Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
0
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Mycofit 500mg Tablet - DoctorOnCall

Mycofit 500mg Tablet

CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Secara Percuma Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 294.00
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian
50 tabs (box)

Pilih Varian

Baucar
Shipping
Special order (Standard Delivery Only)


Special Order (Standard Delivery Only)

This product is not readily stocked and needs to be pre-ordered. Kindly expect 7-10 working days to receive your product. Once the product has been ordered by our supplier, this order cannot be cancelled. This product cannot be delivered via the express delivery shipping option.
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Secara Percuma Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.

Terms & Conditions

100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.
Kuantiti
Terhad kepada 3 unit seorang

Product Added to Your Cart

Mycofit 500mg Tablet - DoctorOnCall

Mycofit 500mg Tablet

RM 294.00

Produk Serupa

Bahan Aktif

mycophenolate mofetil 

Pengenalan Mycofit 500mg Tablet

Mycofit 500mg Tablet tergolong dalam kumpulan ubat yang dipanggil imunosupresan. Ikuti nasihat doktor anda apabila mengambil ubat ini. Ia mesti dimakan semasa perut kosong sekurang-kurangnya 1 jam sebelum atau 2 jam selepas makan. Telan secara keseluruhan jangan hancurkan,  kunyah, atau memecahkannya. Ambil ubat setiap hari,  manfaatkan sepenuhnya dan terus mengambilnya walaupun anda merasa sihat. Wanita hamil dan menyusukan anak harus mengambil ubat ini selepas merujuk kepada doktor dan berhati-hati. Sebelum mengambil ubat ini, beritahu doktor jika anda mempunyai simptom jangkitan atau mengalami lebam atau pendarahan yang tidak dapat dijelaskan. Anda juga boleh memberitahu doktor tentang ubat lain yang anda ambil yang boleh mempengaruhi ubat ini. Anda perlu menjalani ujian darah setiap hari untuk memantau sebarang peningkatan jumlah sel darah anda dan tahap gula dan kolesterol dalam darah.

Cara Penggunaan Mycofit 500mg Tablet

Untuk kegunaan oral sahaja. Telan ubat ini dengan air. Jangan kunyah, potong atau hancurkan. Ubat ini sebaiknya diambil pada masa yang tetap.

Amaran Pengambilan Alkohol (Selamat)
Ia adalah selamat untuk mengambil alkohol dengan Mycofit 500mg Tablet kerana tiada interaksi ubat yang diketahui.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)
Mycofit 500mg Tablet mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa hamil kerana terdapat bukti risiko janin manusia. Ia contraindicated melainkan jika tidak ada rawatan alternatif untuk mengelakkan penolakan.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Tidak Disarankan)
Tidak ada maklumat mengenai kehadiran Mycofit 500mg Tablet dalam susu ibu manusia. Oleh itu, Mycofit 500mg Tablet contraindicated untuk digunakan semasa menyusukan anak kerana kesan buruk yang mungkin.

Amaran Jika Memandu (Tidak Disarankan)
Mycofit 500mg Tablet mempunyai pengaruh yang sederhana kepada keupayaan untuk memandu kerana ia boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening, sakit kepala, loya atau keletihan.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)
Pada pesakit dengan kerosakan buah pinggang yang kronik, Mycofit 500mg Tablet harus digunakan dengan berhati-hati kerana dos tertentu harus dielakkan dan dititratkan. Sila berjumpa dengan doktor.

Keselamatan Organ Hati (Guna Dengan Berhati-hati)
pelarasan dos Mycofit 500mg Tablet tidak perlu pada pesakit dengan penyakit hati.

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

jangkitan bakteria dan kulat, kanser kulit, Anemia, Lebam, keliru dan keliru, Kesukaran untuk tidur (Insomnia), Pening, Sakit kepala, tinggi atau tekanan darah rendah, Tremor

Polisi Pengembalian/Pembatalan

PEMBATALAN

Anda Tidak Diizinkan Membatalkan Pesanan Setelah Pesanan Dipilih dan Dibungkus Oleh Pembekal Kami.

