Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
0
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Mendicof Syrup - DoctorOnCall
Mendicof Syrup - DoctorOnCall
Mendicof Syrup - DoctorOnCall
Mendicof Syrup - DoctorOnCall Mendicof Syrup - DoctorOnCall Mendicof Syrup - DoctorOnCall

Mendicof Syrup

Preskripsi Diperlukan Tidak mempunyai preskripsi? Klik di sini

Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor. Sila sediakan preskripsi anda semasa pembayaran.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Secara Percuma Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 10.80
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian
120 ml (bottle)

Pilih Varian

Baucar

Terms & Conditions

100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM100
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM100.
Kuantiti

Product Added to Your Cart

Mendicof Syrup - DoctorOnCall

Mendicof Syrup

RM 10.80

Produk Serupa
Paedicof Syrup - DoctorOnCall
RM 9.60
Sering Dibeli Bersama

Cara Penggunaan Mendicof Syrup

Untuk kegunaan oral sahaja. Periksa label untuk melihat arahan sebelum menggunakan ubat ini. Goncang sebelum guna. Sukat menggunakan sudu penyukat yang disediakan. Ubat ini diambil secara makan.

Amaran Pengambilan Alkohol (Tidak Disarankan)
Mengambil Mendicof Syrup dengan alkohol mungkin mempunyai kesan tambahan dalam semakin teruk kesan sampingan seperti sakit kepala dan pening.Ia adalah selamat untuk mengambil alkohol dengan Mendicof Syrup kerana tiada interaksi ubat yang diketahui.Tiada kesan sampingan apabila digunakan bersama-sama dengan penggunaan alkohol.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)
Mendicof Syrup mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. Terdapat kajian terhad untuk menunjukkan risiko teratogenik daripada Mendicof Syrup dalam kedua-dua haiwan dan wanita hamil. Walau bagaimanapun, terdapat data diperhatikan bahawa penggunaan ini punca ubat cepat marah atau ubat pelali ke arah yang baru lahir. Tidak mengambil Mendicof Syrup sebelum berunding dengan doktor anda.Langkah perlindungan khas perlu diambil kira untuk menggunakan Mendicof Syrup semasa mengandung.Mendicof Syrup mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. kajian haiwan telah menunjukkan reaksi buruk kepada janin, bagaimanapun, terdapat kajian manusia yang terbatas. Manfaat daripada penggunaan di kalangan wanita hamil boleh melebihi risiko. Sila berjumpa dengan doktor sebelum mengambilnya.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Tidak Disarankan)
Mendicof Syrup boleh mengurangkan pengeluaran susu dan boleh dirembeskan dalam susu ibu. Mendicof Syrup adalah contraindicated dalam yang baru lahir dan bayi yang boleh menyebabkan kerengsaan dan ubat pelali. Sila berjumpa dengan doktor.Mendicof Syrup harus digunakan dengan berhati-hati semasa laktasi kerana tidak ada maklumat mengenai kehadiran Mendicof Syrup dalam susu ibu manusia.Mendicof Syrup boleh masuk ke dalam susu ibu. Oleh itu, berhati-hati perlu diambil apabila menetapkan Mendicof Syrup kepada ibu-ibu menyusukan anak.

Amaran Jika Memandu (Tidak Disarankan)
Jangan memandu kecuali anda sihat. Mendicof Syrup boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening, sakit kepala, dan kemerosotan psikomotor, semua yang boleh menjejaskan keupayaan anda untuk menumpukan perhatian dan memandu.Mendicof Syrup boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening, sakit kepala, semua yang boleh menjejaskan keupayaan anda untuk menumpukan perhatian dan memandu.Mendicof Syrup biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Keselamatan Organ Ginjal (Risiko Tinggi)
Mendicof Syrup harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit buah pinggang. 22% daripada dimakan Mendicof Syrup dikumuhkan tidak berubah dalam air kencing. kerosakan buah pinggang akan menyebabkan ubat yang terkumpul di dalam badan yang menyebabkan ketoksikan yang tidak diingini. Sila berjumpa dengan doktor.pelarasan dos Mendicof Syrup tidak diperlukan pada pesakit dengan penyakit buah pinggang.Penggunaan Mendicof Syrup tidak disyorkan pada pesakit dengan penyakit buah pinggang yang teruk. Sila berjumpa dengan doktor.

