Find COVID Test

Book a slot to get tested in the comfort of your car, at the clinic or at home

Health Screening

Best healthcare packages in Malaysia at affordable prices tailored to your individual healthcare and wellness needs.

Ask DOC

Malaysia"s #1Health Forum. Ask any health related questions to our doctors anonymously

Book Specialist

Check out our latest hospital partners and specialist services now available for online video and phone consultation!

Consult Doctor

Consult With A Doctor Online Video Call, Audio Call or Chat Privately from RM19.99

Agrylin 500mcg Capsule

Preskripsi Diperlukan Tidak mempunyai preskripsi? Klik di sini

RM 961.00
 Cashback
Voucher
Pesanan Khas
Memerlukan 7-10 hari untuk dihantar dan preskripsi yang sah
Pembungkusan

Pilih Varian dan KuantitiDikilangkan oleh

Takeda Pharmaceuticals

Bahan Aktif

anagrelide 

Cara Penggunaan Agrylin 500mcg Capsule

Untuk kegunaan oral sahaja. Telan sebiji ubat ini dengan air. Jangan kunyah, potong atau hancurkan. Ubat ini sebaiknya diambil pada masa yang tetap.
Langkah berjaga-jaga bagi Agrylin 500mcg Capsule

-
Amaran Pengambilan Alkohol( Tidak Disarankan )
Adalah tidak selamat untuk mengambil alkohol dengan Agrylin 500mcg Capsule. Mengambil Agrylin 500mcg Capsule boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening, keletihan dan tachycardia atau berdebar-debar. Oleh itu, penggunaan kedua-dua Alkohol dan Agrylin 500mcg Capsule boleh membawa kepada tambahan kesan yang boleh membahayakan.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)
Agrylin 500mcg Capsule mungkin tidak selamat untuk penggunaan semasa mengandung. kajian haiwan menunjukkan ketoksikan kepada janin pembangunan, bagaimanapun, terdapat kajian manusia yang terhad mengenai kesan Agrylin 500mcg Capsule pada janin. Ia hanya boleh digunakan jika faedah melebihi risiko. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Jika Menyusukan Bayi ( Data Terhad )
Perkumuhan Agrylin 500mcg Capsule dalam manusia susu tidak diketahui. data yang terdapat di haiwan telah menunjukkan perkumuhan Agrylin 500mcg Capsule / metabolit dalam susu. Menyusukan anak perlu dihentikan semasa rawatan dengan Agrylin 500mcg Capsule sebagai risiko kepada / bayi yang baru lahir tidak boleh dikecualikan.

Amaran Jika Memandu ( Tidak Disarankan )
Agrylin 500mcg Capsule biasa menyebabkan pening. Jika kesan pengalaman pesakit sebelah seperti pening, ia tidak digalakkan untuk memandu kereta atau mengendalikan jentera.

Keselamatan Organ Ginjal ( Risiko Tinggi )
Agrylin 500mcg Capsule adalah contraindicated dalam pesakit yang mempunyai penyakit buah pinggang sedehana hingga teruk terutama dengan kurang daripada CRC 50ml / min.

Keselamatan Organ Hati ( Risiko Tinggi )
Agrylin 500mcg Capsule contraindicated pada pesakit dengan kegagalan hati. Sila berjumpa dengan doktor.
Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Anemia, pengekalan cecair, Pening, tachycardia, debaran jantung Cirit-birit, muntah-muntah, perut kembung, sakit perut, Rash, Keletihan

N/A

Polisi Pengembalian/Pembatalan

Butiran Penulis
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua UlasanLihat Semua Ulasan
KL Wong
5/5
Very good response and service. Made an order for meds via whatsapp and the team responded very well & helped with the prescription. Same day delivery, too.
Faizah Ismail
5/5
Was having some health issue and too busy to run to a clinic, doctoroncall helps me to get the medical advice i need about my condition
Subhash Surana
5/5
Highly recommended as now you can get medicines delivered to home on same day and no need to go to find a pharmacy and then medicines as you just can order online and at cheaper rates than the usual clinic and pharmacy's rates.

Maklumat dikemas kini pada: : Fri Jul 02 2021 16:14:13 GMT+0800 (Malaysia Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Agrylin 500mcg Capsule boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Agrylin 500mcg Capsule boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.

Perlu Bantuan?