Mata

Pesan Semula

0

Troli

Akaun

Kit Ujian Air liur
Ujian COVID-19
Saringan Kesihatan
Vaksin COVID-19
Kawalan Paras Gula
Kawalan Paras Kolesterol
Kawalan Tekanan Darah
Melegakan Kesakitan
Masalah Kesihatan Lelaki
Perancangan Keluarga
Vitamins A-Z
Carian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
Pembelian Terdahulu
Padam Carian Terdahulu
0
EN

Baucar Ditebus!

Baucar akan ditebus secara automatik semasa checkout

*Terhad untuk 1 penggunaan bagi setiap pelanggan

*DOC berhak untuk membatalkan tebusan baucar dan sebarang pembelian yang berkaitan sekiranya baucar digunakan lebih dari sekali

Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml - DoctorOnCall Farmasi Online
Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml - DoctorOnCall Farmasi Online
Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml - DoctorOnCall Farmasi Online Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml - DoctorOnCall Farmasi Online

Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml

Anda dinasihatkan untuk berunding dengan pakar perubatan sebelum mengambil produk ini
CLOSE
Preskripsi Diperlukan
Ubat ini memerlukan preskripsi yang sah dari doktor.
Tidak Mempunyai Preskripsi? Dapatkan Preskripsi Dengan Doktor Kami Hari Ini.
LANGKAH 1
Semak pesanan anda.
LANGKAH 2
Buat pembayaran.
LANGKAH 3
Doktor kami akan menghubungi anda dalam masa 1 jam selepas pembelian anda.
RM 25.00
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
ic_fluent_signed_24_filledCreated with Sketch. 100% Sahih
Mesra Muslim
Pilih Varian
60ml

Pilih Varian

Baucar
CLOSE
Terma & Syarat
100% Sahih
Kami memastikan bahawa semua produk farmaseutikal kami termasuk suplemen kesihatan dan persediaan tradisional didaftarkan dengan Drug Control Authority (DCA) Malaysia
Penghantaran percuma untuk order melebihi RM120
Nikmati penghantaran percuma dengan setiap perbelanjaan minimum RM120.
Kuantiti

Product Added to Your Cart

Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml - DoctorOnCall Farmasi Online

Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml

RM 25.00

Sering Dibeli Bersama
Produk Serupa
Sering Dibeli Bersama

Bahan Aktif

fexofenadine 

Pengenalan Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml

TENA Pants Plus (L)ialahlampin pakai buang dalam bentuk seluar yang lembutsertamemberikan keselesaanuntuk lelaki dan wanita yang memerlukannya. Ia menyediakanPerlindungan Tiga Kali daripada kebocoran, bau dan kelembapanmelalui pelbagai ciri inovatif.

Kebaikan/Manfaat

Berikut adalah kelebihan lampin pakai buang Tena seluar plus saiz:

 • Mempunyai dua zon penyerapan untuk kekeringan dan perlindungan maksimum
 • Dilengkapi penghalang kebocoran untuk perlindungan tambahan
 • Peneutral bau mengurangkan kesan ammonia (bau)
 • Diperbuat daripada bahan yang lembut dan selesa
 • Boleh dilupuskan dengan mudah

Cara Penggunaan Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml

Panduan Pemakaian Tena Plus Size :

1. Tarik ke atas seperti seluar dalam, dan pastikan bahagian elastik melekap dengan baik ke pangkal paha.
2.Untuk menanggalkan - tarik ke bawah seperti menanggalkan seluar dalam atau koyakkan bahagian tepi yang mudah koyak.

Cara Pengambilan

Untuk kegunaan luar sahaja.

Cara Penyimpanan Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml

Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.

Tempoh lupus

Semak tarikh luput pada bungkusan.

Dikilangkan oleh

Sanofi-Aventis

Jenama

Sanofi

Amaran Pengambilan Alkohol (Tidak Disarankan)
Ia tidak digalakkan untuk mengambil alkohol semasa mengambil Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml alkohol mungkin memburukkan lagi kesan sampingan ubat yang keletihan dan mengantuk.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)
kajian haiwan tidak menunjukkan risiko langsung atau tidak langsung kepada perkembangan janin, kelahiran atau pembangunan selepas bersalin. Terdapat kajian manusia yang tidak mencukupi mengenai penggunaan Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml dalam kehamilan dengan itu, adalah disyorkan untuk mengelakkan menggunakan ubat melainkan jika difikirkan perlu.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Data Terhad)
Ia adalah tidak diketahui sama ada Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml dikumuhkan dalam susu ibu manusia, dan terfenadine dilaporkan hadir dalam susu ibu ibu-ibu yang berada di atas rawatan. Oleh itu, adalah disyorkan untuk mengelakkan Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml semasa menyusukan anak.

