Hovid Cosamine 250mg capsule

Hovid Cosamine 250mg capsule

★ ★ ★ ★ ★ (5.0)
RM 91.98
Tekan untuk menebus baucar
Cashback Rewards
Dikilangkan oleh
Bahan Aktif
Pembungkusan


Sering Dibeli Bersama
Amaran Alkohol (Not Advisable)
Adalah tidak selamat untuk mengambil alkohol dengan Hovid Cosamine 250mg capsule. Mengambil Hovid Cosamine 250mg capsule dengan alkohol boleh memburukkan lagi kesan-kesan sampingan Hovid Cosamine 250mg capsule seperti mengantuk dan sakit kepala

Amaran Kehamilaan (C)
Tiada bukti yang mencukupi dalam kajian manusia pada potensi risiko Hovid Cosamine 250mg capsule pada ibu hamil atau janin. Walau bagaimanapun, adalah dinasihatkan untuk menggunakannya dengan berhati-hati semasa kehamilan.

Amaran Penyusuan (Limited Data)
Tidak ada bukti kesan buruk Hovid Cosamine 250mg capsule pada bayi yang menyusu. Walau bagaimanapun, langkah berjaga-jaga perlu diambil untuk kegunaan Hovid Cosamine 250mg capsule di ibu kejururawatan

Amaran Memandu (Not Advisable)
Jangan memandu kecuali anda sihat. Hovid Cosamine 250mg capsule boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening atau mengantuk, semua yang boleh menjejaskan keupayaan untuk menumpukan perhatian dan memandu.

Amaran Buah Pinggang (Use With Care)
Terdapat kajian manusia yang tidak mencukupi mengenai kesan Hovid Cosamine 250mg capsule dalam fungsi buah pinggang. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa laporan keabnormalan fungsi buah pinggang pada pesakit memakan ubat ini. Ia contraindicated dalam kerosakan buah pinggang yang teruk.

Amaran Hati (Limited information)
Hovid Cosamine 250mg capsule harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit hati kerana terdapat bukti kecederaan hati akut dan hepatoksisiti dalam penyakit hati yang kronik.

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Kepahitan asma, Hiperkolesterolemia, Sakit kepala, keletihan, mengantuk, Flushing, Heartburn, kembung perut, sakit perut, Ruam

Maklumat dikemas kini pada: : Thu Dec 17 2020 08:47:22 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Hovid Cosamine 250mg capsule boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Hovid Cosamine 250mg capsule boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.

Roger Lok
★ ★ ★ ★ ★ (5)
Quick service. Although location is difficult to find but still delivered within the time frame. Kudos.. Keep up the good work. Lihat Lagi Lihat Lagi
Ismail Mohd Baroja
★ ★ ★ ★ ★ (5)
Excellent service. Responses were fast and informative. Dr.Chong had attended me and consultation given was as what I expected. Congrats to DoctorOnCall, keep your good service and hope to work with you again in the future. Lihat Lagi Lihat Lagi