Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Gaviscon Peppermint 250mg Chewable Tablet 8s (strip) - DoctorOnCall Farmasi Online
Gaviscon Peppermint 250mg Chewable Tablet 8s (strip) - DoctorOnCall Farmasi Online
Gaviscon Peppermint 250mg Chewable Tablet 8s (strip) - DoctorOnCall Farmasi Online
Gaviscon Peppermint 250mg Chewable Tablet 8s (strip) - DoctorOnCall Farmasi Online Gaviscon Peppermint 250mg Chewable Tablet 8s (strip) - DoctorOnCall Farmasi Online Gaviscon Peppermint 250mg Chewable Tablet 8s (strip) - DoctorOnCall Farmasi Online

Gaviscon Peppermint 250mg Chewable Tablet 8s (strip)

CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 16.90
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian
Baucar
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.
Kuantiti
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.

Product Added to Your Cart

Gaviscon Peppermint 250mg Chewable Tablet 8s (strip) - DoctorOnCall Farmasi Online

Gaviscon Peppermint 250mg Chewable Tablet 8s (strip)

RM 16.90

Product Overview

Pengenalan Gaviscon Peppermint 250mg Chewable Tablet 8s (strip)

Gaviscon memberikan kelegaan yang cepat, berterusan, serta mengurangkan rasa sakit danketidakselesaan yang disebabkan pedih ulu hati (penyakit refluks gastroesophageal) danketidakhadaman.Gaviscon dengan formulasi asli ini melegakan rasa pedih dengan cepat dan membantu mengekalkan asid pencernaan di dalam perut. 

Produk Serupa

Cara Pengambilan

Oral

Jenama

Gaviscon

Kandungan

Kandungan Gaviscon (setiap 10ml)

- 500mg Natrium Alginat

- 267mg Natrium Bikarbonat

- 160mg Kalsium Karbonat

Tempoh lupus

Semak tarikh luput pada bungkusan.

Cara Penyimpanan Gaviscon Peppermint 250mg Chewable Tablet 8s (strip)

Simpan di bawah suhu 30°C

Kesan Sampingan

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Meskipun kesan sampingan teruk daripada produk ini jarang berlaku, sesetengah individu mungkin mengalaminya. Jika anda mengalami kesan sampingan yang teruk, sila dapatkan rawatan perubatan.

Amaran Langkah berjaga-jaga

  • Jauhkan daripada kanak-kanak.
  • Produk ini mengandungi natrium dan kalsium. Sila semak dengan doktor anda jika anda telah ditetapkan dengan diet rendah/sekatan ke atas garam ini sebelum menggunakan produk.
  • Jangan gunakan produk ini selepas tarikh luput.
  • Sentiasa baca label sebelum menggunakan produk.

Penerangan Keselamatan Pengambilan Ketika Hamil untuk Gaviscon Peppermint 250mg Chewable Tablet 8s (strip)

Produk Gaviscon selamat digunakan semasa mengandung dan menyusukan anak.

Bagaimana Sekiranya Anda Lupa Mengambil

Sekiranya terlepas dos, tidak perlu menggandakan dos, hanya ambil dos seterusnya. Jika simptom berterusan sila rujuk doktor.

Penafian

Maklumat dikemas kini pada: Sun May 12 2024 13:10:01 GMT+0800 (Malaysia Time) Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia. Gaviscon Peppermint 250mg Chewable Tablet 8s (strip) boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Gaviscon Peppermint 250mg Chewable Tablet 8s (strip) boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
Anisan Syazril Shah
5/5
Super swift and convenient. Fast response from the admin and doctor. Thanks for providing good alternative and platform.
natasya amira
5/5
A very good services 😊
Airis Lens
5/5
Good service and fast response.. recommended