Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamin A-Z
Ujian COVID-19
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
0

Dip N Tell Pregnancy Test

Dip N Tell Pregnancy Test - DoctorOnCall

Dip N Tell Pregnancy Test

★ ★ ★ ★ ★ (4.9)
RM 8.40
Tekan untuk menebus baucar
DOCforMUMS
PERCUMA Comvita Kids Soothing Syrup Day + Night
Pembelian minima RM120
GETUBAT5
Diskaun RM 15: Pembelian minima RM130
GETUBAT4
Diskaun RM 8 Pembelian minima RM70
Pembungkusan
Kuantiti


Roger Lok
★ ★ ★ ★ ★ (5)
Quick service. Although location is difficult to find but still delivered within ... See more
Wei Sheng Siow
★ ★ ★ ★ ★ (5)
Help was rendered fast and procedures straightforward.
Kami berusaha untuk memberi anda maklumat perubatan terkini dan yang paling tepat, namun bahagian ini masih dalam pembangunan. Untuk maklumat lanjut tentang produk ini, sila hubungi Perunding Kesihatan kami di sini
Cara menggunakan Ujian Kehamilan Dip N Tell. 2 cara untuk menggunakan produk ini: Kumpulkan sampel air kencing di dalam bekas yang bersih dan kering. Letakkan hujung batang alat ujian kehamilan yang menyerap di dalam air kencing yang terkumpul. Lepaskan sedikit air kencing anda sebelum melalukan hujung batang alat ujian kehamilan yang menyerap pada aliran air kencing yang tengah (midstream urine).
N/A
Jika anda menjalani rawatan kesuburan, sila dapatkan nasihat doktor kerana ia mungkin memberi kesan positif yang palsu. Tunggu sehingga haid anda lewat sekurang-kurangnya seminggu sebelum melakukan ujian kehamilan untuk hasil yang tepat. Nasihat umum untuk Dip N Tell Pregnancy Test: Sila pastikan tarikh luput pada pakej atau dengan ahli farmasi sebelum membeli alat ujian ini. Pastikan anda menyimpan Ujian Kehamilan Dip N Tell antara 4C hingga 30C di tempat yang kering. Jangan membekukan. Jangan dedahkan kepada cahaya matahari atau tempat yang panas. Jangan buka pembalut foil sehingga sedia untuk digunakan.
Sebelum mengambil Dip N Tell Pregnancy Test, sila rujuk nasihat doktor. Jangan buang air kecil pada bahagian tingkap alat ujian. Untuk kegunaan diagnostik luaran sahaja. Bukan untuk kegunaan dalaman. Jika anda menjalani rawatan kesuburan, sila dapatkan nasihat doktor kerana ia mungkin memberi kesan positif yang palsu. Amaran Alkohol (Limited information)

Amaran Kehamilaan (Limited information)

Amaran Penyusuan (Limited information)

Amaran Memandu (Limited information)

Amaran Buah Pinggang (Limited information)

Amaran Hati (Limited information)

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Produk ini adalah sejenis alat ujian kehamilan dan tidak menyebabkan sebarang kesan sampingan. Sila maklumkan kepada doktor jika anda mengalami sebarang simptom yang membimbangkan.
1. Adakah saya dibenarkan meminum alkohol sebelum mengambil Dip N Tell Test Pregnancy? Penggunaan alkohol tidak disyorkan sebelum melakukan Ujian Kehamilan Dip N Tell. Elakkan pengambilan alkohol lebih dari 90mL sehari. 2. Bolehkah anda terangkan tentang keselamatan penggunaan Dip N Tell Test Pregnancy? Ujian Kehamilan Dip N Tell adalah selamat digunakan.
Keterlebihan
Cara Pengunaan
Mechanisme Tindakan

Maklumat dikemas kini pada: : Sat Aug 08 2020 01:30:56 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Dip N Tell Pregnancy Test boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Dip N Tell Pregnancy Test boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.

Kurang pasti dengan ubat anda?
Minta bantuan daripada doktor bertauliah
Bercakap dengan Doktor