Lisinopril Stada 10mg Tablet

Lisinopril Stada 10mg Tablet

Preskripsi Diperlukan
RM 12.60
Tekan untuk menebus baucar
Penafian
Cashback Rewards
Dikilangkan oleh
Bahan Aktif
Pembungkusan
10 tabs (strip)


Sering Dibeli Bersama
Jenama Lain
Amaran Alkohol (Not Advisable)
Adalah tidak selamat untuk mengambil alkohol dengan Lisinopril Stada 10mg Tablet. Mengambil Lisinopril Stada 10mg Tablet dengan alkohol boleh memburukkan lagi kesan-kesan sampingan Lisinopril Stada 10mg Tablet seperti tekanan darah dikurangkan, pening dan tachycardia.

Amaran Kehamilaan (D)
Lisinopril Stada 10mg Tablet tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. Berdasarkan kajian manusia yang mencukupi, terdapat risiko kepada janin. Jika kehamilan berlaku, ubat-ubatan alternatif boleh digunakan. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Penyusuan (Limited Data)
Lisinopril Stada 10mg Tablet mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa laktasi. Terdapat data yang terhad kepada penggunaan Lisinopril Stada 10mg Tablet semasa laktasi dan penyusuan. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Memandu (Not Advisable)
Jangan memandu kecuali anda sihat. Lisinopril Stada 10mg Tablet boleh menyebabkan kesan sampingan seperti keletihan atau pening, semua yang boleh menjejaskan keupayaan untuk menumpukan perhatian dan memandu.

Amaran Buah Pinggang (Use With Care)
Lisinopril Stada 10mg Tablet harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit buah pinggang. pelarasan dos Lisinopril Stada 10mg Tablet mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Hati (Limited information)
Lisinopril Stada 10mg Tablet harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit hati. pelarasan dos Lisinopril Stada 10mg Tablet mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Tekanan darah rendah, Hyperkalemia, Pengsan, Batuk, tachycardia, berdebar-debar, loya, muntah, sakit perut, cirit-birit, keletihan, sakit kepala, sakit otot dan kelemahan

Maklumat dikemas kini pada: : Thu Dec 17 2020 12:13:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time) 4.9

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Lisinopril Stada 10mg Tablet boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Lisinopril Stada 10mg Tablet boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.

Shahariz Aziz
★ ★ ★ ★ ★ (5)
Great service and speedy delivery. Highly recommended ! Lihat Lagi Lihat Lagi
Gurunathan Govindan
★ ★ ★ ★ ★ (5)
Amazing service! I get my monthly medicines/supplements quickly and delivered directly to me - often at prices cheaper than the pharmacy. Highly recommended, they also have doctors available for prescription medication or if you have other issues you need them to quickly and efficiently answer from the comfort of your home. Lihat Lagi Lihat Lagi