Cari Ujian COVID

Tempah slot untuk diuji dalam keselesaan kereta anda, di klinik atau di rumah

Saringan Kesihatan

Pakej penjagaan kesihatan terbaik di Malaysia dengan harga yang berpatutan disesuaikan dengan keperluan kesihatan dan kesihatan individu anda.

Tanya Doktor

Forum Kesihatan # 1 Malaysia. Kemukakan pertanyaan berkaitan kesihatan kepada doktor kami secara peribadi

Atur Temu Janji Dengan Pakar

Cari hospital dan perkhidmatan pakar terkini untuk konsultasi video & telefon dalam talian!

Konsultasi Doktor

Cakap dengan Doktor melalui Panggilan Video, Panggilan Audio atau Sembang Dalam Talian secara peribadi dari RM19.99

0
EN
Produk Serupa
Sering Dibeli Bersama

Cara Penggunaan Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup

Untuk kegunaan oral sahaja. Periksa label untuk melihat arahan sebelum menggunakan ubat ini. Goncang sebelum guna. Sukat menggunakan sudu penyukat yang disediakan. Ubat ini diambil secara makan.
Amaran Pengambilan Alkohol (Tidak Disarankan)
Adalah tidak selamat untuk mengambil alkohol dengan Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup. Ia boleh meningkatkan kesan sedatif alkohol.Adalah tidak selamat untuk mengambil alkohol dengan Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup.Taking Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup dengan alkohol mungkin mempunyai depressants CNS tambahan.

Amaran Jika Hamil (Tidak Disarankan)
The penggredan di atas hanya digunakan terhadap pentadbiran intravena Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup kerana tiada kajian pada haiwan atau manusia. Sila berjumpa dengan doktor.Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup mungkin tidak selamat untuk digunakan semasa mengandung. Kajian haiwan tidak menunjukkan kesan buruk kepada janin, bagaimanapun, terdapat kajian manusia yang terbatas. Manfaat daripada penggunaan di kalangan wanita hamil boleh diterima walaupun risiko. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Jika Menyusukan Bayi (Data Terhad)
Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup kebanyakannya selamat digunakan semasa menyusukan anak. Tiada data yang menunjukkan apa-apa kemudaratan kepada bayi daripada susu payudara. Sila berjumpa dengan doktor.Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup boleh dikumuhkan dalam susu ibu. Tiada data manusia menunjukkan bahawa Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup tidak mewakili risiko besar kepada bayi. Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup tidak digalakkan untuk digunakan semasa menyusukan anak. Sila berjumpa dengan doktor.

Amaran Jika Memandu (Tidak Disarankan)
Jangan memandu kecuali anda sihat. Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup boleh menyebabkan rasa mengantuk yang boleh menjejaskan keupayaan anda untuk menumpukan perhatian dan memandu.Jangan memandu kecuali anda sihat. Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup boleh menyebabkan kesan sampingan seperti ubat pelali, mengantuk, pening, sakit kepala, dan kemerosotan psikomotor, semua yang boleh menjejaskan keupayaan anda untuk menumpukan perhatian dan memandu.

Keselamatan Organ Ginjal (Guna Dengan Berhati-hati)
Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit buah pinggang. pelarasan dos Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor. Penggunaan Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup tidak disyorkan pada pesakit dengan penyakit buah pinggang yang terukAxcel Diphenhydramine Paediatric Syrup harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit buah pinggang yang teruk. Sila berjumpa dengan doktor.

Keselamatan Organ Hati (Guna Dengan Berhati-hati)
Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit hati. pelarasan dos Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor. Penggunaan Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup tidak disyorkan pada pesakit dengan penyakit hati yang teruk.Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup harus digunakan dengan berhati-hati pada pesakit dengan penyakit hati. pelarasan dos Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup mungkin diperlukan. Sila berjumpa dengan doktor.
Setiap ubat berpotensi untuk menyebabkan kesan sampingan. Namun, tidak semua akan mengalami kesan sampingan. Ini bukan sesuatu yang membimbangkan malah untuk pengetahuan anda sahaja.

