Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Progynova 2mg Tablet 28s - DoctorOnCall Farmasi Online
Progynova 2mg Tablet 28s - DoctorOnCall Farmasi Online
Progynova 2mg Tablet 28s - DoctorOnCall Farmasi Online Progynova 2mg Tablet 28s - DoctorOnCall Farmasi Online

Progynova 2mg Tablet 28s

Anda dinasihatkan untuk berunding dengan pakar perubatan sebelum mengambil produk ini
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 33.00
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian

Pilih Varian

Baucar
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.
Kuantiti
Terhad kepada 6 unit seorang
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.

Product Added to Your Cart

Progynova 2mg Tablet 28s - DoctorOnCall Farmasi Online

Progynova 2mg Tablet 28s

RM 33.00

Product Overview

Produk Serupa
Progynova 1mg Tablet - DoctorOnCall Farmasi Online Progynova 1mg Tablet
RM 33.90
Divigel 0.1% Gel - DoctorOnCall Farmasi Online Divigel 0.1% Gel
RM 62.10
Qlaira Tablet - DoctorOnCall Farmasi Online Qlaira Tablet
RM 78.40

Cara Penggunaan Progynova 2mg Tablet 28s

Untuk kegunaan oral sahaja. Telan ubat ini dengan air. Jangan kunyah, potong atau hancurkan. Ubat ini sebaiknya diambil pada masa yang tetap.

Jenama

Bayer

Bahan Aktif

oestradiol 

Kesan Sampingan

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Risiko kanser payudara, kanser endometrium atau ovari, pendarahan Breakthrough dan mengesan, serangan Dementia, Jantung, Strok, trombosis vena dalam, penyakit Pundi hempedu, Gynecomastia, Hipertensi, tahap kolesterol Meningkatkan, loya, muntah, cirit-birit

Amaran Langkah berjaga-jaga

Amaran Pengambilan Alkohol (Tidak Disarankan)

Ia tidak digalakkan untuk mengambil alkohol dengan Progynova 2mg Tablet 28s kerana kajian telah mendapati bahawa kombinasi yang boleh meningkatkan risiko kanser payudara. Alkohol boleh meningkatkan tahap estrogen dan dengan itu, estrogen tambahan dan Progynova 2mg Tablet 28s sintetik menyebabkan terlalu banyak estrogen.

Amaran Jika Hamil (Risiko Tinggi)

Progynova 2mg Tablet 28s contraindicated dalam kehamilan dan dengan itu rawatan perlu ditarik balik sebaik sahaja kehamilan didiagnosis.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Tidak Disarankan)

Progynova 2mg Tablet 28s tidak boleh digunakan semasa menyusu.

Amaran Jika Memandu (Selamat)

Progynova 2mg Tablet 28s biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)

Pada pesakit dengan disfungsi buah pinggang, mereka harus diperhatikan dengan teliti apabila menggunakan Progynova 2mg Tablet 28s kerana ia boleh menyebabkan pembendungan cecair.

Keselamatan Organ Hati (Guna Dengan Berhati-hati)

Ia adalah disyorkan untuk mengelakkan menggunakan Progynova 2mg Tablet 28s pada pesakit dengan penyakit hati. Jika perlu, ia tidak perlu diberi semasa penyakit akut dan perlu diberikan sebaik-baiknya melalui laluan transdermal. Laluan ini memintas hati dan dengan itu, tidak akan mengganggu enzim hepatik dan protein yang dihasilkan di dalam hati.

Penafian

Maklumat dikemas kini pada: Fri Jun 14 2024 15:38:02 GMT+0800 (Malaysia Time) Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia. Progynova 2mg Tablet 28s boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Progynova 2mg Tablet 28s boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
KK Ng
5/5
It was really easy to speak to a doctor and get my meds without queuing up. Will use again next time!
Naqeeb Ashraf
5/5
top notch online service that we can get just by sitting at home. very useful and helpful as well in getting me the infos about the medications that i needed. keep it up!
Rezela Azhari
5/5
very fast reply via whatsapp and over the phone. convenience for me to get the medicine as just done the surgery. recommended for those who have busy lifetime and having issue with transport.