Promosi eFarmasi Terkini Konsultasi bersama Pakar
RESPON SERTA-MERTA
Dapatkan respon LEBIH PANTAS dengan konsultasi online!
Panggilan telefon, video atau mesej peribadi bermula dari RM5.00 sahaja!

Hai,

Terima kasih atas sokongan anda terhadap forum kami selama ini! Kami telah menerima jumlah soalan kesihatan yang terlalu banyak. Bagi memastikan setiap soalan dapat dijawab dengan berkualiti, kami terpaksa menutup “Tanya Doktor” buat sementara waktu bagi memberi ruang kepada doktor kami untuk menjawab kesemua soalan.

Jangan risau, kerana anda masih boleh mengakses direktori soalan dan jawapan kami sebelum ini. Anda juga boleh berunding dengan doktor kami melalui chat, panggilan telefon atau panggilan video mengenai masalah kesihatan anda, kami menjanjikan anda respons segera.

Kami akan kembali sebaik sahaja doktor kami selesai menjawab kesemua soalan yang telah diajukan.

Jaga Diri!

DoctorOnCall
#KitaJagaKita

Sila masukkan alamat emel anda supaya kami dapat menghantar jawapan bagi soalan anda

Dapatkan Jawapan Soalan Perubatan Dalam Talian

Kini anda boleh berjumpa doktor dari kediaman anda! Penghantaran ubat, ujian kesihatan dan juga ujian COVID-19 ke rumah anda!

Runding Doktor Dalam Talian

Jawapan Segera RM19.99

Sama seperti pergi ke klinik tanpa beratur! Runding dengan doktor berdaftar melalui panggilan video atau telefon dan ubat akan di hantar kepada anda Baca Lebih
Runding Atas Talian Sekarang

Forum Kesihatan PERCUMA

Tunggu Beberapa Jam Untuk Jawapan

Cubalah perkhidmatan DoctorOnCall bermula dengan soalan forum PERCUMA kami! Soalan perubatan anda akan dijawab oleh doktor terlatih berdasarkan ketersediaan
Tanya Soalan PERCUMA
Ditutup sementara waktu