KEMBALI DAN / ATAU PERTUKARAN

Anda Boleh Mengembalikan Dan / Atau Menukar Produk Anda Kerana Sebab-Sebab Berikut: Sekiranya Sebarang Produk Dihantar Dalam Keadaan Yang Rosak Atau Cacat; Atau Sekiranya Produk Telah Luput Atau Hampir Luput (Kurang Dari 6 Bulan); Atau Sekiranya Produk Yang Dihantar Berbeza Dari Yang Dipesan "Perubahan Pikiran" Tidak Diizinkan Sebagai Sebab Pengembalian Dan / Atau Permintaan Pertukaran Untuk Pengembalian Dan / Atau Pertukaran Hendaklah Diterima Dalam Satu (1) Hari Menerima Pesanan Melalui E-mel (Contact@Doctoroncall.Com.My) Atau Telefon (+60102151669).

Lihat Lebih

PEMBATALAN

Anda Tidak Diizinkan Membatalkan Pesanan Setelah Pesanan Dipilih dan Dibungkus Oleh Pembekal Kami.

KEMBALI DAN / ATAU PERTUKARAN

1- Pengembalian dan / atau Pertukaran Produk dapat diatur dengan alasan berikut:

a. Sekiranya Produk dihantar dalam keadaan rosak atau cacat; atau
b. Sekiranya Produk telah luput atau hampir tamat (kurang dari 6 bulan); atau
c. Sekiranya produk yang dihantar berbeza dengan yang dipesan
d. "Perubahan fikiran" tidak dibenarkan sebagai alasan untuk kembali dan / atau bertukar.

2. Pelanggan akan memeriksa Produk dengan segera setelah menerima sebarang kekurangan dan / atau kerosakan.

3. Sekiranya pelanggan memenuhi syarat pada Klausa 1 bagi kriteria untuk pemulangan dan/atau pertukaran seperti yang dinyatakan, pelanggan berkenaan hendaklah menghubungi pihak khidmat pelanggan kami melalui emel contact@doctoroncall.com.my atau hubungi kami di talian 03-80482000 dalam masa satu (1) hari selepas menerima produk berkenaan. DoctorOnCall berhak untuk menolak permintaan untuk pemulangan dan/atau pertukaran jika tidak dimaklumkan oleh pihak pelanggan dalam masa satu (1) hari selepas penerimaan produk berkenaan.

4. Pelanggan akan dihubungi oleh DoctorOnCall dalam satu (1) hari dari permintaan pengembalian dan / atau pertukaran untuk memberitahu Pelanggan mengenai proses pengembalian dan / atau pertukaran.

5. Setelah mendapat persetujuan permintaan Pengembalian dan / atau Pertukaran, Pelanggan harus mengirimkan kembali Produk yang terkena ke alamat vendor seperti yang dinyatakan pada bungkusan yang diterima

6. Produk yang terjejas HARUS dikembalikan dalam keadaan asalnya yang baru, tidak terpakai, dengan kuantiti dan bungkusan dihantar kepada Pelanggan.

7 Untuk produk pemulihan, kerusi roda, produk elektronik, dan alat perubatan, semua produk mesti dikembalikan dalam kemasan asalnya dengan kabel, aksesori, dan dokumentasi termasuk manual dan kad jaminan yang utuh.

