Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s - DoctorOnCall Farmasi Online
Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s - DoctorOnCall Farmasi Online
Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s - DoctorOnCall Farmasi Online Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s - DoctorOnCall Farmasi Online

Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s

Anda dinasihatkan untuk berunding dengan pakar perubatan sebelum mengambil produk ini
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 15.50
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian

Pilih Varian

Baucar
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.
Kuantiti
Terhad kepada 6 unit seorang
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.

Product Added to Your Cart

Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s - DoctorOnCall Farmasi Online

Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s

RM 15.50

Product Overview

Produk Serupa

Cara Penggunaan Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s

Ubat ini tidak boleh dikendalikan dengan tangan yang basah. Ia mesti dimakan dengan membiarkan ubat ini cair di dalam mulut perlahan-lahan. Jangan kunyah atau telah. Ubat ini mungkin mengambil sedikit masa untuk larut sepenuhnya.

Jenama

iNova

Bahan Aktif

Benzydamine+Cetylpyridinium Cl 

Dikilangkan oleh

iNova Pharmaceuticals

Kesan Sampingan

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.
Selain dari fungsi tersebut Difflam Lozenges dan kegunaannya, mungkin terdapat kesan sampingan yang dikaitkan dengan ubat ini. Sila lihat senarai di bawah:
 1. Kebas mulut
 2. Kering tekak
 3. Kehausan
 4. Panas mulut
 5. Loya
 6. Muntah
 7. Sakit kepala
 8. Mengantuk
 9. Gangguan deria rasa
 10. Kering mulut
 11. Sesemut
 
Walaupun beberapa simptom biasa terjadi, terdapat simptom yang lebih jarang berlaku.Jika anda mengalami sebarang simptom (samada disenaraikan di atas atau tidak), sila bercakap dengan doktor dengan segera. Anda juga perlu merujuk nasihat doktor jika mengalami pengaburan penglihatan atau ruam kulit. Senarai di atas mungkin tidak lengkap dan sila maklumkan jika anda mengalami simptom lain. Simptom-simptom ini lebih terserlah jika ubat diguna secara berpanjangan.


Amaran Langkah berjaga-jaga

Langkah berjaga-jaga bagi Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s

Before taking Difflam Lozenges , please refer to the doctor's advice especially if you have any of the following illnesses. Contraindicated disease:
-Allergies to Difflam Lozenges  or any other of its ingredients
-Liver disease
-Kidney problems
-It is not recommended for use by babies. Please keep it away from them.
-Hypersensitivity
-Breastfeeding
-Pregnancy

Please stop taking the medication if you have the following symptoms.


Before you take this medicine, please tell your doctor about all the medicines you take. Remember the following:

-Avoid excessive exposure to sunlight
-Avoid using this medicine in prolonged time
-Alcohol may affect your liver if taken with this medicine
Tell your doctor about any other illness you are experiencing or about your other medications
use. Do not stop taking medicines that have been determined by the doctor

Amaran Pengambilan Alkohol (Selamat)

Ia umumnya selamat untuk mengambil alkohol dengan Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s. Alkohol tidak mempunyai interaksi yang diketahui dengan Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s.

Amaran Jika Hamil (Data Terhad)

Data terhad dari penggunaan Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s semasa kehamilan. Dapatkan nasihat doktor atau ahli farmasi anda sebelum bermula pada ubat.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Data Terhad)

Data terhad dari penggunaan Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s semasa ibu menyusu. Dapatkan nasihat doktor atau ahli farmasi anda sebelum bermula pada ubat.

Amaran Jika Memandu (Selamat)

Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s biasanya tidak memberi kesan kepada keupayaan untuk memandu.

Keselamatan Organ Ginjal (Selamat)

Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s umumnya selamat digunakan pada pesakit dengan penyakit buah pinggang. Terdapat penyerapan sistemik minimum Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s.

Keselamatan Organ Hati (Selamat)

Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s umumnya selamat digunakan pada pesakit dengan penyakit hati. Terdapat penyerapan sistemik minimum Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s.

Penafian

Maklumat dikemas kini pada: Sun Apr 07 2024 15:40:01 GMT+0800 (Malaysia Time) Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia. Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Difflam Anti-inflammatory Anti-Bacterial Lozenges (Raspberry) 8s boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
Vivian Chia
5/5
Good service and very accommodative.. fast responses and reasonable price. I'll definitely recommend this to my family and friends!
filza aqilah Azmi
5/5
Such a good services. Just consult the doctors online and my medication was delivered to the doorstep as promised. Not waste my time to que up. Thank you!
Airis Lens
5/5
Good service and fast response.. recommended