Mengantuk, keletihan, loya, muntah, Sembelit, Cirit-birit, sakit perut, Cucian Mulut, Mata Kering

sesak dada, Hypotension, Kesukaran Debaran 'dalam pengencingan, Confusion, pening, mengantuk, Mood tidak seimbang, gangguan tidur, Kegelisahan, ubat pelali, Cirit-birit / sembelit

Polisi Pengembalian/Pembatalan

Butiran Penulis
Apa Pelanggan Kata Mengenai Kami Lihat Semua UlasanLihat Semua Ulasan
Farish Ziegler
5/5
Very pleased when I deal with DoctorOnCall. Very low price and get free shipping. Very helpful to all customers, each question asked is answered promptly. Thank you
nur syahida
5/5
Overall I am very pleased with the services. Finding the doctor is hassle free, it helps me to save a lot of time. Highly recommend this service
filza aqilah Azmi
5/5
Such a good services. Just consult the doctors online and my medication was delivered to the doorstep as promised. Not waste my time to que up. Thank you!

Maklumat dikemas kini pada: : Fri Aug 05 2022 13:35:06 GMT+0800 (Malaysia Time)

Gambar barangan yang ditunjukkan hanya untuk tujuan ilustrasi sahaja dan mungkin tidak seperti produk yang sebenar

Kandungan laman web ini adalah bertujuan untuk memberi maklumat sahaja, bagi kegunaan para pengamal perubatan dan bukan bertujuan sebagai rujukan kepada pengguna untuk membuat sebarang pembelian atau menggantikan nasihat seorang pengamal perubatan. Keberkesanan dan kesan sampingan ubat-ubatan mungkin berbeza dari seorang pengguna dengan pengguna yang lain. Kami tidak menyarankan pengguna untuk membuat diagnosis atau rawatan sendiri. Pesakit haruslah sentiasa mendapatkan nasihat daripada doktor atau ahli farmasi bertauliah sebelum mengambil atau menggunakan sebarang ubat-ubatan. Isi kandungan laman web ini adalah terhad dan mungkin tidak merangkumi semua aspek tentang ubat-ubatan yang berkenaan. Perkhidmatan kami hanya bertujuan untuk menyokong dinamik antara doktor dan pesakit bukan menggantikannya.

Pemberian ubat-ubatan yang memerlukan preskripsi adalah tertakluk kepada penelitian kami terhadap preskripsi yang dikeluarkan oleh doktor yang berdaftar di bawah Majlis Perubatan Malaysia (MPM). Jika perlu, kami akan menyediakan perkhidmatan tele-konsultasi dengan salah seorang doktor panel kami yang berdaftar. Ini bukanlah iklan berkenaan ubat kerana iklan sedemikian memerlukan kebenaran dari Lembaga Iklan Ubat Malaysia.

Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup boleh didapati di banyak tempat di Malaysia. Kuala Lumpur, Bukit Bintang, Titiwangsa, Setiawangsa, Wangsa Maju, Kepong, Segambut, Bandar Tun Razak, Cheras, Subang Jaya, Petaling Jaya, Mont Kiara, Puchong, Bandar Sunway, TTDI, Seri Kembangan, Klang, Bukit Tinggi, Damansara, Sentul, Penang, George Town, Jelutong, Gelugor, Bayan Baru, Bandar Baru Air Itam, Sungai Ara, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, Johor Bahru, Skudai, Bukit Indah, Gelang Patah, Senai, Pasir Gudang, Taman Daya, Taman Molek, Taman Perling, Tebrau, Danga Bay, Larkin, Nusajaya, Pontian, Masai, Setia Tropika, Desaru, Tampoi.


Axcel Diphenhydramine Paediatric Syrup boleh didapati di banyak tempat di Singapura. Ang Mo Kio, Alexandra, Admiralty, Bedok, Bishan, Bukit Batok, Bukit Merah, Bukit Panjang, Bukit Timah, Boat Quay, Buona Vista, Beach Road, Bugis, Balestier, Boon Lay, Central Area, Choa Chu Kang, Clementi, Chinatown, Commonwealt, City Hall, Clarke Quay, Changi Airport, Changi Village, Clementi Park, Dairy Farm, Eunos, East Coast, Farrer Park, Geylang, Hougang, Harbourfront, Holland, Jurong, Jurong East, Jurong West, Kallang/ Whampoa, Lim Chu Kang, Marine Parade, Marina, Macpherson, Mandai, Newton, Novena, Orchard, Pasir Ris, Punggol, Potong Pasir, Paya Lebar, Queenstown, Raffles Place, Rochor, River Valley, Sembawang, Sengkang, Serangoon, Serangoon Rd, Seletar, Tampines, Toa Payoh, Tanjong Pagar, Telok Blangah, Tanglin, Thomson, Tuas, Tengah, Upper East Coast, Upper Bukit Timah, Upper Thomson, Woodlands, West Coast, Yishun, Yio Chu Kang.