Apo-Gabapentin 300mg Capsule

Preskripsi Diperlukan
RM 12.00
 Cashback
Voucher
Pembungkusan

Select Variant and Quantity

10 caps (strip)


Dapatkan simpanan dengan pembelian anda
Sering Dibeli Bersama

Dikilangkan oleh

Apotex

Bahan Aktif

gabapentin 

Cara Penggunaan Apo-Gabapentin 300mg Capsule

undefined
Langkah berjaga-jaga bagi Apo-Gabapentin 300mg Capsule

-
Amaran Alkohol( Not Advisable )
Adalah tidak selamat untuk mengambil alkohol dengan Apo-Gabapentin 300mg Capsule. Alkohol boleh meningkatkan kesan sampingan mengantuk daripada Apo-Gabapentin 300mg Capsule.

Amaran Kehamilaan (Not Safe)
Apo-Gabapentin 300mg Capsule biasanya tidak digalakkan di kalangan wanita hamil kerana kajian haiwan telah menunjukkan beberapa risiko terhadap janin. Walau bagaimanapun, tidak ada kajian manusia menunjukkan ia. Ia harus digunakan hanya apabila manfaat lebih besar daripada risiko jadi sila berunding dengan doktor anda sebelum memulakan Apo-Gabapentin 300mg Capsule.

Amaran Penyusuan ( Limited Data )
data yang terhad tidak menunjukkan bahawa Apo-Gabapentin 300mg Capsule dikumuhkan dalam susu ibu. Walau bagaimanapun, kesan Apo-Gabapentin 300mg Capsule tidak diketahui pada bayi manusia. Oleh itu, sila dapatkan nasihat doktor anda sebelum memulakan Apo-Gabapentin 300mg Capsule penyusuan.

Amaran Memandu ( Not Advisable )
Jangan memandu kecuali anda sihat. Apo-Gabapentin 300mg Capsule boleh menyebabkan kesan sampingan seperti pening atau mengantuk, pening atau visual gangguan, semua yang boleh menjejaskan keupayaan untuk menumpukan perhatian dan memandu.

Amaran Buah Pinggang ( Use With Care )
Apo-Gabapentin 300mg Capsule harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit buah pinggang sebagai pelarasan dos mungkin diperlukan. Apo-Gabapentin 300mg Capsule dikumuhkan melalui air kencing jadi sila berunding dengan doktor anda sebelum memulakan Apo-Gabapentin 300mg Capsule.

Amaran Hati ( Limited Data )
Apo-Gabapentin 300mg Capsule umumnya selamat pada pesakit dengan penyakit hati.
Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Mengantuk, Peningkatan risiko untuk jangkitan, Kurang selera makan, pening, hilang keseimbangan, gangguan Visual, akut pankreatitis, kemurungan pernafasan, Anaphylaxis, Angioedema, Sakit Belakang, ideation membunuh diri

N/A

Maklumat dikemas kini pada: : Sat May 08 2021 22:50:07 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Apo-Gabapentin 300mg Capsule boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Apo-Gabapentin 300mg Capsule boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.

Butiran Penulis
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua UlasanLihat Semua Ulasan
filza aqilah Azmi
5/5
Such a good services. Just consult the doctors online and my medication was delivered to the doorstep as promised. Not waste my time to que up. Thank you!
Nor Shafahana Shaik Abdul Shukkor
5/5
DoctorOnCall medical delivery is super fast and convenient. I received my meds in less than 3 hrs. Awesome!
nur syahida
5/5
Overall I am very pleased with the services. Finding the doctor is hassle free, it helps me to save a lot of time. Highly recommend this service