Keselamatan Organ Hati (Guna Dengan Berhati-hati)
Mendicof Syrup harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit hati. Mendicof Syrup dimetabolismekan dalam hati oleh enzim tertentu, CYP450. kemerosotan hati akan menjejaskan farmakokinetik Mendicof Syrup dan membawa kepada kesan sampingan yang tidak diingini. pelarasan dos Mendicof Syrup mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.No titratan dos Mendicof Syrup diperlukan pada pesakit dengan penyakit hati.Mendicof Syrup jarang membawa kepada apa-apa kemerosotan hepatik melainkan pada pesakit tua. pelarasan dos Mendicof Syrup mungkin needed.Please berjumpa dengan doktor.

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Dermatitis, ubat pelali, CNS kemurungan, Psikomotor kemerosotan nilai, Sakit kepala, berdebar-debar, Sawan, Berpeluh, Tremor, myalgia, Gangguan tidur, gangguan perut

gangguan, Insomnia, Confusion, Mengantuk, kemurungan pernafasan, sindrom Serotonin pening, loya, muntah, Gastro-usus

mulut kering, Kebimbangan, Kegelisahan, Tremor, Insomnia, kadar jantung meningkat, tidak tetap hati irama, berdebar-debar, Peningkatan BP, Mual, Muntah, Sakit kepala, pengekalan kencing pada lelaki dan ruam kulit

Polisi Pengembalian/Pembatalan

PEMBATALAN

Anda Tidak Diizinkan Membatalkan Pesanan Setelah Pesanan Dipilih dan Dibungkus Oleh Pembekal Kami.

KEMBALI DAN / ATAU PERTUKARAN

Anda Boleh Mengembalikan Dan / Atau Menukar Produk Anda Kerana Sebab-Sebab Berikut: Sekiranya Sebarang Produk Dihantar Dalam Keadaan Yang Rosak Atau Cacat; Atau Sekiranya Produk Telah Luput Atau Hampir Luput (Kurang Dari 6 Bulan); Atau Sekiranya Produk Yang Dihantar Berbeza Dari Yang Dipesan "Perubahan Pikiran" Tidak Diizinkan Sebagai Sebab Pengembalian Dan / Atau Permintaan Pertukaran Untuk Pengembalian Dan / Atau Pertukaran Hendaklah Diterima Dalam Satu (1) Hari Menerima Pesanan Melalui E-mel (Contact@Doctoroncall.Com.My) Atau Telefon (+60102151669).

Lihat Lebih

PEMBATALAN

Anda Tidak Diizinkan Membatalkan Pesanan Setelah Pesanan Dipilih dan Dibungkus Oleh Pembekal Kami.

KEMBALI DAN / ATAU PERTUKARAN

1- Pengembalian dan / atau Pertukaran Produk dapat diatur dengan alasan berikut:

a. Sekiranya Produk dihantar dalam keadaan rosak atau cacat; atau
b. Sekiranya Produk telah luput atau hampir tamat (kurang dari 6 bulan); atau
c. Sekiranya produk yang dihantar berbeza dengan yang dipesan
d. "Perubahan fikiran" tidak dibenarkan sebagai alasan untuk kembali dan / atau bertukar.

2. Pelanggan akan memeriksa Produk dengan segera setelah menerima sebarang kekurangan dan / atau kerosakan.

3. Sekiranya pelanggan memenuhi syarat pada Klausa 1 bagi kriteria untuk pemulangan dan/atau pertukaran seperti yang dinyatakan, pelanggan berkenaan hendaklah menghubungi pihak khidmat pelanggan kami melalui emel contact@doctoroncall.com.my atau hubungi kami di talian 03-80482000 dalam masa satu (1) hari selepas menerima produk berkenaan. DoctorOnCall berhak untuk menolak permintaan untuk pemulangan dan/atau pertukaran jika tidak dimaklumkan oleh pihak pelanggan dalam masa satu (1) hari selepas penerimaan produk berkenaan.

