Sebahagian daripada doktor di DoctorOnCall


Dr Sashini Seeni

Perubatan Am

Dr M Ramzdhan

Perubatan Am

Dr Nathaniel Ho

Perubatan Am

Dr Rashid Khan

Perubatan Am

Dr Nurhayati

Perubatan Am

Dr Sri Viknarajan

Perubatan Am

Dr Fatahiyah

Perubatan Am

Dr Nur Syuhada

Perubatan Am

Dr Lee Chin Meng

Perubatan Am

Dr Mohamad Kashfi

Perubatan Am

Bahasa Melayu & Bahasa Inggeris
Doktor-doktor kami boleh menulis dalam Bahasa Melayu & Bahasa Inggeris
Doktor bertauliah
Semua doktor di DoctorOnCall adalah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia
Privasi Terjamin
Sebarang data anda tidak akan didedahkan kepada mana-mana pihak
Pantas Dan Cekap
Sebarang pertanyaan anda akan dijawab oleh doktor degan segara
*Forum ini terbuka kepada umum. Elakkan daripada berkongsi maklumat sulit anda seperti no telefon dan email kerana ia boleh dilihat oleh orang lain.
Hantar Secara Sulit

Berikan tajuk untuk masalah kesihatan anda
*Tajuk anda mestilah melebihi 20 patah perkataan
Terangkan dengan lanjut masalah kesihatan yang anda alami
*Penerangan anda mestilah melebihi 20 patah perkataan
Sila masukkan alamat emel anda supaya kami dapat menghantar jawapan bagi soalan anda

Forum Kesihatan
#1 Malaysia

Gigi tiba tiba jarang

Dijawab oleh: Dr Nur Syuhada binti Zulkifli

Dikemaskini pada: April 30, 2020 2:59 AM
Sulit 2 bulan

Hi dokter. Doc, nak tanya gigi saya dulu okay je semua tersusun rapat tiba² ia menjadi jarang sedikit. Dan saya tengok gusi antara celah gigi yg jarang tu (dua gigi hadapan bahagian atas) bengkak sedikit, adakah ia berpunca drpd gusi antara celah gigi itu bengkak yg menjadikannya renggang sedikit, tak lah banyak sedikit je cuma saya khawatir jd lagi besar jaraknya. Ada tak solusi yg x perlu braces ke veneer ke?

Dr Nur Syuhada binti Zulkifli 2 bulan
General Practitioner

Hi dan terima kasih atas soalan yang diajukan oleh anda.

Anda perlu merujuk ke klinik pergigian kerana kami tidak mempunyai pakar dalam bidang pergigian. Pergigian ialah satu bidang yang berbeza dengan perubatan am. Jika anda mempunyai masalah perubatan am, kami boleh membantu anda. Sila klik pada link ini (DoctorOnCall) untuk bercakap dengan pihak kami secara peribadi melalui atas talian bagi mendapatkan penerangan dan nasihat atau rawatan yang diperlukan atau klik pada link ini (DoctorOnCallEPharma) untuk berhubung dengan farmasi kami. Terima kasih.

stroke-causes-punca-stroke

Dikemaskini pada: Thu Apr 30 2020 02:59:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
4.89
Tuntut RM300 Ujian COVID-19 >
Tanya Doktor Percuma Hadiah Tunai RM30 eFarmasi