8. Kegagalan mengembalikan Produk seperti yang dijelaskan dalam klausa 6 dan 7 akan mengakibatkan pembatalan permintaan pengembalian dan / atau pertukaran, dan biaya apa pun yang timbul dalam pengiriman kembali paket kepada Pelanggan akan ditanggung oleh Pelanggan

9. Pengembalian Produk oleh Pelanggan tidak secara automatik menjamin pertukaran atau pengembalian dana. DoctorOnCall akan memeriksa Produk yang dikembalikan setelah menerima barang yang sama. Sekiranya syarat dalam klausa No. 6 dan 7 dari Dasar Pengembalian dan / atau Pertukaran ini telah dipenuhi, pengembalian dana / pertukaran akan dilakukan kepada Pelanggan, dan Pelanggan akan diganti oleh DoctorOnCall untuk setiap biaya kurir yang timbul dalam pengembalian Produk. . Slip pembayaran kurier hendaklah diberikan kepada DoctorOnCall untuk tujuan penggantian.

10. Semua penggantian atau pertukaran Produk akan dilaksanakan bergantung pada ketersediaan stok.

11. Sekiranya Produk yang dipesan dan ditagih tidak termasuk dalam pengiriman, DoctorOnCall akan mengembalikan nilai Produk tersebut kepada Pelanggan, atau mengganti Produk yang dipesan.

12. Sekiranya ada Produk yang tidak termasuk dalam reoder Pelanggan dikirimkan kepada Pelanggan, DoctorOnCall akan mengumpulkan Produk dari Pelanggan.

13. Sekiranya Pelanggan dikenakan biaya lebih dari nilai Produk seperti yang ditunjukkan di laman web ketika Pelanggan membuat Pesanannya, DoctorOnCall akan mengembalikan perbezaannya kepada Pelanggan.

14. Semua bayaran balik akan dibuat melalui kaedah pembayaran yang sama dalam 2 bulan. Penerimaan pengembalian wang oleh pelanggan akan bergantung pada jangka masa yang diperlukan oleh institusi kewangan untuk menyelesaikan pembayaran balik. DoctorOnCall tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan, kerosakan, kos atau perbelanjaan yang mungkin ditanggung oleh Pelanggan atau mana-mana orang yang disebabkan oleh kelewatan dalam institusi kewangan memproses pengembalian wang tersebut.

- Amaran Pengambilan Alkohol (Selamat)
Ia adalah selamat untuk mengambil alkohol dengan Mycofit 500mg Tablet kerana tiada interaksi ubat yang diketahui.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)
Mycofit 500mg Tablet mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa hamil kerana terdapat bukti risiko janin manusia. Ia contraindicated melainkan jika tidak ada rawatan alternatif untuk mengelakkan penolakan.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Tidak Disarankan)
Tidak ada maklumat mengenai kehadiran Mycofit 500mg Tablet dalam susu ibu manusia. Oleh itu, Mycofit 500mg Tablet contraindicated untuk digunakan semasa menyusukan anak kerana kesan buruk yang mungkin.

Amaran Jika Memandu (Tidak Disarankan)
Mycofit 500mg Tablet mempunyai pengaruh yang sederhana kepada keupayaan untuk memandu kerana ia boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening, sakit kepala, loya atau keletihan.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)
Pada pesakit dengan kerosakan buah pinggang yang kronik, Mycofit 500mg Tablet harus digunakan dengan berhati-hati kerana dos tertentu harus dielakkan dan dititratkan. Sila berjumpa dengan doktor.

Keselamatan Organ Hati (Guna Dengan Berhati-hati)
pelarasan dos Mycofit 500mg Tablet tidak perlu pada pesakit dengan penyakit hati.

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

-
jangkitan bakteria dan kulat, kanser kulit, Anemia, Lebam, keliru dan keliru, Kesukaran untuk tidur (Insomnia), Pening, Sakit kepala, tinggi atau tekanan darah rendah, Tremor

-
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
Deee Azman
5/5
The best online pharmacy in Malaysia. Easy to deal and 5 stars customer service i rated. World class service.
Paul Smith
5/5
great service and easy to get experienced Doctor
Bilal Malik
5/5
Good Quality Service

Maklumat dikemas kini pada: : Sun Nov 27 2022 12:23:05 GMT+0800 (Malaysia Time) 4.9

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Mycofit 500mg Tablet boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Mycofit 500mg Tablet boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.