Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Elomet 0.1% Lotion 30ml - DoctorOnCall Farmasi Online
Elomet 0.1% Lotion 30ml - DoctorOnCall Farmasi Online
Elomet 0.1% Lotion 30ml - DoctorOnCall Farmasi Online Elomet 0.1% Lotion 30ml - DoctorOnCall Farmasi Online

Elomet 0.1% Lotion 30ml

Anda dinasihatkan untuk berunding dengan pakar perubatan sebelum mengambil produk ini
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 72.30
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian

Pilih Varian

Baucar
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.
Kuantiti
Terhad kepada 6 unit seorang
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.

Product Added to Your Cart

Elomet 0.1% Lotion 30ml - DoctorOnCall Farmasi Online

Elomet 0.1% Lotion 30ml

RM 72.30

Sering Dibeli Bersama

Product Overview

Cara Penggunaan Elomet 0.1% Lotion 30ml

Ubat ini adalah untuk kegunaan luaran sahaja. Ia hanya boleh disapukan pada kulit yang bersih, kering dan tiada luka. Sentiasa cuci tangan anda sebelum dan selepas menggunakan losen. Ambil sebanyak yang diperlukan dan urut lembut pada bahagian yang diperlukan untuk membantu penyerapan. Tutup semula dengan ketat setiap kali selepas digunakan.

Jenama

Organon

Bahan Aktif

mometasone mometasone topical 

Kesan Sampingan

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Loya, sakit perut, pencernaan yang terganggu, Sakit kepala, Sakit belakang, sakit otot, Senggugut, gangguan psikiatri, immunosuppression. Kandidiasis oral

Amaran Langkah berjaga-jaga

Amaran Pengambilan Alkohol (Selamat)

Ia adalah selamat untuk mengambil alkohol semasa menggunakan Elomet 0.1% Lotion 30ml.Oleh kerana Elomet 0.1% Lotion 30ml Topical digunakan secara topikal , risiko berinteraksi dengan alkohol yang digunakan adalah tidak penting.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)

kajian haiwan telah menunjukkan kesan buruk kepada janin seperti lelangit rekah dan pertumbuhan antara rahim terencat, bagaimanapun, terdapat kajian manusia yang tidak mencukupi. manfaat yang berpotensi boleh mewajarkan penggunaan Elomet 0.1% Lotion 30ml semasa hamil walaupun risiko. Bayi yang ibunya menerima kortikosteroid semasa hamil perlu dipantau dengan teliti untuk hypoadrenalism.Elomet 0.1% Lotion 30ml Topical mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. kajian pembiakan haiwan telah menunjukkan kesan buruk kepada janin. Walau bagaimanapun, terdapat adalah terhad kajian manusia yang terkawal. Manfaat daripada penggunaan Elomet 0.1% Lotion 30ml Topical di kalangan wanita hamil boleh diterima walaupun risiko. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Data Terhad)

Ia adalah tidak diketahui sama ada Elomet 0.1% Lotion 30ml atau mana-metabolit dikumuhkan dalam susu ibu manusia. Keputusan untuk tidak meneruskan ubat atau menyusukan bayi bergantung kepada manfaat potensi rawatan kepada ibu lebih manfaat susu ibu kepada bayi.Elomet 0.1% Lotion 30ml Topical mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa laktasi. Haiwan kajian menunjukkan Elomet 0.1% Lotion 30ml Topical dikumuhkan dalam susu tikus. Terhad data manusia menunjukkan bahawa Elomet 0.1% Lotion 30ml Topical tidak mewakili risiko besar kepada bayi.

Amaran Jika Memandu (Selamat)

Elomet 0.1% Lotion 30ml biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.Elomet 0.1% Lotion 30ml Topical biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)

Elomet 0.1% Lotion 30ml harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit buah pinggang, walaupun ada data terhad mengenai kesan-kesan.Elomet 0.1% Lotion 30ml Topical adalah selamat untuk digunakan pada pesakit yang mempunyai masalah buah pinggang.

Keselamatan Organ Hati (Data Terhad)

Ia adalah disyorkan untuk menggunakan Elomet 0.1% Lotion 30ml dengan berhati-hati pada pesakit dengan kemerosotan hati sebagai kepekatan kenaikan Elomet 0.1% Lotion 30ml mengikut keterukan kemerosotan.Elomet 0.1% Lotion 30ml Topical secara umumnya selamat untuk pesakit dengan penyakit hati.

Penafian

Maklumat dikemas kini pada: Mon Jun 17 2024 23:10:07 GMT+0800 (Malaysia Time) Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia. Elomet 0.1% Lotion 30ml boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Elomet 0.1% Lotion 30ml boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
ayinnn Na
5/5
The good service from DoctorOnCall.Fast replied and was very helpful.🌼Easy to buy and affordable. The best service for the buyer who does not hesitate to buy it. …MoreThe good service from DoctorOnCall.Fast replied and was very helpful.🌼Easy to buy and affordable. The best service for the buyer who does not hesitate to buy it.Have a good experience with DoctorOnCall.Thank you for your good service ❤️ AWESOME YEAYY!☺
Dinesh Rajan
5/5
Fast response. Good pricing
Cikgu Sham
5/5
Very profesional consultation and deliver a very good service. Thumbs up.