Amaran Jika Memandu (Tidak Disarankan)
Jangan memandu kecuali anda sihat. Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml boleh menyebabkan kesan sampingan pada sistem saraf yang boleh menjejaskan keupayaan untuk menumpukan perhatian dan memandu.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)
Terdapat data yang terhad kepada penggunaan Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml pada pesakit dengan kerosakan buah pinggang. Ia perlu digunakan dengan berhati-hati tetapi pelarasan dos yang perlu.

Keselamatan Organ Hati (Data Terhad)
Terdapat data yang terhad kepada penggunaan Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml pada pesakit dengan kemerosotan hati. Ia perlu digunakan dengan berhati-hati tetapi pelarasan dos tidak boleh perlu.

Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

undefined
Cirit-birit, loya, muntah, Dispepsia, berdebar-debar, tachycardia, Keletihan, tindak balas hipersensitiviti, Sakit kepala, Mengantuk, Rash

Polisi Pengembalian/Pembatalan

PEMBATALAN

 1. Anda Tidak Diizinkan Membatalkan Pesanan Setelah Pesanan Dipilih dan Dibungkus Oleh Pembekal Kami.

KEMBALI DAN / ATAU PERTUKARAN

Anda Boleh Mengembalikan Dan / Atau Menukar Produk Anda Kerana Sebab-Sebab Berikut: Sekiranya Sebarang Produk Dihantar Dalam Keadaan Yang Rosak Atau Cacat; Atau Sekiranya Produk Telah Luput Atau Hampir Luput (Kurang Dari 6 Bulan); Atau Sekiranya Produk Yang Dihantar Berbeza Dari Yang Dipesan "Perubahan Pikiran" Tidak Diizinkan Sebagai Sebab Pengembalian Dan / Atau Permintaan Pertukaran Untuk Pengembalian Dan / Atau Pertukaran Hendaklah Diterima Dalam Satu (1) Hari Menerima Pesanan Melalui E-mel (Contact@Doctoroncall.Com.My) Atau Telefon (+60102151669).

