Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Liza 30mcg/3mg Tablet 21s - DoctorOnCall Farmasi Online

Liza 30mcg/3mg Tablet 21s

Anda dinasihatkan untuk berunding dengan pakar perubatan sebelum mengambil produk ini
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 49.60
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian

Pilih Varian

Baucar
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.
Kuantiti
Terhad kepada 6 unit seorang
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.

Product Added to Your Cart

Liza 30mcg/3mg Tablet 21s - DoctorOnCall Farmasi Online

Liza 30mcg/3mg Tablet 21s

RM 49.60

Product Overview

Produk Serupa
Liz 20mcg/3mg Tablet - DoctorOnCall Farmasi Online Liz 20mcg/3mg Tablet
RM 49.20
Yasmin Tablet - DoctorOnCall Farmasi Online Yasmin Tablet
RM 54.90
Yaz Tablet - DoctorOnCall Farmasi Online Yaz Tablet
RM 64.90

Cara Penggunaan Liza 30mcg/3mg Tablet 21s

Untuk kegunaan oral sahaja. Telan ubat ini dengan air. Jangan kunyah, potong atau hancurkan. Ubat ini sebaiknya diambil pada masa yang tetap.

Jenama

Leon Farma

Bahan Aktif

Drospirenone+Ethinylestradiol 

Dikilangkan oleh

Laboratorio Leon Farma

Kesan Sampingan

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Amaran Langkah berjaga-jaga

Amaran Pengambilan Alkohol (Selamat)

Tidak ada interaksi yang diketahui antara Liza 30mcg/3mg Tablet 21s dengan alkohol.

Amaran Jika Hamil (Data Terhad)

Liza 30mcg/3mg Tablet 21s tidak ditunjuan untuk digunakan semasa kehamilan. Sekiranya kehamilan berlaku semasa penggunaan Liza 30mcg/3mg Tablet 21s, penggunaan harus dihenti segera. Sila berjumpa dengan doktor anda sebelum menggunakannya.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Tidak Disarankan)

Liza 30mcg/3mg Tablet 21s mengurangkan pengeluaran susu ibu. Oleh itu, kaedah kontraseptif lain selain daripada Liza 30mcg/3mg Tablet 21s perlu dipertimbangkan sehingga ibu kejururawatan telah benar-benar bercerai susu anaknya. Perkumuhan Liza 30mcg/3mg Tablet 21s ke dalam susu ibu adalah dalam jumlah yang minimum dan boleh mempengaruhi kanak-kanak.

Amaran Jika Memandu (Selamat)

Liza 30mcg/3mg Tablet 21s biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)

Liza 30mcg/3mg Tablet 21s harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit buah pinggang yang teruk kerana ia boleh menyebabkan pembendungan cecair dan kesannya penggunaan pada pesakit kerosakan buah pinggang tidak cukup dikaji. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Keselamatan Organ Hati (Guna Dengan Berhati-hati)

Liza 30mcg/3mg Tablet 21s harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit hati seperti dalam gangguan menyebabkan enzim hati. pelarasan dos Liza 30mcg/3mg Tablet 21s mungkin diperlukan. Ia contraindicated dalam sejarah masa lalu dalam penyakit hati. Sila berjumpa dengan doktor sebelum menggunakannya.

Penafian

Maklumat dikemas kini pada: Fri Jul 12 2024 12:25:01 GMT+0800 (Malaysia Time) Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia. Liza 30mcg/3mg Tablet 21s boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Liza 30mcg/3mg Tablet 21s boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
ranee
5/5
Quick response and professional consultation. They have the medicine that I couldn’t find at other pharmacies.
KK Ng
5/5
Good experience talking with a doctor online!Medicine delivered to your doorstep at low prices!
raj suriya
5/5
A very awesome services