Hyzaar 50/12.5mg Tablet

Preskripsi Diperlukan
RM 98.50
RM 77.30
Tekan untuk menebus baucar
Penafian
Cashback Rewards
Dikilangkan oleh
Bahan Aktif
Pembungkusan


Sering Dibeli Bersama
Jenama Lain
Amaran Alkohol (Not Advisable)
Adalah tidak selamat untuk mengambil alkohol dengan Hyzaar 50/12.5mg Tablet kerana terdapat risiko tambahan kesan seperti menurunkan tekanan darah. Anda mungkin mengalami sakit kepala, pening, pening, pengsan, dan / atau perubahan dalam nadi atau jantung KadarIa adalah selamat untuk mengambil alkohol dengan Hyzaar 50/12.5mg Tablet. Memakan Hyzaar 50/12.5mg Tablet Dengan alkohol tidak akan campur tangan dengan cara kerja ubat.

Amaran Kehamilaan (D)
Kedua-dua kajian haiwan dan kajian manusia tidak mencukupi untuk menunjukkan kesan buruk kepada janin. Wanita hamil boleh menggunakannya jika manfaat melebihi risiko. Sila berjumpa dengan doktor.Hyzaar 50/12.5mg Tablet mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. Terdapat bukti positif risiko janin manusia berdasarkan data tindak balas buruk daripada pengalaman atau kajian penyelidikan atau pemasaran pada manusia. Ia contraindicated dalam 2 dan 3 trimester kehamilan.

Amaran Penyusuan (Not Safe To Breastfeed)
Hyzaar 50/12.5mg Tablet dikumuhkan dalam susu ibu. Ia juga mengurangkan pengeluaran susu kerana ia kesan diuresis.Hyzaar 50/12.5mg Tablet adalah yang paling mungkin selamat untuk digunakan semasa laktasi. Terdapat data yang terhad mencadangkan bahawa ubat itu tidak mendatangkan risiko besar kepada bayi. Sila rujuk kepada doktor anda sebelum digunakan.

Amaran Memandu (Not Advisable)
Penggunaan Hyzaar 50/12.5mg Tablet boleh mengganggu perhatian umum dan menjejaskan keupayaan untuk memandu kerana ia boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening, sifat tidur dan berdebar-debar.Tiada kajian Hyzaar 50/12.5mg Tablet mengenai kesan keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Amaran Buah Pinggang (High Risk)
pelarasan dos diperlukan pada pesakit dengan penyakit buah pinggang. Pada pesakit dengan fungsi buah pinggang yang teruk, penggunaan tidak digalakkan. Sila berjumpa dengan doktor.Hyzaar 50/12.5mg Tablet contraindicated pada pesakit dengan kerosakan buah pinggang (GFR <60 mL / min). pelarasan dos Hyzaar 50/12.5mg Tablet dan memantau fungsi buah pinggang adalah perlu. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Hati (Safe)
Hyzaar 50/12.5mg Tablet harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit hati kerana ia boleh mencetuskan keadaan koma hepatik.Hyzaar 50/12.5mg Tablet contraindicated pada pesakit dengan kemerosotan hepatik yang teruk. pelarasan dos Hyzaar 50/12.5mg Tablet perlu. Sila berjumpa dengan doktor.

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

tahap kalium yang tinggi, tinggi paras asid urik, Kesukaran tidur (insomnia), Pening, sifat tidur, berdebar-debar, sakit dada, vasodilatasi, Batuk, Sakit belakang, Keletihan

Mengantuk, kegagalan buah pinggang, Sakit kepala, pening, keletihan, Pengsan, Sembelit, Cirit-birit

nur syahida
★ ★ ★ ★ ★ (5)
Overall I am very pleased with the services. Finding the doctor is hassle free, it helps me to save a lot of time. Highly recommend this service Lihat Lagi Lihat Lagi
Subhash Surana
★ ★ ★ ★ ★ (5)
Highly recommended as now you can get medicines delivered to home on same day and no need to go to find a pharmacy and then medicines as you just can order online and at cheaper rates than the usual clinic and pharmacy's rates. Lihat Lagi Lihat Lagi

Maklumat dikemas kini pada: : Sat Feb 13 2021 00:30:18 GMT+0000 (Coordinated Universal Time) 4.9

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Hyzaar 50/12.5mg Tablet boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Hyzaar 50/12.5mg Tablet boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.