Lihat Lebih

PEMBATALAN

 1. Anda Tidak Diizinkan Membatalkan Pesanan Setelah Pesanan Dipilih dan Dibungkus Oleh Pembekal Kami.

KEMBALI DAN / ATAU PERTUKARAN

 1. Pengembalian dan / atau Pertukaran Produk dapat diatur dengan alasan berikut:
  1. Sekiranya Produk dihantar dalam keadaan rosak atau cacat; atau
  2. Sekiranya Produk telah luput atau hampir tamat (kurang dari 6 bulan); atau
  3. Sekiranya produk yang dihantar berbeza dengan yang dipesan
  4. "Perubahan fikiran" tidak dibenarkan sebagai alasan untuk kembali dan / atau bertukar.
 2. Pelanggan akan memeriksa Produk dengan segera setelah menerima sebarang kekurangan dan / atau kerosakan.
 3. Sekiranya pelanggan memenuhi syarat pada Klausa 1 bagi kriteria untuk pemulangan dan/atau pertukaran seperti yang dinyatakan, pelanggan berkenaan hendaklah menghubungi pihak khidmat pelanggan kami melalui WhatsApp +60 17-972 2669 dalam masa satu (1) hari selepas menerima produk berkenaan. DoctorOnCall berhak untuk menolak permintaan untuk pemulangan dan/atau pertukaran jika tidak dimaklumkan oleh pihak pelanggan dalam masa satu (1) hari selepas penerimaan produk berkenaan.
 4. Pelanggan akan dihubungi oleh DoctorOnCall dalam satu (1) hari dari permintaan pengembalian dan / atau pertukaran untuk memberitahu Pelanggan mengenai proses pengembalian dan / atau pertukaran.
 5. Setelah mendapat persetujuan permintaan Pengembalian dan / atau Pertukaran, Pelanggan harus mengirimkan kembali Produk yang terkena ke alamat vendor seperti yang dinyatakan pada bungkusan yang diterima
 6. Produk yang terjejas HARUS dikembalikan dalam keadaan asalnya yang baru, tidak terpakai, dengan kuantiti dan bungkusan dihantar kepada Pelanggan.
 7. Untuk produk pemulihan, kerusi roda, produk elektronik, dan alat perubatan, semua produk mesti dikembalikan dalam kemasan asalnya dengan kabel, aksesori, dan dokumentasi termasuk manual dan kad jaminan yang utuh.
 8. Kegagalan mengembalikan Produk seperti yang dijelaskan dalam klausa 6 dan 7 akan mengakibatkan pembatalan permintaan pengembalian dan / atau pertukaran, dan biaya apa pun yang timbul dalam pengiriman kembali paket kepada Pelanggan akan ditanggung oleh Pelanggan
 9. Pengembalian Produk oleh Pelanggan tidak secara automatik menjamin pertukaran atau pengembalian dana. DoctorOnCall akan memeriksa Produk yang dikembalikan setelah menerima barang yang sama. Sekiranya syarat dalam klausa No. 6 dan 7 dari Dasar Pengembalian dan / atau Pertukaran ini telah dipenuhi, pengembalian dana / pertukaran akan dilakukan kepada Pelanggan, dan Pelanggan akan diganti oleh DoctorOnCall untuk setiap biaya kurir yang timbul dalam pengembalian Produk. . Slip pembayaran kurier hendaklah diberikan kepada DoctorOnCall untuk tujuan penggantian.
 10. Semua penggantian atau pertukaran Produk akan dilaksanakan bergantung pada ketersediaan stok.
 11. Sekiranya Produk yang dipesan dan ditagih tidak termasuk dalam pengiriman, DoctorOnCall akan mengembalikan nilai Produk tersebut kepada Pelanggan, atau mengganti Produk yang dipesan.
 12. Sekiranya ada Produk yang tidak termasuk dalam reoder Pelanggan dikirimkan kepada Pelanggan, DoctorOnCall akan mengumpulkan Produk dari Pelanggan.
 13. Sekiranya Pelanggan dikenakan biaya lebih dari nilai Produk seperti yang ditunjukkan di laman web ketika Pelanggan membuat Pesanannya, DoctorOnCall akan mengembalikan perbezaannya kepada Pelanggan.
 14. Semua bayaran balik akan dibuat melalui kaedah pembayaran yang sama dalam 2 bulan. Penerimaan pengembalian wang oleh pelanggan akan bergantung pada jangka masa yang diperlukan oleh institusi kewangan untuk menyelesaikan pembayaran balik. DoctorOnCall tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan, kerosakan, kos atau perbelanjaan yang mungkin ditanggung oleh Pelanggan atau mana-mana orang yang disebabkan oleh kelewatan dalam institusi kewangan memproses pengembalian wang tersebut.

Tentang Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml

Lampin dewasa boleh memenuhi keperluan asas warga emas. Ini berguna untuk orang tua atau individu yang mempunyaimasalah menahan membuang air kecil atau masalah mobiliti. Lampin jenis seluar dewasa menawarkan keselesaan dan kemudahan yang amat diperlukan oleh warga emas dan mereka yang kurang upaya.
Walaupun terdapat pelbagai jenis lampin dewasa yang tersedia, lampin jenis seluar adalah yang paling mesra penggunadan mudah digunakanMereka menyerupai seluar dalam. Ini memberi pemakainya kebebasan dan maruah, serta keyakinan yang sangat diperlukan untuk melakukan aktiviti harian mereka.
Lampin jenis seluar dewasa seperti Tena Pants Plus (L) adalah pilihan yang baik untuk warga tua yang boleh bergerak atau terlantar serta mereka yang mempunyai masalah pergerakan.

Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua Ulasan Lihat Semua Ulasan
Vyvyan Chew
5/5
Good.. innovating and accessible perspective to health care.
Rabiul dor
5/5
i want to ultracarbon tablet but where i get it?? i want to so many?? pls anyone can help me?
Qoqo A. Samad
5/5
Dr. Jun has answered all my questions patiently & clarifies anything I need to know regarding my issue. Great service. I’m glad I found this website.

Maklumat dikemas kini pada: : Tue May 30 2023 20:59:55 GMT+0800 (Malaysia Time) 5.0

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Telfast 30mg/5ml Paediatric Oral Suspension 60ml boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.