4. Pelanggan akan dihubungi oleh DoctorOnCall dalam satu (1) hari dari permintaan pengembalian dan / atau pertukaran untuk memberitahu Pelanggan mengenai proses pengembalian dan / atau pertukaran.

5. Setelah mendapat persetujuan permintaan Pengembalian dan / atau Pertukaran, Pelanggan harus mengirimkan kembali Produk yang terkena ke alamat vendor seperti yang dinyatakan pada bungkusan yang diterima

6. Produk yang terjejas HARUS dikembalikan dalam keadaan asalnya yang baru, tidak terpakai, dengan kuantiti dan bungkusan dihantar kepada Pelanggan.

7 Untuk produk pemulihan, kerusi roda, produk elektronik, dan alat perubatan, semua produk mesti dikembalikan dalam kemasan asalnya dengan kabel, aksesori, dan dokumentasi termasuk manual dan kad jaminan yang utuh.

8. Kegagalan mengembalikan Produk seperti yang dijelaskan dalam klausa 6 dan 7 akan mengakibatkan pembatalan permintaan pengembalian dan / atau pertukaran, dan biaya apa pun yang timbul dalam pengiriman kembali paket kepada Pelanggan akan ditanggung oleh Pelanggan

9. Pengembalian Produk oleh Pelanggan tidak secara automatik menjamin pertukaran atau pengembalian dana. DoctorOnCall akan memeriksa Produk yang dikembalikan setelah menerima barang yang sama. Sekiranya syarat dalam klausa No. 6 dan 7 dari Dasar Pengembalian dan / atau Pertukaran ini telah dipenuhi, pengembalian dana / pertukaran akan dilakukan kepada Pelanggan, dan Pelanggan akan diganti oleh DoctorOnCall untuk setiap biaya kurir yang timbul dalam pengembalian Produk. . Slip pembayaran kurier hendaklah diberikan kepada DoctorOnCall untuk tujuan penggantian.

10. Semua penggantian atau pertukaran Produk akan dilaksanakan bergantung pada ketersediaan stok.

11. Sekiranya Produk yang dipesan dan ditagih tidak termasuk dalam pengiriman, DoctorOnCall akan mengembalikan nilai Produk tersebut kepada Pelanggan, atau mengganti Produk yang dipesan.

12. Sekiranya ada Produk yang tidak termasuk dalam reoder Pelanggan dikirimkan kepada Pelanggan, DoctorOnCall akan mengumpulkan Produk dari Pelanggan.

13. Sekiranya Pelanggan dikenakan biaya lebih dari nilai Produk seperti yang ditunjukkan di laman web ketika Pelanggan membuat Pesanannya, DoctorOnCall akan mengembalikan perbezaannya kepada Pelanggan.

14. Semua bayaran balik akan dibuat melalui kaedah pembayaran yang sama dalam 2 bulan. Penerimaan pengembalian wang oleh pelanggan akan bergantung pada jangka masa yang diperlukan oleh institusi kewangan untuk menyelesaikan pembayaran balik. DoctorOnCall tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan, kerosakan, kos atau perbelanjaan yang mungkin ditanggung oleh Pelanggan atau mana-mana orang yang disebabkan oleh kelewatan dalam institusi kewangan memproses pengembalian wang tersebut.

