adalah biasanya selamat untuk digunakan semasa menyusu.

Amaran Memandu ( Not Advisable )
Jangan memandu kecuali anda sihat. Hyaluronic titisan mata asid boleh menyebabkan kesan sampingan seperti penglihatan kabur, semua yang boleh menjejaskan keupayaan untuk menumpukan perhatian dan memandu.Jangan memandu kecuali anda sihat. Hyaluronic titisan mata asid boleh menyebabkan kesan sampingan seperti penglihatan kabur, semua yang boleh menjejaskan keupayaan untuk menumpukan perhatian dan memandu.

Amaran Buah Pinggang ( Safe If Prescribed )
Asid hyaluronik adalah umumnya selamat untuk digunakan pada pesakit dengan kemerosotan buah pinggang.Asid hyaluronik adalah umumnya selamat untuk digunakan pada pesakit dengan kemerosotan buah pinggang.

Amaran Hati ( Safe If Prescribed )
Asid hyaluronik adalah umumnya selamat untuk digunakan pada pesakit dengan kemerosotan hati.Asid hyaluronik adalah umumnya selamat untuk digunakan pada pesakit dengan kemerosotan hati.
Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Taklimat penglihatan kabur, sensasi Stinging mata, kalsifikasi Kornea

Taklimat penglihatan kabur, sensasi Stinging mata, kalsifikasi Kornea

N/A

Maklumat dikemas kini pada: : Thu May 06 2021 08:23:38 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Gengigel Gel boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Gengigel Gel boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.

Butiran Penulis
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua UlasanLihat Semua Ulasan
Shahariz Aziz
5/5
Great service and speedy delivery. Highly recommended !
filza aqilah Azmi
5/5
Such a good services. Just consult the doctors online and my medication was delivered to the doorstep as promised. Not waste my time to que up. Thank you!
Hafiz Jalil
5/5
Fast, simple and easy.. the best place if you are to busy with your job. Everything doing on call. Only Rm 20 for a consultation from a doctor. Is worth to try it.