Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses - DoctorOnCall Farmasi Online
Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses - DoctorOnCall Farmasi Online
Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses - DoctorOnCall Farmasi Online Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses - DoctorOnCall Farmasi Online

Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses

Anda dinasihatkan untuk berunding dengan pakar perubatan sebelum mengambil produk ini
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 208.39
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian

Pilih Varian

Baucar
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.
Kuantiti
Terhad kepada 6 unit seorang
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.

Product Added to Your Cart

Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses - DoctorOnCall Farmasi Online

Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses

RM 208.39

Sering Dibeli Bersama
Vicks Inhaler - DoctorOnCall Farmasi Online
RM 10.20
Ventolin 100mcg Evohaler - DoctorOnCall Farmasi Online
RM 29.70

Product Overview

Produk Serupa

Cara Penggunaan Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses

Sebelum anda menggunakan alat respimat untuk pertama kalinya, anda perlu memasang & prime-kan alat ini. Untuk menggunakan alat respimat, pegang tegak dengan penutupnya ditutup dan putar bahagian bawah yang jernih sebanyak setengah putaran sehingga terdengar satu klik. Buka penutup dan hembus nafas dengan perlahan dengan mengalihkan alat respimat anda. Letakkan corong mulut di antara gigi tanpa menggigit dan bentuk kedapan yang baik dengan bibir anda. Lepaskan dos sambil tarik nafas dengan kuat dan dalam dan tahan nafas selama 5-10 saat atau selagi selesa. Tanggalkan inhaler dari mulut sambil menahan nafas. Hembus nafas dengan perlahan dengan mengalihkan alat respimat. Sekiranya anda perlu mengulangi dos anda, ulangi langkah di atas

Jenama

Boehringer Ingelheim

Bahan Aktif

tiotropium 

Dikilangkan oleh

Boehringer Ingelheim

Kesan Sampingan

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

mulut kering, tindak balas Alahan, Pening, serak suara, debaran jantung, gangguan Visual, jangkitan paru-paru

Amaran Langkah berjaga-jaga

Amaran Pengambilan Alkohol (Tidak Disarankan)

Tidak ada interaksi yang diketahui antara alkohol dan Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses apabila dimakan bersama. Walau bagaimanapun, alkohol juga menyebabkan pening, penglihatan kabur dan mulut kering yang mungkin akan memudaratkan pesakit yang mengalami kesan sampingan Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)

Kajian haiwan tidak menunjukkan sebarang ketoksikan pembiakan dan terdapat data terhad Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses pada wanita hamil. Oleh itu, Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses tidak digalakkan untuk digunakan semasa mengandung. Sila dapatkan nasihat doktor.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Tidak Disarankan)

Kajian haiwan telah menunjukkan sedikit pengeluaran Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses dalam susu haiwan tetapi ia tidak diketahui dalam susu manusia. Oleh itu, penggunaan Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses tidak digalakkan semasa menyusukan anak. Sila dapatkan nasihat doktor.

Amaran Jika Memandu (Selamat)

Tidak ada kajian mengenai kesan Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)

Pelarasan dos diperlukan untuk pesakit dengan kemerosotan buah pinggang yang sederhana dan teruk.

Keselamatan Organ Hati (Guna Dengan Berhati-hati)

Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses adalah selamat untuk digunakan pada pesakit yang mempunyai masalah hati.

Penafian

Maklumat dikemas kini pada: Mon Jun 10 2024 15:15:02 GMT+0800 (Malaysia Time) Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia. Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Spiriva Respimat 2.5 mcg Inhalation Solution 60 doses boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
KK Ng
5/5
Good experience talking with a doctor online!Medicine delivered to your doorstep at low prices!
Bilal Malik
5/5
Good Quality Service
Ryan Gooi
5/5
Amazing service.. early morning reply as well.. and the price is reasonable. Big thumbs for DOC.