Forum Kesihatan
#1 Malaysia

Sakit semua tulang bahagian kiri

Dijawab oleh: Dr Sashini Seeni

Dikemaskini pada: Julai 1, 2020 7:46 AM

Sulit 35 hari

Sakit tulang pada semua bahagian kiri dari otot tangan sampai hujung kaki. Saya mengalami sakit pinggang kiri yang sangat sakit

Dr Sashini Seeni 35 hari
General Practitioner

Salam sejahtera, terima kasih atas soalan yang diajukan.

Jawapan ini adalah keterangan am tentang masalah yang anda hadapi. Sila klik pada link ini (DoctorOnCall) untuk bercakap dengan pihak kami.

Berdasarkan keterangan yang anda berikan, maklumat yang diberikan tidak mencukupi bagi memberikan jawapan yang dikehendaki. Terdapat pelbagai soalan mengenai sejarah kesihatan anda yang perlu ditanyakan.

Oleh itu, anda disarankan untuk merujuk masalah ini dengan lebih lanjut kerana maklumat tambahan serta pemeriksaan adalah diperlukan sebelum kesimpulan dan rawatan dapat diberikan. Anda boleh klik pada link (DoctorOnCall) ataupun pada link (DoctorOnCallEPharma) untuk bercakap dengan pihak kami atau farmasi kami secara atas talian. Privasi anda akan kami jaga. Terima kasih.

Dikemaskini pada: Wed Jul 01 2020 07:46:39 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)
4.88
Konsultasi Atas Talian
Sekarang anda boleh terus dapatkan konsultasi doktor secara online mengenai masalah Sakit Tulang dari mana jua anda berada tanpa perlu menunggu giliran.
Konsultasi Doktor
nazrianasz.edu
Kaki kanan berasa sakit seperti gout tapi bukan gout…rasa sakit untuk berjalan terpasa mengheret kaki bila nk berjalan sy lelaki berusia 33, saya mengalami sakit kaki kanan bahagian atas permukaan kaki seperti gout tetapi bukan gout…rasa sakit bile hendak berjalan kawasan sekitar jari tengah hingga ke jari manis…bila … Baca lagi...
4 bulan
Sulit
Kerap sakit dan nyilu pada tulang belakang hingga tapak kaki Assalamualaikum doktor sy wanita berumur 26 tahun dan mengalami sakit tulang ni dari usia 13 tahun. Pada masa tu sy cuma alami sakit tulang pada lutut sampai bengkak dan lebam2. Bila malam tak b… Baca lagi...
25 hari
Sulit
Sakit kaki Dan lutut Sya 16 Thun,sukan Tak main sgt tapi sy pernah join taekwondo,Thun lepas Tak silap ada org ter kick sy punya lutut,sakit jugak lah,so after that Saya rasa sakit bhgian lutut ,dia dtg sekejap ii j… Baca lagi...
41 hari
imanhakim78
Tulang patah dan sakit Saya lelaki umur 20 an…sya dh xcdent selame 3 tahun…dan mengalami 3 tmpat patah…patah di lengankiri.betis kanan dn pehah kanan.lengan dgn betis sudah pulih…peha shj yg belum pulih…bru ni besi dgn tula… Baca lagi...
4 bulan
Tuntut RM300 Ujian COVID-19 >
Tanya Doktor Percuma Hadiah Tunai RM30 eFarmasi