Dapatkan simpanan dengan pembelian anda
Sering Dibeli Bersama

Dikilangkan oleh

Torrent Pharmaceuticals

Bahan Aktif

pregabalin 

Cara Penggunaan Pregeb 75mg Capsule

undefined
Langkah berjaga-jaga bagi Pregeb 75mg Capsule

-
Amaran Alkohol( Not Advisable )
Adalah tidak selamat untuk mengambil alkohol dengan Pregeb 75mg Capsule kerana ia memberi kekuasaan yang effcts daripada alcohok seperti sakit kepala, pening, loya dan gangguan penglihatan.

Amaran Kehamilaan (Not Safe)
Pregeb 75mg Capsule mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. kajian haiwan telah menunjukkan kesan sampingan pada janin, bagaimanapun, terdapat kajian manusia yang terbatas. Potensi faedah daripada penggunaan di kalangan wanita hamil mungkin lebih diterima dengan risiko. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Penyusuan ( Limited Data )
Pregeb 75mg Capsule mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa menyusukan anak kerana perkumuhan melalui susu ibu. Walau bagaimanapun, tiada laporan menjelaskan penggunaan Pregeb 75mg Capsule dalam penyusuan ibu-ibu yang ada.

Amaran Memandu ( Not Advisable )
Jangan memandu kecuali anda sihat. Pregeb 75mg Capsule boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening atau mengantuk, semua yang boleh menjejaskan keupayaan untuk menumpukan perhatian dan memandu.

Amaran Buah Pinggang ( Use With Care )
Pregeb 75mg Capsule harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit buah pinggang yang teruk kerana ia terutamanya dikumuhkan melalui air kencing. pelarasan dos Pregeb 75mg Capsule mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Hati ( Limited Data )
Pregeb 75mg Capsule adalah selamat untuk pesakit yang mempunyai penyakit hati kerana tidak ada metabolisme hepatik ketara Pregeb 75mg Capsule.
Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Nasopharyngitis, Peningkatan selera makan, pening, sakit kepala, mood Euphoric, kekeliruan, cepat marah, kekeliruan, Insomnia, Libido menurun, gangguan Visual, Sakit kepala, Vertigo, Sembelit, Cirit-birit, sakit otot, gegaran, Peningkatan berat badan, edema periferal, Lesu, Rasa loya dan muntah-muntah , penglihatan kabur, diplopia, sakit sendi, disfungsi erektil

N/A

Maklumat dikemas kini pada: : Tue May 04 2021 06:30:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Pregeb 75mg Capsule boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Pregeb 75mg Capsule boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.

Butiran Penulis
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua UlasanLihat Semua Ulasan
Roger Lok
5/5
Quick service. Although location is difficult to find but still delivered within the time frame. Kudos.. Keep up the good work.
filza aqilah Azmi
5/5
Such a good services. Just consult the doctors online and my medication was delivered to the doorstep as promised. Not waste my time to que up. Thank you!
Shahariz Aziz
5/5
Great service and speedy delivery. Highly recommended !