Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s - DoctorOnCall Farmasi Online
Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s - DoctorOnCall Farmasi Online
Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s - DoctorOnCall Farmasi Online Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s - DoctorOnCall Farmasi Online

Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s

Anda dinasihatkan untuk berunding dengan pakar perubatan sebelum mengambil produk ini
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 14.50
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian

Pilih Varian

Baucar
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.
Kuantiti
Terhad kepada 6 unit seorang
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.

Product Added to Your Cart

Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s - DoctorOnCall Farmasi Online

Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s

RM 14.50

Product Overview

Produk Serupa
HOE Candazole Cream - DoctorOnCall Farmasi Online HOE Candazole Cream
RM 15.40
Candid 1% Lotion - DoctorOnCall Farmasi Online Candid 1% Lotion
RM 21.80
Candid-V Gel - DoctorOnCall Farmasi Online Candid-V Gel
RM 23.10
Creobic Cream - DoctorOnCall Farmasi Online Creobic Cream
RM 26.70
Candid Cream - DoctorOnCall Farmasi Online Candid Cream
RM 55.00

Cara Penggunaan Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s

Basuh tangan anda dengan sabun sebelum dan selepas menggunakan tablet. Keluarkan tablet dari paket sebelum digunakan dan masukkan tablet ke dalam aplikatornya jika masih belum dimasukkan. Baring telentang dengan lutut dibengkokkan. Masukkan dengan lembut aplikator plastik yang mengandungi tablet sedalam dan selesa yang mungkin. Tekan perlahan-lahan untuk melepaskan pelocok aplikator sehingga berhenti. Keluarkan aplikator dari faraj. Sebaiknya gunakan ubat ini pada waktu malam sebelum tidur kerana posisi berbaring mengurangkan kemungkinan produk meleleh keluar yang mungkin berlaku semasa duduk atau berdiri.Penggunaan pad sanitari boleh mengelakkan pakaian dan tempat tidur anda daripada kotor.

Jenama

Candid

Bahan Aktif

clotrimazole 

Dikilangkan oleh

Glenmark Pharmaceuticals

Kesan Sampingan

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.
Selain dari fungsi tersebut Candid V1 dan kegunaannya, mungkin terdapat kesan sampingan yang dikaitkan dengan ubat ini. Sila lihat senarai di bawah:

1. Kerengsaan kulit
2. Rasa terbakar pada kulit
3. Pendarahan faraj
 
Walaupun beberapa simptom biasa terjadi, terdapat simptom yang lebih jarang berlaku.Jika anda mengalami sebarang simptom (samada disenaraikan di atas atau tidak), sila bercakap dengan doktor dengan segera. Anda juga perlu merujuk nasihat doktor jika mengalami pengaburan penglihatan atau ruam kulit. Senarai di atas mungkin tidak lengkap dan sila maklumkan jika anda mengalami simptom lain. Simptom-simptom ini lebih terserlah jika ubat diguna secara berpanjangan.gangguan gastrousus, loya, muntah, cirit-birit, dysuria, tindak balas alahan, rasa pedih sensasi, Erythema, kerengsaan tempatan, kemurungan mental, Kenaikan enzim hati

Amaran Langkah berjaga-jaga

Langkah berjaga-jaga bagi Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s

Sebelum mengambil ubat Candid V1, sila rujuk nasihat doktor terutama sekali jika anda mempunyai mana-mana penyakit berikut. 
Kontraindikasi penyakit:

●  Pendarahan faraj yang tidak diketahui puncanya
●  Alahan terhadap clotrimazole
 
Sila berhenti mengambil ubat tersebut jika anda mengalami simptom berikut.
 
Tindak balas antara ubat Candid V1:
 
Tindak balas berbeza mengikut individu. Anda digalakkan untuk bertanya dengan doktor anda tentang kemungkinan terjadinya tindak balas antara ubat sebelum mengambilnya.
●  Kondom latex
●  Tacrolimus
 
Ini adalah senarai tindak balas antara ubat dan penyakit yang tidak lengkap yang mungkin mengganggu ubat Candid V1.
 
Sebelum anda mengambil ubat ini, sila maklumkan doktor anda tentang semua ubat yang anda ambil.Sila ingati perkara-perkara berikut amaran juga:
 
●  Elak pendedahan berlebihan kepada cahaya matahari
●  Elak mengguna ubat ini secara berpanjangan
●  Alkohol mungkin memberi kesan kepada hati anda jika diambil dengan ubat ini
 
Maklumkan doktor anda tentang penyakit lain yang anda mengalami atau mengenai ubat lain yang anda
guna. Jangan berhenti mengambil ubat yang telah ditentukan oleh doktor


Amaran Pengambilan Alkohol (Selamat)

Ia adalah selamat untuk mengambil alkohol dengan Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s. Memakan Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s dengan alkohol tidak akan campur tangan dengan cara kerja ubat.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)

Topikal Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s boleh digunakan semasa mengandung. kajian pembiakan haiwan tidak menunjukkan kesan buruk kepada janin dengan penggunaan topikal Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s, dan tidak ada kajian yang mencukupi di kalangan wanita hamil. Walau bagaimanapun, kajian pembiakan haiwan melakukan menunjukkan kesan buruk kepada janin apabila ia diambil secara lisan. Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s hanya boleh digunakan selepas manfaat dan risiko telah ditimbang dengan betul. Sila dapatkan nasihat doktor sebelum memakan Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Data Terhad)

Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s ditunjukkan untuk dibuang semasa laktasi dalam kajian haiwan. Kerana buruk Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s potensinya kesan ke atas bayi, pesakit perlu membuat keputusan sama ada untuk tidak meneruskan ubat atau berhenti menyusu. Ubat ini hanya boleh digunakan selepas manfaat dan risiko telah ditimbang dengan betul. Sila dapatkan nasihat doktor sebelum digunakan.

Amaran Jika Memandu (Selamat)

Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Keselamatan Organ Ginjal (Selamat)

Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s boleh digunakan pada pesakit dengan isu-isu buah pinggang.

Keselamatan Organ Hati (Data Terhad)

Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan isu-isu hati. pelarasan dos Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s mungkin diperlukan. Sila rujuk doktor.

Penafian

Maklumat dikemas kini pada: Sat May 25 2024 18:40:00 GMT+0800 (Malaysia Time) Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia. Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Candid V1 500mg Vaginal Tablet 1s boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
Lenard Loh Chia Wei
5/5
It is an amazing platform where it includes all sort of services that I can just access from home. My health questions are answered politely and professionally. It also made my life even easier when there is a home delivery for my long term medications as I am a busy person myself. WORTH THE TRY!
zi song puah
5/5
Overall I am very pleased with the services. Finding the doctor is hassle free.. it helps me to save a lot of time. Highly recommend this service!
Vivian Chia
5/5
Good service and very accommodative.. fast responses and reasonable price. I'll definitely recommend this to my family and friends!