Cari Ujian COVID

Tempah slot untuk diuji dalam keselesaan kereta anda, di klinik atau di rumah

Saringan Kesihatan

Pakej penjagaan kesihatan terbaik di Malaysia dengan harga yang berpatutan disesuaikan dengan keperluan kesihatan dan kesihatan individu anda.

Tanya Doktor

Forum Kesihatan # 1 Malaysia. Kemukakan pertanyaan berkaitan kesihatan kepada doktor kami secara peribadi

Atur Temu Janji Dengan Pakar

Cari hospital dan perkhidmatan pakar terkini untuk konsultasi video & telefon dalam talian!

Konsultasi Doktor

Cakap dengan Doktor melalui Panggilan Video, Panggilan Audio atau Sembang Dalam Talian secara peribadi dari RM19.99

0
EN

Kehabisan stok

Pabron Cough-D Syrup

Preskripsi Diperlukan Tidak mempunyai preskripsi? Klik di sini

RM 18.00
Pembungkusan
Select Variant
Produk kehabisan stok.  Pilih produk alternatif di bawah, atau bercakap dengan ahli farmasi kami.
, ,
Produk Serupa
Sering Dibeli Bersama

Cara Penggunaan Pabron Cough-D Syrup

Untuk kegunaan oral sahaja. Periksa label untuk melihat arahan sebelum menggunakan ubat ini. Goncang sebelum guna. Sukat menggunakan sudu penyukat yang disediakan. Ubat ini diambil secara makan.
Amaran Pengambilan Alkohol (Tidak Disarankan)
Ia adalah selamat untuk mengambil alkohol dengan Pabron Cough-D Syrup kerana tiada interaksi ubat yang diketahui.Tiada kesan sampingan apabila digunakan bersama-sama dengan penggunaan alkohol.Ia membuktikan bahawa pengambilan Pabron Cough-D Syrup bersama alkohol akan meningkatkan kesan sampingan seperti pening, mengantuk, keliru dan kesukaran untuk menumpukan perhatian. Oleh itu, ia tidak digalakkan untuk anda mengambil alkohol dengan Pabron Cough-D Syrup.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)
Langkah perlindungan khas perlu diambil kira untuk menggunakan Pabron Cough-D Syrup semasa mengandung.Pabron Cough-D Syrup mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. kajian haiwan telah menunjukkan reaksi buruk kepada janin, bagaimanapun, terdapat kajian manusia yang terbatas. Manfaat daripada penggunaan di kalangan wanita hamil boleh melebihi risiko. Sila berjumpa dengan doktor sebelum mengambilnya.Pabron Cough-D Syrup kini tidak diklasifikasikan kepada mana-mana kategori kehamilan oleh US FDA .

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Data Terhad)
Pabron Cough-D Syrup harus digunakan dengan berhati-hati semasa laktasi kerana tidak ada maklumat mengenai kehadiran Pabron Cough-D Syrup dalam susu ibu manusia.Pabron Cough-D Syrup boleh masuk ke dalam susu ibu. Oleh itu, berhati-hati perlu diambil apabila menetapkan Pabron Cough-D Syrup kepada ibu-ibu menyusukan anak.Pabron Cough-D Syrup dikeluarkan dalam susu ibu dalam jumlah kecil. Walau bagaimanapun, tidak ada bukti mengenai kesan Pabron Cough-D Syrup dalam bayi menyusu. Pabron Cough-D Syrup mungkin selamat digunakan semasa menyusukan anak kerana kebanyakan antihistamin serasi untuk digunakan semasa menyusukan bayi. Sila dapatkan nasihat doktor.

Amaran Jika Memandu (Tidak Disarankan)
Pabron Cough-D Syrup boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening, sakit kepala, semua yang boleh menjejaskan keupayaan anda untuk menumpukan perhatian dan memandu.Pabron Cough-D Syrup biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu. Jangan memandu kecuali anda sihat.Jangan memandu kecuali anda sihat. Pabron Cough-D Syrup boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening, sakit kepala, loya, atau menenangkan, di mana semua ini boleh menjejaskan keupayaan anda untuk menumpukan perhatian dan memandu.

Keselamatan Organ Ginjal (Risiko Tinggi)
pelarasan dos Pabron Cough-D Syrup tidak diperlukan pada pesakit dengan penyakit buah pinggang.Penggunaan Pabron Cough-D Syrup tidak disyorkan pada pesakit dengan penyakit buah pinggang yang teruk. Sila berjumpa dengan doktor.Pabron Cough-D Syrup harus digunakan dengan berhati-hati dalam pesakit buah pinggang sederhana dan teruk. Pelarasan dos Pabron Cough-D Syrup mungkin diperlukan. Sila dapatkan nasihat doktor.

Keselamatan Organ Hati (Data Terhad)
No titratan dos Pabron Cough-D Syrup diperlukan pada pesakit dengan penyakit hati.Pabron Cough-D Syrup jarang membawa kepada apa-apa kemerosotan hepatik melainkan pada pesakit tua. pelarasan dos Pabron Cough-D Syrup mungkin needed.Please berjumpa dengan doktor.Pabron Cough-D Syrup harus digunakan dengan berhati-hati untuk pesakit hati kerana Pabron Cough-D Syrup dimetabolismekan dalam hati untuk membentuk derivatif carboxylated. Pelarasan dos Pabron Cough-D Syrup mungkin diperlukan. Sila dapatkan nasihat doktor.
Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

gangguan, Insomnia, Confusion, Mengantuk, kemurungan pernafasan, sindrom Serotonin pening, loya, muntah, Gastro-usus

mulut kering, Kebimbangan, Kegelisahan, Tremor, Insomnia, kadar jantung meningkat, tidak tetap hati irama, berdebar-debar, Peningkatan BP, Mual, Muntah, Sakit kepala, pengekalan kencing pada lelaki dan ruam kulit

Kecerian pada kanak-kanak, kelemahan otot, pening, sakit kepala, menenangkan, loya, cirit-birit, aritmia, mulut kering, gangguan visual, pengekalan kencing

Polisi Pengembalian/Pembatalan

Butiran Penulis
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua UlasanLihat Semua Ulasan
Nor Shafahana Shaik Abdul Shukkor
5/5
DoctorOnCall medical delivery is super fast and convenient. I received my meds in less than 3 hrs. Awesome!
KL Wong
5/5
Very good response and service. Made an order for meds via whatsapp and the team responded very well & helped with the prescription. Same day delivery, too.
Farish Ziegler
5/5
Very pleased when I deal with DoctorOnCall. Very low price and get free shipping. Very helpful to all customers, each question asked is answered promptly. Thank you

Maklumat dikemas kini pada: : Tue Jul 19 2022 12:42:05 GMT+0800 (Malaysia Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Pabron Cough-D Syrup boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Pabron Cough-D Syrup boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.