- Amaran Pengambilan Alkohol (Tidak Disarankan)
Mengambil Mendicof Syrup dengan alkohol mungkin mempunyai kesan tambahan dalam semakin teruk kesan sampingan seperti sakit kepala dan pening.Ia adalah selamat untuk mengambil alkohol dengan Mendicof Syrup kerana tiada interaksi ubat yang diketahui.Tiada kesan sampingan apabila digunakan bersama-sama dengan penggunaan alkohol.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)
Mendicof Syrup mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. Terdapat kajian terhad untuk menunjukkan risiko teratogenik daripada Mendicof Syrup dalam kedua-dua haiwan dan wanita hamil. Walau bagaimanapun, terdapat data diperhatikan bahawa penggunaan ini punca ubat cepat marah atau ubat pelali ke arah yang baru lahir. Tidak mengambil Mendicof Syrup sebelum berunding dengan doktor anda.Langkah perlindungan khas perlu diambil kira untuk menggunakan Mendicof Syrup semasa mengandung.Mendicof Syrup mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. kajian haiwan telah menunjukkan reaksi buruk kepada janin, bagaimanapun, terdapat kajian manusia yang terbatas. Manfaat daripada penggunaan di kalangan wanita hamil boleh melebihi risiko. Sila berjumpa dengan doktor sebelum mengambilnya.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Tidak Disarankan)
Mendicof Syrup boleh mengurangkan pengeluaran susu dan boleh dirembeskan dalam susu ibu. Mendicof Syrup adalah contraindicated dalam yang baru lahir dan bayi yang boleh menyebabkan kerengsaan dan ubat pelali. Sila berjumpa dengan doktor.Mendicof Syrup harus digunakan dengan berhati-hati semasa laktasi kerana tidak ada maklumat mengenai kehadiran Mendicof Syrup dalam susu ibu manusia.Mendicof Syrup boleh masuk ke dalam susu ibu. Oleh itu, berhati-hati perlu diambil apabila menetapkan Mendicof Syrup kepada ibu-ibu menyusukan anak.

Amaran Jika Memandu (Tidak Disarankan)
Jangan memandu kecuali anda sihat. Mendicof Syrup boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening, sakit kepala, dan kemerosotan psikomotor, semua yang boleh menjejaskan keupayaan anda untuk menumpukan perhatian dan memandu.Mendicof Syrup boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening, sakit kepala, semua yang boleh menjejaskan keupayaan anda untuk menumpukan perhatian dan memandu.Mendicof Syrup biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Keselamatan Organ Ginjal (Risiko Tinggi)
Mendicof Syrup harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit buah pinggang. 22% daripada dimakan Mendicof Syrup dikumuhkan tidak berubah dalam air kencing. kerosakan buah pinggang akan menyebabkan ubat yang terkumpul di dalam badan yang menyebabkan ketoksikan yang tidak diingini. Sila berjumpa dengan doktor.pelarasan dos Mendicof Syrup tidak diperlukan pada pesakit dengan penyakit buah pinggang.Penggunaan Mendicof Syrup tidak disyorkan pada pesakit dengan penyakit buah pinggang yang teruk. Sila berjumpa dengan doktor.

Keselamatan Organ Hati (Guna Dengan Berhati-hati)
Mendicof Syrup harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit hati. Mendicof Syrup dimetabolismekan dalam hati oleh enzim tertentu, CYP450. kemerosotan hati akan menjejaskan farmakokinetik Mendicof Syrup dan membawa kepada kesan sampingan yang tidak diingini. pelarasan dos Mendicof Syrup mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.No titratan dos Mendicof Syrup diperlukan pada pesakit dengan penyakit hati.Mendicof Syrup jarang membawa kepada apa-apa kemerosotan hepatik melainkan pada pesakit tua. pelarasan dos Mendicof Syrup mungkin needed.Please berjumpa dengan doktor.

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

-
Dermatitis, ubat pelali, CNS kemurungan, Psikomotor kemerosotan nilai, Sakit kepala, berdebar-debar, Sawan, Berpeluh, Tremor, myalgia, Gangguan tidur, gangguan perut

gangguan, Insomnia, Confusion, Mengantuk, kemurungan pernafasan, sindrom Serotonin pening, loya, muntah, Gastro-usus

mulut kering, Kebimbangan, Kegelisahan, Tremor, Insomnia, kadar jantung meningkat, tidak tetap hati irama, berdebar-debar, Peningkatan BP, Mual, Muntah, Sakit kepala, pengekalan kencing pada lelaki dan ruam kulit

-
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
natasya amira
5/5
A very good services 😊
Ainul Basyirah
5/5
Life becomes easier with this kind of service. Wish I've known it sooner. No need to leave the house simply to meet a doctor and get medications. Definitely recommended.
Fion Khor
5/5
Excellent service and fast reply. Highly recommended.

Maklumat dikemas kini pada: : Sat Aug 13 2022 20:25:08 GMT+0800 (Malaysia Time) 4.9

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Mendicof Syrup boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Mendicof Syrup boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.